Aşk İlişkileri Bir kızı etkilemek için ego savaşına girmek zorunda mıyım? Big_Smoke99 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bazen istemesem de buna zorlandığımı hissediyorum.. Evet Hayır Kişisine göre Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bir kızı etkilemek için ego savaşına girmek zorunda mıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Zorunda değilsin 0 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Kadın at gibidir, üzerindeki jokeyi şöyle bir tartar, üzerinden atmaya çalışır. Jokey, mahfuzları sert vurup ipi sağlam tutarsa o at itaat etmeye başlar.Şu kadınlara erkek olduğunuzu gösterin, kibarlaşayım derken silikleşmeyin. 0 2 Yorumla flyingspaghetti +1 yıl boş yapma dana Yorumla obiralfa +1 yıl @flyingspaghetti kes Yorumla
MatthewFox Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. TR kızı uğraşmaya değmez olan sana olur sen sana düşen görevini yap açıl söyle konuş red yedikten sonra bir daha yüz göz olma kardeşim senin için diyorum 0 0 Yorumla
flyingspaghetti Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Kendini daha iyi ifade edersen ben de düşüncelerimi daha iyi ifade edebilirim. Ego savaşından kastın nedir? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Zorunda değilsin
Kadın at gibidir, üzerindeki jokeyi şöyle bir tartar, üzerinden atmaya çalışır.
Jokey, mahfuzları sert vurup ipi sağlam tutarsa o at itaat etmeye başlar.
Şu kadınlara erkek olduğunuzu gösterin, kibarlaşayım derken silikleşmeyin.
boş yapma dana
@flyingspaghetti kes
TR kızı uğraşmaya değmez olan sana olur sen sana düşen görevini yap açıl söyle konuş red yedikten sonra bir daha yüz göz olma kardeşim senin için diyorum
Kendini daha iyi ifade edersen ben de düşüncelerimi daha iyi ifade edebilirim. Ego savaşından kastın nedir?
Hayır k açmalısın
Hayır