Aşk geçicidir o yüzden bir şey yapmam onun niyeti farklıdır ben şeyi kastediyorum mucize olayını onu erkek yapar niye olduğu bellidir gece yatmak için bu yüzden geçicidir ama acısı çok can yakar
Aşk bana hiçbir şey yaptıramaz şu saatten sonra. Kimse için kılımı kıpırtmam, hele fedakarlık hiç yapmam. Ben kendi kendime mutluyum, kimseyi istemiyorum hayatımda. Aşk falan faso fiso işler bunlar hep.
En fazla sanırım evliliği göze alırım ki o da çokca zor karar verilesi bi ihtimal harici biri için büyük bi vazgeçiş yaşamam, yaşatmak isteyene hayatımda yer vermem
bir şey yaptıramaz. zaten değmez de. aşk dediğin pembe masaldan başka bir şey değil. ergenler için yazılmış bir masal. yaş ve tecrübe artnca ne gereksiz bir masal oldğnu anlyorsn
Valla ben aşka inanmam ama, aşık bir insan çogu şeyi göze alır birde karşısında ki kişi onun düşündüğü istedigi birinden kat kat daha iyiyse her şeyi yapabilir.
4 senedir başımı yedi daha napsın, geldi geçti unutamadım. Aşk bana en fazla bunu yaptırdı, daha da aşık olamıyorum kalbimde gram titreşim yok, kimseye şans veremiyorum hayatımı hiçliğe çevirdi