Eşim beni bırakıp geri Türkiye’ye gitti?

Merhabalar,

Eşimle yurt dışında yaşıyoruz. Kendisi evlendikten sonra geldi buraya, ben doğma büyüme buralıyım.
Kendisi bir kaç aydır çok sıkılıyor buralarda ve çok ani karar verip aynı haftada uçak bileti aldı Türkiye’ye gitmek için. Ailesini ziyaret etmek için. İlk sen gel ne diye hiç bahsetmedi. Benim bozulduğumu gördükten sonra söyledi ama bende o kadar ani bir kararda birden gidemezdim. Türkiye’ye gitmeden önce kavga da ettik zaten, bensiz gitmesi hiç hoşuma gitmediğini söyledi O da bana katıldı özür diledi. Konuyu halletmiş olduk aslında.
Ama şu an o gittikten sonra ben hiç iyi değilim kendimi çok yalnız hissediyorum. Kendisi de şu an pişman olmuş öyle diyor ama ben niyesi inanamıyorum. Bana diyor gitmemi istemediysen hayır diyecektin diye. Ama o istedikten sonra nasıl hayır deyim. Benim istemediğimi anlamıştı zaten bu bence yeterliydi. Çok kırıldım bilmiyorum haklı mıyım haksız mıyım. Yapma böyle diyor kendini üzme diyor ama elimde değil. Ona da kızmak istemiyorum çünkü zaten özür diledi.
Her gece ağlıyorum, günde hiç bir şeye konsantre olamıyorum, çok tuhaf hissediyorum. Bu benimle ilgili bir sorun galiba değil mi? Bağımlılık mı benim ki? Neden bu kadar üzüldüm gitmesine? Sadece bir hafta kalacak ve ben burada deli gibi ağlıyorum. Kendimi hiç anlamış değilim.
Eşim beni bırakıp geri Türkiye’ye gitti?