Anneme tanıdığı bir teyze dünür olalım muhabbeti yapmış. Oğlu mühendis maddi durumları iyi ama nasıl birileri ya da adam nasil bilmiyorum. Siz de bu şekilde birileriyle aileniz önerisi üzerine görüştünüz mü, nasıl ilerledi?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Görüşürüm kısmetin nereden çıkacağı belli olmaz. Evlenmek zorunda değilim ya olmazsa olmadı derim.
Aynen bir yandan da öyle görüşülür de evlilik odaklı buluşmak biraz sıkıntı
Yahu anlaşamıyorsanız yok artık görüştük bir kere hadi nikah sarayına diyecek halleri yok ya. Beğenmedim, anlaşamadım, fikirlerimiz uyuşmadı gibi şeyler de oluyor çünkü hayatta.
Öyle tabi haklısın
Oldu olacak yatak odasına da ailesi soksun.
Tam bir özguvensiz, asosyal modelleri...
Çocukla tanışmıyorum hiç görmedim de zaten başka ilde çalışıyormuş nasıl bir tip hiç bilmiyorum
Tanışma, böyle ilişkilerden uzak dur bence
Teşekkürler yorum için 🙂
👍 rica ederim
Sosyal hayatı olmayan ezikleri tanıştırmak amaçlı girişim. Asla teşebbüse kalamazlar ve görüşmem.
Ahahahha bu da ayrı bir bakış açısı. Nasıl bir tip hiç fikrim yok. Kendim de asosyal sayılırım doğru valla ama evlilik düşüncem de yok
Asosyal olmak lüks bişey bence. Sanal alemi sosyal hayata karıştırmadan harika hayat yaşanıyor. Liseli çıkma teklifi edip sevgili olmak gibi tanışmaktansa hiç tanışmamış olmak daha iyidir.
Ailenin tanıştırması eksi geliyor bana da ama bazısı çok mutlu ne bilim ben aslında evlilik muhabbetine uzak olduğum için tanışma konusunda istekli değilim
Görüşürdum sonuçta tanışacaksınız bunda bir şey yok
Daha benle görüşmedim lan
@Huzuruarıyorum34 sen kendin kaybettin ne yapayım 😄
Yav he he
@Huzuruarıyorum34 evet öyleydi açtırma bana şimdi eskiyi😄
Eski olmasada buluşmayacaktin
@Huzuruarıyorum34 nereden biliyorsun
Biliyorum
@Huzuruarıyorum34 müneccim değilsin aklımı okuyamazsin
Seni taniyorum
@Huzuruarıyorum34 o zaman şunu söyleyeyim daha tanıyamamissin
Neyse
@Huzuruarıyorum34 peki
Bence görüş
Belki iyi biridir
Ben görüşmüştüm
Ben evlilik düşünmüyorum görüşmek sorun değil de evlilik muhabbetine uzağım
Hemen evleneceksin diye bir şart yok tanışmış olursun ileri de düşünürsün
Aileler sıkar falan bilemedim valla
Konuşmaya devam ederseniz konuştuğunuzu söylemeyin
Aynı durumda olsam görüşürdüm. Tanışmak için.
görüşürdüm. keşke önerse ama bana kız bulamıyorlaaaar :D
Neden kız bulamıyorlar anlamadım 😀
bana layigi yok herhalde bilmiyorum en son bi hemsireden bahsediyorlardı :D ama boyu kısaymıs sanırım. ben sorun degil dedimde asdasdasdasd ne durumda bilmiyorum o mevzu.
Shshjsjsjshsj.. bulunmaz hint kumaşısın yani hejsjjsjs
asdasjdyafsdasd o kadar degil canım ama çin malıda degiliz yaaaaaaaniiii :D
Aileler çocuklarını aşırı abartıyor ya shjsjsjs
oooo aileme kalsa mısır tanrısı töbe haşa :DDD şaka bi yana öyle deme la var bi giderimiz. var bizimde yaşantımız çok şükür boş elaman degiliz :D bırakda olsun azıcık havamız :D
ama işte biri gelir bir gün o havaya pıt eder oluruz sana aslan iken kedi yavrusu :D
Egoluyum diyorsun anladım sjsjjsksks
hayır hayır kesinlikle degil belki biraz da olmalı. daha çok kendimi biliyorum diyelim. bunu samimiyetimle de söylebilirim. en nıhayetinde çok şey yaşadım gördüm acı çektim. e biraz farkımız olsun daa insanlardan
Ne acısı anlamadım bu tarz aileler çocuğuna taş gelse tırnağı kırılsa ah vah ederler
hoayda sne beni çok yanlıs yorumlamıssın canım :D mezuniyetime bile ailem gelmedi. ya da üniversitedeki evime. vs ya da bambaşka şeylerde. her şeyi kendim başardım ama ailem destek oldu tabi ki de.
bu aralar nasılsın oğlum diyorlar çünkü harbi kötü bir dönemdeyim. dışarıdan inanılamz belli oluyor etmemeye calıssamda ama allah razı olsun. geçen babam oturdu yanıma oglum dedi nasılsın. çok şaşırdım 20 küsür yıllık hayatımda bunu hiç yapmamıstı.
acılardan kastım hayat tecrubeleri ilişkiler. dostuklar iş tecrubleri. bir sürü şey. kendimi inanılamz geliştirdim ve bi farkım olmalı
Ne iş yapıyorsunuz aşırı merak ettim ya da kendini geliştimekten kasıt nedir?
Her insanın hayatında zorluklar var ama farkındalıkla ilerlemek ve kendine bir şeyler katabilmek önemli. Kötü zamanlar da bir şekilde geçiyor.
kendimi geliştirmekten kasıt mesela psikoloje dair hiç birders almadım ama müthiş bir bilgi birikim sağladım araştırarak sadece. hem okudum hem deneyimledim hemde o kadar çok insanı dinledim ki onların deneyimini bile aldım :D bu basit bir örnek başka şeylerlede aynı şekilde her konuda ufakta olsa bir bilgiye sahip olmayı başarıdm. her geçen gün yeni şeyler ögreniyorum. bu aralar kadın erkek ilişkileri üzerine yogunlastım bi 10 kitap aldım xD kendi deneyimlerimin üzerine bakalım neler katabilecegim.
öyle şah şahlı bir işte çalışmıyorum işimi burada yazmayayım normal bir işteyim işte
Anladım güzel kişi kendini daha iyi bilir tabi.
Velhasıl egosit değilim 😂😂😂
Görüşmem
Nedenn
Ailemin beğendiği bitiyse ben kesin beğenmem ailemin karakterine göre zıt biriyim.
Bi dene
Görüşmek sorun değil de evlilik muhabbeti beni geriyor
Alisirsin eger istiyosan tabi
Hayır
Görüşüyoruz
Sizin nasil oldu?
Annem çok ısrar etti bi kere misafirliğe gittik sonra numarasını verdiler
Nasıl ilerliyor
Bu ara iyi buluşalım diyoruz ama bakalım
Umarım olumlu olur:) evlilik muhabbeti de yapıyor musunuz
Özelden konuşabilir miyiz