Bir kız hakkında fikrinizi almak istiyorum konuşmak isteyen var mı?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Buyrun
Xper düşük olduğu için ilk mesajı atamıyorum mesaj atar mısınız?
Üyeye mesaj gönderemezsin diyor
5 yıl önce olayı arkadaşlarının da bildiği çok belliydi başbaşa zaman falan da geçirmiştik hatta belirgin bir şekilde kıskanıyordu beni başka kızlarla görünce eskiden ve bir belirti mi bilmiyorum ama yine 5 yıl önce ben sınıfın bilgisayarında arkadaşımla şarkı dinlerken bu şarkı hislerimi yansıtıyor diye bir aşk şarkısı açtırıp dinlemeden gitti ama ben emin olamadım, otobüste falan da yanıma oturuyordu sık sık. Fakat dışarı gezmeye çağırdığımda mesafeli olalım biraz dediği için iletişimi kestim ama 5-6 ayda sevgili yapınca kıskanıp açıldım ve uzun süre düşündükten sonra reddetti. Normalde benim bulunduğum ortamdan kaçıyordu ama 4-5 sene sonra ortak dersimiz oldu ve ders sonu hocayla konuşurken stresli bir ses tonuyla sohbetimize dahil olmaya çalıştı ama umursamadım. Yine benzer şekilde bu olaydan önce de ben masa tenisi oynarken izliyordu farkedince bir süre bakıştık ve bir şey demeden gitti. Sizce neden böyle davranıyor olabilir? Yani daha yeni sevgilisiyle fotoğraf falan paylaşmış hatta bu yaz tatile falan gitmişler yani bence araları da iyi.
Olay böyle
Senin ondan hoşlanman dikkatini çekmiş ve sanırım yan yana gelirseniz biraz kaçınıyor çünkü sevgilisi kızar diyedir
Geçmişte hoşlanıyordum şu an ise nötrüm yani bu tarz olaylara bakış açım değişti. Fiziksel olarak beğendiğim birisiyle flört ederim, eğer düzgünse ilerletirim o kafadayım yani nasıl davranmalıyım ki
boş ver gitsin aman
Ben zaten olaya flört olarak bakıyorum yani eğer ilgimi çeken kız olursa onla flört ederim, beğenirsem açılırım ve problemli olursa uzaklaşırım ama kızın tepkisi garip geldi o yüzden sordum.
Kız bence çok abartıyor boşuna zaman kaybı senin için
Ben de öyle düşünüyorum zaten zaman harcamayı düşünmüyorum çok daha büyük önceliklerim var çünkü mesleki gelişim, ailem, yakın arkadaşlarım ve sosyalleşmek gibi fakat flört olayı olursa da flört ederim yani o kafadayım o yüzden sordum soruyu.
Bnce kız yedek tutmak istiyor sence
@Hulyayaman00 yani bu yaptığı saçmalık resmen kız insanların duygularıyla oynuyo eğer yedek tutuyorsa ayıp etmiş
@Hulyayaman00 Bence de onun gibi bir şey ilgi toplayıp ego kasmak istiyor en iyi cevap iplememek bence :D
Bn öyle hissettim aldatırsa diger in ayrıldı da boşluk doldurarak iyi tanıdı biri
@Gizemlihatumelisa Eğer oynadığını düşünüyorsa fena yanılıyor :D
Kesinlikle
Bir kız hangi kız
Geçmişte görüştüğüm ve şu an aynı ortamda bulunduğum bir kız
Ben mesaj gönderemiyorum mesaj atar mısın?
Bnde atamıyorum da
5 yıl önce olayı arkadaşlarının da bildiği çok belliydi başbaşa zaman falan da geçirmiştik hatta belirgin bir şekilde kıskanıyordu beni başka kızlarla görünce eskiden ve bir belirti mi bilmiyorum ama yine 5 yıl önce ben sınıfın bilgisayarında arkadaşımla şarkı dinlerken bu şarkı hislerimi yansıtıyor diye bir aşk şarkısı açtırıp dinlemeden gitti ama ben emin olamadım, otobüste falan da yanıma oturuyordu sık sık. Fakat dışarı gezmeye çağırdığımda mesafeli olalım biraz dediği için iletişimi kestim ama 5-6 ayda sevgili yapınca kıskanıp açıldım ve uzun süre düşündükten sonra reddetti. Normalde benim bulunduğum ortamdan kaçıyordu ama 4-5 sene sonra ortak dersimiz oldu ve ders sonu hocayla konuşurken stresli bir ses tonuyla sohbetimize dahil olmaya çalıştı ama umursamadım. Yine benzer şekilde bu olaydan önce de ben masa tenisi oynarken izliyordu farkedince bir süre bakıştık ve bir şey demeden gitti. Sizce neden böyle davranıyor olabilir? Yani daha yeni sevgilisiyle fotoğraf falan paylaşmış hatta bu yaz tatile falan gitmişler yani bence araları da iyi.
Mevzu böyle genel olarak
Bir kızlar erkek knk kıskanır saten
2 madem sevgili var sen boş ver
3 masafe koy
4 unutmaki Bi kız erkek ne kadar arkadaş olursa olsun ateş ile barut gibi sonunu bilemezsin
Yok knk değiliz çok 5 yıl önce flört ettik, 4 yıldır görüşmüyoruz.
Eski sevgilin yani
Konuşmak istemiyorum olabilir senle
Yok eski sevgilim değil yukarıda da anlattım kız dengesiz davrandığı için geç açıldım kıza ve zaten şu anda konuşmuyoruz ama kızı iyi tanıyorum benim onla konuşma başlatmamı istiyor gibi ama hocayla konuşurken araya girmek gibi pasif bir yolla yapıyor ama niye bunu deniyor.
Dengesiz yni
Sanki yedek tutmak mı istiyor seni
aynen öyle ben de çok değiştim zaten eğer birşeylerin peşinde olursa ilişki benim için üçüncü planda kalır yani beni pek etkilemiyor sadece niyeti ne onu öğrenmek istedim ki nabza göre şerbet vereyim.
Bnce yedek iyidir diye düşünüyor senin onu hep seveceğini düşünüyorsa bu ne olsa benim diyordur
Kanka olayı karmaşıklaştırdığın şey şu needeen bunu yaptı sorusu neden böyle yaptı? Kadınları anlamak için çok vakit harcarsan 5 sene önceki gibi yine elinden uçup gider. İstediğin neyse onu al şu an sevgilisi varsa onu elde etmek daha kolay olur çünkü 1 rakibin var başkası yok (ırz düşmanı gibi linçlemeyin beni) o yüzden aptalca şeyler söylemek yerine özgüvenli ol ve öyle davran onu bi yerlere davet et baktın gelmiyor kendin eğlen onu kıskandırmak için yapma kendin için yap; onun ilgisini çekebilirsin çektiğin gün tekrar davet et istersen sende gel tarzında gelmiyorsa boş ver yoluna bak muhtaç gözüktükçe üzülen sen olursun. İlgini göster gelmiyorsa devam et
Öyle düşünüyorsa kesinlikle yanılıyor çünkü kız olaylarının önceliği benim için çok geride başka önceliklerim var olursa olur kafasındayım
@bavariaicenbiri 😇
@bavariaicenbiri Biraz karışık anlatmış olabilirim ama çok isterse kendi gelir bir daha deneyip de egosunu mu şişireyim :D
@bavariaicenbiri ayrıca muhtaç görünmüyorum o yokmuş gibi davranıyorum çok isteseydi aradaki boşluğu doldururdu yani naçizane görüşüm bu