Aşk İlişkileri Böyle kız bulmak neden zor 😞? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kalçası dolgun kız bulmak neden zor 😞 Güncellemeler+1 yıl Herhalde TR de böyle kız pek yok 😏 Böyle kız bulmak neden zor 😞? Cevapla Dolgu Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Cemresunaz Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Doğal değil ise eğer kendini size beğendirmek uğruna neden şekilden şekile girsin kızlar bu bencillik örneği 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Birazcık doğallık birazcık squat ile güzelce şekle girebilir ama 🥺 Yorumla Cemresunaz +1 yıl Ağır bir yük gibi estetikle olan kadınlara hiç hoş değil Yorumla Soran +1 yıl Estetiğe bende karşıyım bu bence squat ve birazda kilo alınarak yazılabilecek bir şey estetiğe çok gerek yok gibi Yorumla Cemresunaz +1 yıl Teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Sizinki dolgun değil sanırım Yorumla
DMsevmeyenHatun Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl yakışıklı olsaydn peşinden koşarlardı. bir şeye benzemedğin için bulamyorsn. 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Eminmisin yakışıklı olmadığıma 😄 Yorumla DMsevmeyenHatun +1 yıl eminim Yorumla Soran +1 yıl Hep kuru zayıf kız çıkıyor karşıma tıpkı senin gibi 😄 Yorumla DMsevmeyenHatun +1 yıl kadınlar kendilerine benzeyenlere karşı cazibe duyarmış. demek ki kara kurusun. Yorumla Soran +1 yıl Yok beyaz tenliyim kilom da orta Yorumla DMsevmeyenHatun +1 yıl yine de çirkinsindir. Yorumla Soran +1 yıl Görmeden bilemezsin Yorumla Soran +1 yıl Sende zayıf kalçası baseni olmayan birisindir Yorumla DMsevmeyenHatun +1 yıl 😂😂😂sana neee Yorumla Soran +1 yıl Tahmin ettim kesin öylesindir 😄 Yorumla DMsevmeyenHatun +1 yıl 😕😕😕 Yorumla Soran +1 yıl Squat yap bol bol birazda kilo al şekle girer öyle Yorumla DMsevmeyenHatun +1 yıl az ötede boş yap. Yorumla
unununuunn Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl ben sevmiyorum öyle,2 tane kızla bazı şeyler oldu,2 sinin de poposu kocamandı, halbuki ince bacaklı kadına ilgim var 0 1 Yorumla unununuunn +1 yıl lan 2 de bir güncelleyip azdırma bizi :D görünüş olarak çekici ama yatakta çok yer kaplıyor, arkadan sarılıp uyumak zor oluyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl türkiyedeki teyzelerin hepsinin gtu böyle kaza gibi ztn :DD 2 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kazan Yorumla Soran +1 yıl Teyzelerden bana ne ya Yorumla
cirkinkizlarbacimdir Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl nabacan bunu her yeri çatlaktır 0 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl çok var sana bakan yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kuru zayıf çok hep ondan yana şikayetim var bana bakmadıklarını nerden biliyorsun Yorumla
kimsekimiste200 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı. ulan sende bi sg 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ne oldu ki sende Yorumla cilveli56 +1 yıl kes lan adam doru sölüyo Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl @cilveli56 seversin vermeyi o zaman Yorumla cilveli56 +1 yıl yediririm sana bide güzelsin iyi zevk verirsin ;) Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl @cilveli56 ah be harun abimmm Yorumla cilveli56 +1 yıl şöyle dön bakayım bi arkanı ;) Yorumla cilveli56 +1 yıl benimle evlenirmisiniz? Yorumla
MatthewFox Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bune la ööyhh 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl güzel mi şimdi bu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzel çekici tabiki dolgun büyük Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Senin kalça çevresi kaç cm 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Benim kalçayı ne yapıcan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öylesine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 105 cm benimki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fazla büyük de iyi değil Yorumla Soran +1 yıl Benimki normal erkek kalçası ama senin iyiymiş dolgun olması iyi bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 105 cm de çok yaa eritmek istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Bence büyüklüğü iyi tabi görünümü de önemli dolgun yuvarlak görünmeli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet de belden bol gelip kalça fazla oluyor Yorumla Soran +1 yıl Kıyafet konusunda biraz zorluk yaşatabilir ama kadına çekicilik katıyor Yorumla Soran +1 yıl Neden gizlisin merak ettim seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Doğal değil ise eğer kendini size beğendirmek uğruna neden şekilden şekile girsin kızlar bu bencillik örneği
Birazcık doğallık birazcık squat ile güzelce şekle girebilir ama 🥺
Ağır bir yük gibi estetikle olan kadınlara hiç hoş değil
Estetiğe bende karşıyım bu bence squat ve birazda kilo alınarak yazılabilecek bir şey estetiğe çok gerek yok gibi
Teşekkürler
Sizinki dolgun değil sanırım
yakışıklı olsaydn peşinden koşarlardı. bir şeye benzemedğin için bulamyorsn.
Eminmisin yakışıklı olmadığıma 😄
eminim
Hep kuru zayıf kız çıkıyor karşıma tıpkı senin gibi 😄
kadınlar kendilerine benzeyenlere karşı cazibe duyarmış. demek ki kara kurusun.
Yok beyaz tenliyim kilom da orta
yine de çirkinsindir.
Görmeden bilemezsin
Sende zayıf kalçası baseni olmayan birisindir
😂😂😂sana neee
Tahmin ettim kesin öylesindir 😄
😕😕😕
Squat yap bol bol birazda kilo al şekle girer öyle
az ötede boş yap.
ben sevmiyorum öyle,2 tane kızla bazı şeyler oldu,2 sinin de poposu kocamandı, halbuki ince bacaklı kadına ilgim var
lan 2 de bir güncelleyip azdırma bizi :D görünüş olarak çekici ama yatakta çok yer kaplıyor, arkadan sarılıp uyumak zor oluyor
türkiyedeki teyzelerin hepsinin gtu böyle kaza gibi ztn :DD
kazan
Teyzelerden bana ne ya
nabacan bunu her yeri çatlaktır
Aklı gotumde atıyor çünkü
çok var sana bakan yok
Kuru zayıf çok hep ondan yana şikayetim var bana bakmadıklarını nerden biliyorsun
ulan sende bi sg
Ne oldu ki sende
kes lan adam doru sölüyo
@cilveli56 seversin vermeyi o zaman
yediririm sana bide güzelsin iyi zevk verirsin ;)
@cilveli56 ah be harun abimmm
şöyle dön bakayım bi arkanı ;)
benimle evlenirmisiniz?
Midesiz
İyi değl
Bune la ööyhh
güzel mi şimdi bu
Güzel çekici tabiki dolgun büyük
Senin kalça çevresi kaç cm
Benim kalçayı ne yapıcan
Öylesine
105 cm benimki