arkadaslar sevgilim diyarbakırlı İstanbul'da yaşıyoruz o mimar ben mühendisim üniversitede tanıstık 5 aydır beraberiz. Bu cocugun bazı söylemleri beni rahatsız etti örnek olarak karışık biçimde yazıyorum.
-kürtlerin kendi toprakları vardır bu toprakları almaları türkiyeyi bölmek olmaz, kürdistan vardır.
-siz batılılar neden böylesiniz, batılı erkekler kadın gibi, batılılar çok duygusal çok hanımcı
-işid’i deaş’ı türk askeri bitirmedi pkk yani kürtler bitirdi.
-türk askerini sevmiyorum iç anadoluluları sevmiyorum köylüler.
-ben atalarımı senin atatürkü sevdiğinden daha çok seviyorum.
Gibi gibi gibi daha neler, benle İstanbul'da yaşamasına rağmen yarı türkçe yarı kürtçe konuşuyor, ingilizce turkçe müzik dinlemez kürtçe dinler, sert kürt maço erkek ayağına bana yazmaz etmez vakit ayırmaz, bi erkek kadını bu kadar şımartmamalı eğer kadın yüz bulursa erkeği bırakır aldatır vs der, ve daha niceleri az çok tahmin ediyosunuzdur. Kafam çok karışık soğuyorum ben. Ne yapmalıyım sizce. Asla ırkcı değilim bu arada ben onu seviyorum beni ilgilendirmez nereli olduğu, ama bu söyledikleri.. Ki daha fazlaları da var yazamıyorum
-kürtlerin kendi toprakları vardır bu toprakları almaları türkiyeyi bölmek olmaz, kürdistan vardır.
-siz batılılar neden böylesiniz, batılı erkekler kadın gibi, batılılar çok duygusal çok hanımcı
-işid’i deaş’ı türk askeri bitirmedi pkk yani kürtler bitirdi.
-türk askerini sevmiyorum iç anadoluluları sevmiyorum köylüler.
-ben atalarımı senin atatürkü sevdiğinden daha çok seviyorum.
Gibi gibi gibi daha neler, benle İstanbul'da yaşamasına rağmen yarı türkçe yarı kürtçe konuşuyor, ingilizce turkçe müzik dinlemez kürtçe dinler, sert kürt maço erkek ayağına bana yazmaz etmez vakit ayırmaz, bi erkek kadını bu kadar şımartmamalı eğer kadın yüz bulursa erkeği bırakır aldatır vs der, ve daha niceleri az çok tahmin ediyosunuzdur. Kafam çok karışık soğuyorum ben. Ne yapmalıyım sizce. Asla ırkcı değilim bu arada ben onu seviyorum beni ilgilendirmez nereli olduğu, ama bu söyledikleri.. Ki daha fazlaları da var yazamıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer