Evli birinin size ilgisi sevgisi?

Evli ve bana ilgisi olan birisi var kesinlikle sevgili değiliz işten dolayı sürekli yanyanayız çevresinde birçok kadın var bana davrandığı onlara asla davranmıyor bir konuşmamız var ama arkadaşca duygularını çok açık belli etmiyor ama hissetiriyor ve benim karakterimi biliyor yaklaşımımı biliyor küçük şeyler söylediğimde bile kırılıyor konuşmuyor çok değer verdiğini söylüyor benim ona o kadar değer vermediğimi dahi düşünüyor bana karşı yaklaşımlarımdan dolayı evli olduğunu söyledim sen benim hayatımla ilgili hiçbir şey bilemezsin dedi eşi ile olan foğranı gördüğümü söyledim hatta attım kendisine bana sadece aynı evi paylaştığını söyledi saygı sevgi gibi şeylerin kalmadığını anlattı ben inanmadım mesajlarını attı konuştuğu evinde bile oturan biri değil sürekli dışarda iyi biri kırmak üzmek istemiyorum seviyorumda ama karakterime ters her nolursa olsun hayatında bir kadın var ben bunu hep belirtiyorum hatta düzelin tekrar deneyin eşiniz sizi seviyor sizin için değşir diyorum daha öncede aynı şeyleri yaşadığını bir süre ayrı evlerde kaldıklarını söyledi sonra bir şans verdiğini onun üzerine çocuk olduğunu ve tekrar eski sıkıntıları yaşadıklarını anlattı sizce ne yapmalıyım kafam karışıyor ve ben öyle bir insan değilim ama aşık olmaktan korkuyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınzı bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapamam gerek
Evli birinin size ilgisi sevgisi?