Benimle konuşmak için çabalıyor ama emin değilim?

Arkadaşlar merhaba benim 2 yıl önce biten 4 yıllık bir ilişkim vardı ciddi bir ilişkiydi ve kötü bitti sonrasında hayatıma kimseyi alamadım çok fazla gözüm korktu hayatımdan evlilik planı tamamen çıktı konuşmak isteyenler oldu konuşamadım ben kpss çalıştım bu yıl kütüphanede bir çocuk vardı bana bakışlarını yakalıyordum sürekli ama ben bakmamaya çalışıyordum umut vermemek adına sınava girdik 20 gün sonra instagramdan mesaj isteği geldi baktım o çocuk merhaba yazmış bende seni bir yerden tanıyorum ama nerden yazdım başta çıkaramadım o da kütüphaneden dedi işte anlattı ben seni çok beğeniyorum ama sınavına engel olmamak adına o dönem iletişime geçmedim seninle dedi Bi de o zamanlar kütüphanede bir çocuk vardı onunla molalara çıkıyorduk aramızda herhangi bir şey olmadı arkadaşça konuşuyorduk ama o çocuğu söyledi sen hep onunla dışarı çıkıyordun falan dedi bende o sadece arkadaşımdı aramızda bir şey geçmedi dedim ama inanmadı çok fazla kıskanıyo halen konuşsak durup durup bunu yüzüme vuracak ama benim için doğru insan mı onu da bilemiyorum napmalıyım sizce konuşmalı mıyım

Benimle konuşmak için çabalıyor ama emin değilim?