Erkek kuzenlerimin nişanlıları, sözlüleri beni kuzenlerimin hesabından neden çıkarıyor?

Gizli olduğum için kibirli hissetmiyorum açık konusucam sulalenin en güzel kızı benim baba tarafında da anne tarafında da farklı olan benim her açıdan ve ne zaman bir kuzenim nişanlansa sozlense diğer tüm kuzenlerim duruyor ama beni çıkarıyorlar mesaj atıyorum kız cevap veriyo tatlım kusura bakma ben yabancisin sandım diyo tekrar takiplesiyorum aradan zaman geciyo beni yine çıkarıyorlar daha aileye girer girmez böyle yaptiklari için ben de nisanlarina düğünlerine katılmıyorum çünkü gerçekten agirima gidiyo diğer kızlarla kahve içip beni çıkarmaları mesela bir tane kuzenimi geçenlerde mağazada nişanlısıyla gördüm hâl hatır sordum ben arkamı döner dönmez kız hesap sormuş itip kakmış çocuğu arkadaşım onları izliyormuş o söyledi
Hiç bir şekilde açık saçık fotoğraflar atmıyorum hatta doğru düzgün paylaşım yapmam bile sizce hayatlarındaki erkeğe o kadar güvenmedikleri için mi cikariyorlar yoksa bende mi bir şey var
Erkek kuzenlerimin nişanlıları, sözlüleri beni kuzenlerimin hesabından neden çıkarıyor?