Aşk İlişkileri Sevgilim alkol kullanıyor ama ben kullanmıyorum. Evlenince sorun olur mu? 🍷 ɐqnnʇツ Takip Et Xper 4 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Sevdiğim içki 🥃 içiyor , ben içmiyorum.. bu sorun olacak kesin.. ne yapmam gerekiyor Güncellemeler+1 yıl Başlamadan biten bir hikaye şükürler olsun.. Soruyu es geçin Sevgilim alkol kullanıyor ama ben kullanmıyorum. Evlenince sorun olur mu? 🍷 Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Bunun büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Sorun olmaz bence anlaştığınız sürece 0 0 Yorumla
Rafaelaa Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Icki icen biriyle olmaz ben yapamam. Iki secenek birakirim ona ya icki ya da ben. Ikimiz arasinda secimi kendisi yapsin ben daha degerli isem zaten birakir o zikkimi 🙄 1 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Bende içiyorum eşim içmiyor gayet güzel anlaşabiliyoruz 1 1 Yorumla ɐqnnʇツ +1 yıl Hım Yorumla
_candan Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Alkolikse bence uyumsuzluğunuzdan daha kötü şeyler olacak alkol içine guvenmem 1 0 Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben içiyorum, sevgilim/eşim içmezse ben problem etmem! 1 1 Yorumla anijavrekis +1 yıl Icen biri olrk bise danscm Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Aşırıya kaçmadan kullanırsa hiçbir şey olmaz nolcak 0 0 Yorumla
Duyguluderin Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 64% +1 yıl Benim esimde sever ben icmiyorum tercih meselesi karsilikli saygi varsa sorun olmaz 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Sanmam o içiyor diye sende içmek zorunda değilsin✌🏻 0 0 Yorumla
captainmurat Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 601 cevap paylaştı. Olmaz olmaz Hatta daha güzel olur Sen bir yudum iç bak neler olacak 0 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tavsiyem alkol ve uyuşturucu içen birisiyle evlenme. İçmeyen birisine bu hayat zindan olur. 0 0 Yorumla
Kedilerbenimçocum Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Alkolü bıraktıramazsın senin için sorunsa alkol almayan biriyle sevgili olacaksın insanları değiştiremezsin. 0 0 Yorumla
üçayaklı Takip Et Xper 4 Yaş: 54 +1 yıl İçemeyen birini bulacaksın bu kadar basit ya da sevgilin içkiyi bırakacak 0 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl zamanla sen de baslarsin xjcn 0 2 Yorumla ɐqnnʇツ +1 yıl Ama sevmedim içkiyi Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl ama ama bana ne spdldl Yorumla
isimsoyisimTR Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Eşim olsun istemem. kadondir erkeği yoneten 0 0 Yorumla
xfialka Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Bu bir sorun değil bence 0 2 Yorumla ɐqnnʇツ +1 yıl Ama ya tehlikeli olursa Yorumla delmeyisevenadam +1 yıl Dimi dimi Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı. bırakması için her yolu denemelisin bence. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Her gun icer sevisirsiniz iste 😅😅🐧 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baslatalim ozaman bebegim bosa demiyorlar sil bastan baslamak gerek bazen diye Yorumla
delmeyisevenadam Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı. Evde içsin senin yanında. Sadece buna izin ver 0 5 Yorumla ɐqnnʇツ +1 yıl Ya beni döverse Yorumla ɐqnnʇツ +1 yıl Çünkü çok kıskanç Yorumla delmeyisevenadam +1 yıl Dövmez. Açık giyinmeyi seviyor musun ya da onu kıskanmasını Yorumla ɐqnnʇツ +1 yıl Kıskanmasını seviyorum Yorumla delmeyisevenadam +1 yıl Güzell Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
drhakannn Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Evlenme sakin 0 1 Yorumla drhakannn +1 yıl Nereden buluyorsun böyle Sarhoşları Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bunun büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum
Sorun olmaz bence anlaştığınız sürece
Icki icen biriyle olmaz ben yapamam. Iki secenek birakirim ona ya icki ya da ben. Ikimiz arasinda secimi kendisi yapsin ben daha degerli isem zaten birakir o zikkimi 🙄
Bende içiyorum eşim içmiyor gayet güzel anlaşabiliyoruz
Hım
Alkolikse bence uyumsuzluğunuzdan daha kötü şeyler olacak alkol içine guvenmem
Ben içiyorum, sevgilim/eşim içmezse ben problem etmem!
Icen biri olrk bise danscm
Aşırıya kaçmadan kullanırsa hiçbir şey olmaz nolcak
Benim esimde sever ben icmiyorum tercih meselesi karsilikli saygi varsa sorun olmaz
Sanmam o içiyor diye sende içmek zorunda değilsin✌🏻
Olmaz olmaz Hatta daha güzel olur Sen bir yudum iç bak neler olacak
Tavsiyem alkol ve uyuşturucu içen birisiyle evlenme.
İçmeyen birisine bu hayat zindan olur.
Nasıl bir içici olduğu da önemli
Alkolü bıraktıramazsın senin için sorunsa alkol almayan biriyle sevgili olacaksın insanları değiştiremezsin.
İçemeyen birini bulacaksın bu kadar basit ya da sevgilin içkiyi bırakacak
zamanla sen de baslarsin xjcn
Ama sevmedim içkiyi
ama ama bana ne spdldl
Evlenince sorun olur
Eşim olsun istemem. kadondir erkeği yoneten
En büyük sorun.
Olmaz güzel olur asfgjsjsks
olur ayyaş kocan olur
Nasıl olacağını bize sorman garip değil mi?
Bu bir sorun değil bence
Ama ya tehlikeli olursa
Dimi dimi
bırakması için her yolu denemelisin bence.
Her gun icer sevisirsiniz iste 😅😅🐧
Baslatalim ozaman bebegim bosa demiyorlar sil bastan baslamak gerek bazen diye
Kendini kaybetmiyorsa olmaz x
Evde içsin senin yanında. Sadece buna izin ver
Ya beni döverse
Çünkü çok kıskanç
Dövmez. Açık giyinmeyi seviyor musun ya da onu kıskanmasını
Kıskanmasını seviyorum
Güzell
Konuştunuz mu bunu aranızda
Olur
Olur