Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme: Arkadaşlığımız 3-4 seneye dayanıyor ama daha önceden çok konuşmuyorduk. Bi ara konuşmaya başladık o sıralar beni yakın arkadaşlarına almıştı ve sonra konuşmamaya başlayınca kaldırmıştı, O zamanlarda kız arkadaşım vardı çokta umursamıyordum. Aradan o kadar zaman geçti ve 6-7 aydır ciddi ilişki içerisindeyiz. Bugün yakın arkadaşlar listesinde aramızdaki bi sohbeti paylaştığını söyledi bende şaşırdım yakın arkadaşlar herhalde kız kıza olduğu için beni dahil etmemiştir diye düşündüm
Güncellemeler
+1 yıl
Sonra merak edip bunu sordum ve karışık bir liste erkekler falanda vardı. Bu listede kendimi göreemeyince açıkcası çok sinirim bozuldu şu an bu durumu açıklamaya çalışıyor ama çok tatmin edici cevaplar vermiyor." Çok saçma şeyler paylaşıyorum, benim için orası önemli değil, daha önceden söylemiştim yakın arkadaşlar grubu olduğunu biliyorsundur diye düşündüm bugüne kadar sohbeti açılmadı rahatsız olacağını hiç düşünmedim. Seninde vardı bende orada yoktum tarzında" cevaplar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yapacak bir şey yok. O samimiyeti verememişsin demek ki.
Her gün konuşuyoruz bir şeyler yapıyoruz ve her detayı anlatıyor benim senden gizli saklım yok diyorr bilgisiyarında whatsappını açıp gidiyor. Sürekli iletişim halindeyiz ve bi ilişkimiz var.
O zaman sorabilirsin bunu ona
Kanka sordum güncelledim içeriği
Yedekte tutulduğumu düşünürdüm
İlişkiniz olsaydı da mı böyle düşünürdün?
Evet seven sevdiğine yapmaz böyle ama tâbi sen biraz boğduysan onu olabilir normal
Kendisi sürekli konuşmak istiyor bir şeyler yapmak istiyor bazen geri dursamda o yaklaşmak istiyor açıkcası aslında o beni boğuyor ve bundan hiç şikayetçi değilim ama bu davranışıyla kendisinden soğuttu beni.
Ne zor insansın ya sakin ol
aksdjfka sakinim kanka ne tepki veereceğimi şaşırdım
Hata kabul etmez bir tipin var
Doğru olabilir peki sen nasıl davranırdın?
Söyler sitem ederdim önce
Kimse okumaz
Okumazlarsa okumasınlar merak ettim başkalarının düşüncelerini
Umursamam