Sevgililik, evlilik, arkadaşlık.. Canın hangi yönden cevaplamak isterse öyle cevapla.
Ben müsrif sevmem ama cimri hiç sevmem
Sevgililik, evlilik, arkadaşlık.. Canın hangi yönden cevaplamak isterse öyle cevapla.
Ben müsrif sevmem ama cimri hiç sevmem
cimri anlayışı da önemli. Bu tanımlamalar herkese göre değişir. Bu sebeple yorum vermem doğru değil. İnsanlar birbirini tanıdıkça anlıyor. Örneğin, çoğu aile bazı şeylere para ve emek harcamadan sahip olarak yetiştiği için, diğer insanları anlamakta zorlanırlar.
Bu ikisi arasında cimri anlaşılması daha zor olandır.
Gönlü bol insanları severim ancak; israf boyutunda savurmalara da sıcak bakmam.
Cevap
12Cevap
Cimriyle hiç anlaşamam, müsrifle zor anlaşırım
Ben de cimri ile olamam
Cimri biri mümkünse benden uzak dursun, müsrif biriyle bir derece anlaşabiliriz.
Cimri insan ile anlaşamam
Ben dee
Cimri insanla camiye bile gitmem.. O derece..
Hah al benden de o kadar
İkisiyle de zor anlaşılır. Müsrif insanı bir şekilde belki zaptedebilirsin ama cimri insana çare yok.
Her kelimesine katıldım.
Teşekkür ederim 🙏🥀
Bir tane cimri bir babam var tam bir dayaklık tir.
Benim kayınpederim böyle. Seni anlıyorum
Cimri olmasın ama az çok tutumlu olmayı bilsin. Gereksiz yere müsrif ise iş zor. ikisiylede anlaşılmaz.
İkisi de sıkıntılı ama müsrif i tercih ederim ne kadar zor duruma sokacak olsa da, cimri insandan nefret x nefret ederim.
Ben zarureten cimriyim. Şartlardan dolayı ama kendime cimriyim. Çocuklara asla kısmam.
Hayat insanı zorluyor di mi
Haklısın
Milyar doları yiyemeyecek insanların, sadece bankadaki bir kaç numara için, milyonların haklarına gasp etmelerinin neticesi bu. Öleceklerini biliyorlar ama idrak edemiyorlar. Allah'a inanıyorlar ama söylediklerini önemsemiyorlar. "Sakın dartıda hile yapmayın!" Ayetini sadece dartı zannediyorlar, ya da oöyle olmasını istiyorlar. Adalete körler, halbuki, kör olanın adalet olması gerekir.
Cimrilik ve müsriflik, uç kavramlar. Her iki tip insanı da sevmem.
Cimri insanlardan asla haz etmem. Anlaşmak da daha zor olur yani
Iyimisin diye merak ettim.. deprem olmuş. kurtlar içimi yedi :(
İyiyim. Teşekkür ederim
Cimri insanla yaşamak daha zor bence
Bence dee
yetinmeyi bilsin yeter
Müsrif istemezsin yani
hayır istemem hele ki bu ekonomi de bazı şeylerin farkında olsun yani yetinmeyi bilsin para tabi ki harcanır eğlenilir ama vakti ve zamanı vardır
Hıımm pekii
Yerine göre para harcamayı bileceksin
Musrif kiz candir
O derece diyorsun 🤭
Takilirken para sacan partnerlerim oldu cok iyi oluyoe sirf bizden cikmiyo para🤣
Ooo harika bu 🤭
Jigolo gibi hissetsemde bende cok harciyorum😀
Sohbet eden insanla
Etmeyen olacaktı
Anladım
Vimri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?