Sevgilim ilk tanıştığımızdan beri evlenelim diyor ama en küçük tartışmada da ayrılalım diyor. Bu ilişki evliliğe gider mi?

1 senelik bi ilişkim var sevgilim ilk tanıştığımız andan beri bir an önce nişan yapalım düğün yapalım diyen brii çünkü yaşı 32 bian önce evlenip çocuk yapmak istiyor. Neyse en küçük tartışmada soğudum ayrılalım diyen bi insan yani sabah oluyor ben gonul alıyorum böyle yapma aşkım üzülüyorum falan filen ama yinede gözümün yaşına bakmiyor sert sert işine git yürü git gibi kaba kaba konuşuyor kalbimi kırıyor. Kendi suçlu olsa da 2 ay boyunca küs bile kalıyoruz yani gonul hiç bir zaman almıyor. Normal de eklemek ama geçen instagramdan bi kzii eklemiş bende insan gibi bağırmadan sordum neden ekledin tanıyor musun diye işte beni bunun icinmi çağırdın dedi bağırıp gitti gece kızı takipten silmis bende sabah kavga edecek bisey yok işte kzii da çıkarmış sonuçta diye içimden dusundum ve günaydın aşkım diye mesaj attim bana olmuyor yapamıyoruz falan ayrılalım dedi halbuki bu olaydan 2 gün önce nişan yapalım diye yüzük parmağımın ölçüsünü almıştı sonra ayrildi bu soruyu sordum diye oh çok şükür takıntı yapmışsın bari artı dedi ben tamam ayrılalım diyince. Sizce bu insanla evlenilir mi yani tartışma her ilişki de olmuyor mu sonuçta hem bi an önce evlenelim diyor hem de en küçük tartışmada ayrılıyor böyle mi olur evliliğe giden ilişki?

Güncellemeler
+1 yıl
Tartisma her ilişkide oluyor hemen ayrılalım diyorsun gonul almıyorsun deyince de bizene herkesten ben kavga gürültü kaldıramam diyor ama küçücük bi agiz tartışmasında ayrılıyor yani küçük tartışmalar her ilişkide olmuyor mu sonuçta kimseyle yapamaz bence?
Sevgilim ilk tanıştığımızdan beri evlenelim diyor ama en küçük tartışmada da ayrılalım diyor. Bu ilişki evliliğe gider mi?