Güncellemeler
+1 yıl
oda beni istiyormu?
birbirmizden hoslaniyoruz ve acilmadan flort ediyoruz bi nevi, yanindayken dayanamiyorum sarilmak istiyorum ona is yerinde. evdede dusununce cok arzuluyorum seviyorum ve ona sarilip uyumak istiyorum , acaba oda beni dusunuyor mu? yanindayken nasil dayaniyor? ya da oda boyle bi hisse kapilir mi yoksa erkekler odunlar mi hepsi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bi erkek bunları hissetseydi çoktan harekete geçerdi diye düşünüyorum
nasil hiss ettitirim ki, sevgimi biliyor oda seviyor biliyorum, ama bazi durumlardan dolayi is muhiti falan acilamiyor simdilik. ve oyle bakismalar sakalar falan flort ediyoruz , eski zamanlar gibi, goz kirpiyor falan bakisp bakip, ama yan yana calistigimizda cok yukseliyorum.
dışarıda buluşmadımız mı hiç. hep işyerindemi flörtleşiyosunuz
yani evet, tek disarda oldugumuz zaman beraber metrobusa gidip metrobusda beraber oldugumuz anlardir, is yerinde de odasinda bazen yalniz oluyoruz ama gelen giden falan oyle calisiyoruz ve bazen sohbet ediyoruz alay ediyor bana hep takiliyor bazen guzel sey soyluyor
sizin acilen dışarıda buluşmanı lazım. Peki neden o bunu yapmıyor. Sen teklif et bence
Oda seninle beraber uyumak istiyordur ama uyumadan önce sevişmek isteyecektir
olur bende istiyorum da , ama okadar mal gibi duruyor ki yanimda diyorum ki bu adam acaba cok mu kontrollu yoksa hic mi etkilenmiyor
Daha önce hic cinsellik yaşadınmı peki biriyle
evet , ama bununla hayir. oda arzuluyor diyorsun?
Daha önce kaç kişiyle birlikte oldun
o anlamda soylemedim cinsel iliskim oldu ama bu kisiyle degil demek istedim, eski esim vardi
He anladım peki bu kişi isterse kabül edermisin
İkinizde evlenip boşandınız mı
onu bilmiyorum ama ayni yastayiz
Peki siz nasıl tanıştınız
Ve sen kaç yaşındasın
is yerinde ikimizde 35
Anladım ne kadar oldu tanışalı
Ve sen eşinden ne zaman boşandın
ne fark eder ki bu sorular,6 sene bosanalai ve 8 aydir tanisali
Peki eşinle niye ayrıldınız
Ne kadar evli kaldınız ve çocuk var mı
arkadas pisman oldum sorduguma ne soyliceksin ne alaka bunlar
Belki geçmişini takar ondan sordum belki çocuğunu istemez belkide hiç evlenmemiş arıyordur
cocugum yok. sanmam takacagini ne var ki insan evlenip bosanmis olamazmi hem cok guzel bi kadinim , onu sevdigimicin cok sansli bikere
Peki onun her istediğini yapar mısın yatakta
Abla benimle ay ı durumdasın ben kırdım zincirleri bugün
Biraz dertleşelimmi
naptin kiza
Knşqlımmı
yok , sen soylesene benim sorumu cevapla
Oda seni istiyor
İs yeri ilişkisi güzeldi bi o kadar da tehlikeli.
aynen, soruma cevap bulamiyorum, sizce oda beraber calisirken bana istekleniyormu? yokas sadece ben mi yukseliyorum
Iki dk yazabilirmisin sonra engelle
Başima gelenleri söleyim o kadar
Baska erkekte bulursun
Saril. ozaman
is durumu olmaz yapamam.
Yemek yiyin ordan otele gecersiniz
ya acilmadik diyorum, yoksa normal sarilsam bile koklasam bile beni sakinlestiri de, is arkadasi gibi takiliyoruz
Acilirsiniz iste
dalga gecme yaa, nasil yemeye goturecem olmaz durumlar farkli is falan. sen soyle oda beni istiyormu acaba oneride bulunma
Bir gun yege çıkalım de... istiyorsa kabul eder...
hala soruma cevap vermedin sen, ben ona teklifte bulunmam ve bulunamam , tehlikeli is konulari var
Gel beraber gidelim yemege... ondan is cikmaz...
cok kibarsin ne diyim hahahah
Olsaydi olurdu şimdiye kadar... onda n bisey maz sana
alakasi yok , ben durumlari biliyorum aramizda ask var ama zorla tutuyoruz kendimizi sen objektif bi yorum yapmadin kimse yapmiyor herkes kendi derdinde
Hayal dunyasından sen... sevgilisi vardir. ugrasma
yoktur benimle ilgileniyor ama itiraf yok