Arkadaşlar evlilik yolundayım ama erkek arkadasımın benden talep ettiği bazı şeyler var sizce normal mı yoksa fazlasını mı istiyor?

Millet biz evlilik yoluna girdik ama erkek arkadasımla kira konusunda kiraların fiyatları çok yüksek diye sıkıntımız var neyse bir gün yine bu kira konusunu konuşurken çok stresli gibiydi bende onu öyle görünce en kötü ortak öderiz dedim ama demez olaydım sonra bana dönüp dediki kirayı ortak veririz ama bütün gün sen evde olucaksın (ben evden çalışıyorum) o yüzden mutfak masrafıda sana ait bende faturaları öderim dedi yani kirayı yarıya ödücez mutfak masrafı komple benim olucak fatura masrafıda onun olucakmış mutfak masrafı ile faturaları hesap edince tabikide mutfak masrafı faturadan daha fazla tutuyor fatura tutsun tutsun 1000-1500 TL ama markete hergün en az 100 tl para veriyoruz aylık hesaba vurunca 3000tl para yapıyor resmen kazıklanmış oluyorum şaka gibi evleniyor muyuz yoksa ev arkadası gibi ortak eve mi çıkıyoruz anlamadım 😂 şimdi bu haftasonu buluşucaz ve kiraya kesinlikle ortak olmucağımı erkek gibi evin kirasını ödemesi gerektiğini söylücem bir tek faturaları ben öderim dicem sizce haklı mıyım? Bu konuyu konuşmam gerekiyor dimi?

Arkadaşlar evlilik yolundayım ama erkek arkadasımın benden talep ettiği bazı şeyler var sizce normal mı yoksa fazlasını mı istiyor?