Uygunsuz resim?

Merhabalar. Konuya nasil baslanir bilmem. Iki seneye yakin bir surelik iliskim olan bir cocuk var. iliskimiz boyunca defalarca ayrilip baristik. Ailemin onaylamadigi icin biraz gizli olan gibi bir iliskimiz vardi. Arkdas cevremde falan biliniyordu ama sosyal medyada falan resim paylasmiyorduk ailem akrabalarim gormemesi icin. Bu benim icinde onun icinde zor olsada dev ettiriyoduk. En son ayrilmamizdan sonra hayatima bir baskasi girdi ve ben ona asik oldum. Tam hayalimdeki gibi biriydi ve hersey mukemmeldi. Bundan bir ay sonra eski sevgilim gorusmek istedi son yuzlesmek icin cunki telefondan ayrilmistik. Gorustugumuz gece arabadaydik ve uzun sure konustuk. Sokaktan gecen bir yasli adam arabaya yaklasti ve uzun zamandir arabadasiniz bari eve gecin yakitin biter kizim falan gibi bir lafa tuttu. Bende hava soguk amca falan diye sakalastim. Oda birbirinizi isitin gibilerinde bir laf yapti ve eski sevgilimde Biz su an ayriliyoruz dedi. Yasli adamda bize bir kitap onerisi verdi. Kitabin isminden belliydi ki +18 biseydi. Yani oyle sakadan bir konusma oldu ve amca gitti. Sonra konusmamiz bitti ama gayet sakin ve anlayisli bicimde. Ben eve gecince bana mesaj yazdi iste evdemisin artik bi soriyim dedim falan ve sonra bana kitabi okuyacak misin gibilerinden bisey sordu ve sonra bana benim bir resmimi yolladi. Ben bilmeden yapilmis uygunsuz nude ve ben o an sok oldum. Hemen ardidan bu resim asla gun yuzu gormicek dedi. Cok gec olmustu ben yorgunluktan uyudum. Sonraki gun okadar kotu oldumki hemen gittim onunla konusmaya ve tartismaya. Bagirdim cagirdim ve oda kendinden utandi yere bakti sadece. Silmeni istiyorum dedim. Ama o an bakmak veya silmek bana cok sacma geldi cunki o belki laptopuna bilgisayarina hic bilmedigim biyere kopyaladi. Zagen iphone silindikten sonrada geri cevirebiyosun. Ve o olay oyle kaldi. Aradan aylar gecti bana arada yazdi ama resim konusunu asla acmadi. Bi kac defa gorusmek istedi kabul eetmedim. Su anki sevgilimle tatile gitmistik bi kac ay sonra ve resimleri gorunce cok kiZdi. Beni sosyal medyadan bloke etmisti ama baskasindan duymus gormus. Bana oro**** falan yazdi. Ve tam o tatilde sevgilim bana evlilik teklif etti…. Bi yandan hersey okadar guzeldi. Cevap bile vermedim herseyi daha beter etmemek icin. Burun ortak arkadaslarimizi sosyal medyamdan sildim. Sonra aylrca hic bisey olmadi. Ama benim icime oyle bir korku dustu. Sonra beni deblokee etmis. Bi kac storisine bakmistim. Bana kendisi yazdi ozur diledi falan. Kizginlikla yazdim dedi. Sonra problemi olmus babasinla anlatmak konusmak istedi. Telefonla konusmam uygun olmaz dedim. Oda yazismak uygun konusmak mi uygunsuz falan sinirlendi ve konusma bittti. Bi kac ay sonra babasinla problemi sordum yazdim, iyi falan dedi. Yani genel olarak beni rahatsiz etmiyor asla ve oyle biri degil. Ama benim icim icime sigmiyor. Hep o resim aklimda ve okadar utaniyorumki. Belki elinde baskada var. Ya bi gun biyerden cikar diye hep korkuyla yasiyorum. Ne yapmam lazim sizce?

Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu anlamayan veya cok karisik gelenler icin yaziyorum: Eski sevgilim benim haberimde olmadan ben im nude bir fotografimi cekmis (belkide daha fazla orasini bilemem) ve biz ayrildiktan bir ay sonra yolladi ama asla tehtid etmedi. Su an aradan aylar gecti ama ben hep korkuyorum bisey yapar mi sizce o fotografla?
Uygunsuz resim?