Aşk İlişkileri Yaşını bir kaç yaş küçük söylemek nasıl olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mesela 24 yaşında ki biri 22 yaşında yım diyorsa bu problem midir? Güncellemeler+1 yıl Resmi yerlerde problem çıkar mı? Yaşını bir kaç yaş küçük söylemek nasıl olur? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. evet problemdir benim için, niye yalan söylüyor ki ha 24 ha 22? nedensiz yalan söyleyen her konuda söyler. 0 0 Yorumla
durust_ve_ofkeli Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı. Problemdir, böyle ufacık seyre yalan söyleyen herşeyde yalan söyleyebilir. 0 15 Yorumla Soran +1 yıl 22 24 ne fark eder hatta görünüm olarak daha küçük Yorumla durust_ve_ofkeli +1 yıl Tamamda yalan var işin ucunda, bende görüntü olarak daha küçüğüm 25 mi diyeyim Yorumla Soran +1 yıl Ee zaten 20 yi bile fazla buluyorlar 16 diyolar Yorumla durust_ve_ofkeli +1 yıl Ergenlerin işi bu tarz yalanlar Yorumla Soran +1 yıl Yalan değil Yorumla Soran +1 yıl 50 yaşında kadınlar ben 20 diye avutuyor kendini Yorumla durust_ve_ofkeli +1 yıl Denk gelmedim hiç öylesine, yalan söyleyen biriyle işimde olmaz zaten Yorumla Soran +1 yıl Kendimi bu yaşta hissediyorum derse Yorumla durust_ve_ofkeli +1 yıl Hissettiğin yaşı sormadım derim :) Yorumla Soran +1 yıl Normal de 24 son 2 yılı katmazsak 22 Yorumla durust_ve_ofkeli +1 yıl Bende 34 son 10 yılı katmazsak 24 derim :) oldu mu? Bence olmadı Yorumla Soran +1 yıl 2 yıl nere 10 yıl nere Yorumla durust_ve_ofkeli +1 yıl Sonuçta ikiside yalan, 24 desen ne olacak ki Yorumla Soran +1 yıl 24 üm zaten 30 yaklaşıyom yavaş yavaş Yorumla durust_ve_ofkeli +1 yıl Çabuk geçiyor zaman bir bakmışsın 30 sun, bende nasıl geçti anlamadım Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bence problem ya yasin neyse soyle yani utanacak bir sey degil yani 1 0 Yorumla
manyakmisinevladimmm Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl ya aslinda problem ya.. yalan soylemeye ne gerek var ki 0 26 Yorumla Soran +1 yıl Yalan olarak düşünme 2 yaş çok değil Yorumla manyakmisinevladimmm +1 yıl olsun ama yalan sonucta Yorumla Soran +1 yıl Şöyle düşün 22 den sonra saymayı bıraktım ya da ruh yaşım 22 Yorumla manyakmisinevladimmm +1 yıl ama askim sonucta yalan oluyo :( Yorumla Soran +1 yıl Tamam bu şekilde dese Yorumla manyakmisinevladimmm +1 yıl tamam bu şekil sorun değil bence ama resmi yerlerde sorun olur Yorumla Soran +1 yıl Niye? Yorumla manyakmisinevladimmm +1 yıl resmi yerler oralar.. yani bence sorun çıkar Yorumla Soran +1 yıl Mesela resmi yerlerde yıl mı önemli doğum günümü Yorumla manyakmisinevladimmm +1 yıl yıl bence Yorumla Soran +1 yıl Ocak ayında 25 mi olucam yeni 24 üm umrumda değil kendimi büyük söylemeye meraklı değilim zaten küçük duruyorum Yorumla manyakmisinevladimmm +1 yıl ocak dogumlu musun Yorumla Soran +1 yıl 😩😩😩 Mesela 2023 yılına yeni girdik ama doğum günü olmadı 24 desek olmuyor mu Yorumla manyakmisinevladimmm +1 yıl resmi yerlerde dogum tarihini sorarlar zaten yasini direkt sana sormazlar. onlar kendileri bakar Yorumla Soran +1 yıl Doğum günüde gözüküyor sonuçta Yorumla manyakmisinevladimmm +1 yıl olsun prosedür geregi sorarlar Yorumla Soran +1 yıl Onlara olanı söylersin zaten doğum yılımı saklamam ama bana göre 22 24 26 çok far etmiyor kimi 98li 22 gibi olur kimi 26 Yorumla manyakmisinevladimmm +1 yıl normal sartlarda farketmez ama askim orasi resmi bi kurum ya Yorumla Soran +1 yıl Resmi yerlerde olanı söylerim ama yılbaşından sonrada 24 üm yaşlanıyoz ya Yorumla manyakmisinevladimmm +1 yıl bende bu sene aralikta 24um.. senin hesaba gore ocakta 25 Yorumla Soran +1 yıl Yo alakası yok doğum günü önemli olan doğum günleri boşuna mı var sen dedin yıla göre diye Yorumla manyakmisinevladimmm +1 yıl pardon o zaman benim hesaba gore 25 Yorumla Soran +1 yıl 24 de ta öylesi insafsızlık olur 1 aylık bebek 1 yaşında mı oluyor yani herkes 365 günde yaş alır Yorumla Soran +1 yıl Ta değil ya Yorumla manyakmisinevladimmm +1 yıl ay seni mi kiricam iyi tamam 24 olsun 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kizlarsoruyor da böyle yapıyor Yorumla
YorgunPerikızı Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl ne gerek var ki doğruyu de 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Son 2 yılı hesaba katmıyordur zaten görünüm olarakta küçüktür Yorumla
SudeeNT Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Yalan yalandır 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşında adet oldun 2 senedir 22 yim Yorumla SudeeNT +1 yıl Valla anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşında adet oldun Yorumla SudeeNT +1 yıl Neden sordunuz bunu wokxkwkx Yorumla Soran +1 yıl Çok büyük duruyorsun 25 gibi Yorumla SudeeNT +1 yıl İltifat olarak aldım 😘 Yorumla SudeeNT +1 yıl 13 veya 12 de oldum sanırım Yorumla Soran +1 yıl Bende 24 üm ama 22 hissediyorum Yorumla SudeeNT +1 yıl Wkskwkxowks ama yalan olur Yorumla Soran +1 yıl Zaten 22 yıl önce doğdum demiyorum Yorumla Soran +1 yıl Ben 24 le 22 arasında fark görmüyorum Yorumla Soran +1 yıl 2 sene önce 22 ydim🤪🤪🤪 Yorumla SudeeNT +1 yıl Tm sen 22 de Yorumla Soran +1 yıl Yok şu an 24ün içindeyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
evet problemdir benim için, niye yalan söylüyor ki ha 24 ha 22? nedensiz yalan söyleyen her konuda söyler.
Problemdir, böyle ufacık seyre yalan söyleyen herşeyde yalan söyleyebilir.
22 24 ne fark eder hatta görünüm olarak daha küçük
Tamamda yalan var işin ucunda, bende görüntü olarak daha küçüğüm 25 mi diyeyim
Ee zaten 20 yi bile fazla buluyorlar 16 diyolar
Ergenlerin işi bu tarz yalanlar
Yalan değil
50 yaşında kadınlar ben 20 diye avutuyor kendini
Denk gelmedim hiç öylesine, yalan söyleyen biriyle işimde olmaz zaten
Kendimi bu yaşta hissediyorum derse
Hissettiğin yaşı sormadım derim :)
Normal de 24 son 2 yılı katmazsak 22
Bende 34 son 10 yılı katmazsak 24 derim :) oldu mu? Bence olmadı
2 yıl nere 10 yıl nere
Sonuçta ikiside yalan, 24 desen ne olacak ki
24 üm zaten 30 yaklaşıyom yavaş yavaş
Çabuk geçiyor zaman bir bakmışsın 30 sun, bende nasıl geçti anlamadım
Bence problem ya yasin neyse soyle yani utanacak bir sey degil yani
ya aslinda problem ya.. yalan soylemeye ne gerek var ki
Yalan olarak düşünme 2 yaş çok değil
olsun ama yalan sonucta
Şöyle düşün 22 den sonra saymayı bıraktım ya da ruh yaşım 22
ama askim sonucta yalan oluyo :(
Tamam bu şekilde dese
tamam bu şekil sorun değil bence ama resmi yerlerde sorun olur
Niye?
resmi yerler oralar.. yani bence sorun çıkar
Mesela resmi yerlerde yıl mı önemli doğum günümü
yıl bence
Ocak ayında 25 mi olucam yeni 24 üm umrumda değil kendimi büyük söylemeye meraklı değilim zaten küçük duruyorum
ocak dogumlu musun
😩😩😩 Mesela 2023 yılına yeni girdik ama doğum günü olmadı 24 desek olmuyor mu
resmi yerlerde dogum tarihini sorarlar zaten yasini direkt sana sormazlar. onlar kendileri bakar
Doğum günüde gözüküyor sonuçta
olsun prosedür geregi sorarlar
Onlara olanı söylersin zaten doğum yılımı saklamam ama bana göre 22 24 26 çok far etmiyor kimi 98li 22 gibi olur kimi 26
normal sartlarda farketmez ama askim orasi resmi bi kurum ya
Resmi yerlerde olanı söylerim ama yılbaşından sonrada 24 üm yaşlanıyoz ya
bende bu sene aralikta 24um.. senin hesaba gore ocakta 25
Yo alakası yok doğum günü önemli olan doğum günleri boşuna mı var sen dedin yıla göre diye
pardon o zaman benim hesaba gore 25
24 de ta öylesi insafsızlık olur 1 aylık bebek 1 yaşında mı oluyor yani herkes 365 günde yaş alır
Ta değil ya
ay seni mi kiricam iyi tamam 24 olsun 😂
Kizlarsoruyor da böyle yapıyor
Yok olmaz boş ver takıl
Etkilendiği kişi 22 yaşında olabilir
Gerek yok bence bu yalana girer
ne gerek var ki doğruyu de
Son 2 yılı hesaba katmıyordur zaten görünüm olarakta küçüktür
Değil
Niye ki?
22 yaşındaki kişi 24 üm diyorsa sorun değil
Yalan yalandır