Kız arkadaşınız sizi Instagram'da yakın arkadaşlarına eklemediğinde ne düşünürdünüz?

Hiç instagramda yakın arkadaşlar grubu oluşturup paylaşım yapmadım ne yapıyorsam herkes görsün kafasındayım öyle gizleyecek bişeyim yok.

Benim sorum şu kız arkadaşınızın "instagram yakın arkadaşlar" grubunda sevmediğin gıcık olduğun bir arkadaşının ve başka erkeklerinde bu listede olması; senin bu listede olmaman durumunda ne yapardın nasıl tepki verirdin?

Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme: Arkadaşlığımız 3-4 seneye dayanıyor ama daha önceden çok konuşmuyorduk. Bi ara konuşmaya başladık o sıralar beni yakın arkadaşlarına almıştı ve sonra konuşmamaya başlayınca kaldırmıştı, O zamanlarda kız arkadaşım vardı çokta umursamıyordum. Aradan o kadar zaman geçti ve 6-7 aydır ciddi ilişki içerisindeyiz. Bugün yakın arkadaşlar listesinde aramızdaki bi sohbeti paylaştığını söyledi bende şaşırdım yakın arkadaşlar herhalde kız kıza olduğu için beni dahil etmemiştir diye düşündüm
Güncellemeler
+1 yıl
Sonra merak edip bunu sordum ve karışık bir liste erkekler falanda vardı. Bu listede kendimi göreemeyince açıkcası çok sinirim bozuldu şu an bu durumu açıklamaya çalışıyor ama çok tatmin edici cevaplar vermiyor." Çok saçma şeyler paylaşıyorum, benim için orası önemli değil, daha önceden söylemiştim yakın arkadaşlar grubu olduğunu biliyorsundur diye düşündüm bugüne kadar sohbeti açılmadı rahatsız olacağını hiç düşünmedim. Seninde vardı bende orada yoktum tarzında" cevaplar
Kız arkadaşınız sizi Instagram'da yakın arkadaşlarına eklemediğinde ne düşünürdünüz?