Aldattım ama ona çok aşığım? Sanal aldatma? Namaza - Kur'an'a - zikirlere basladim , açık giyinmeyi bıraktım kapanmak üzereyim?

Uzun senelerdir beraberiz. 1 sene önce aramızda kopukluk yaşandı , ben istemiyorken bana nudeler çektiriyordu sonrada beğenmeyip tekrar cektiriyordu ve hep kavga yaşıyorduk o dönem bana böyle değilde kararlarımı önemseyen 2 kişi ile aldattım. Sonra pişman oldum ve kendimi düzelttim , onu hayatımdan çıkarttım , sevgilimle aramı güzel tuttum oda kararlarıma saygı duydu artık. Bu pişmanlığım beni Allah'a yöneltti. Namaza başladım - Kur'an'ı tekrar öğrendim - her gün zikirlerim var - dini ilmihal kitaplara başladım onu çok seviyorum ve evlenmek istiyorum. 1 senedir de gözüm sadece onda. Sizce böyle ilerleyebilir miyiz?

Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen aldattın ne aşkından , namazından başlıyorsun tarzi cümleleri söylemeyin gerçekten fazlasıyla işittim. Ona bağlı değilim bugün beni istemese tamam der ilişkiyi bitiririm. Öyle bir takıntım yok. Sadece çok aşığım ve bir ömür onun istediği gibi bir eş olmak istiyorum. Onu mutlu etmek onu da namaza başlatmak istiyorum :) Allah beni affedip onunla mutlu olmamı nasip eder mi bilmiyorum ama yorumlarınızı bekliyorum
Aldattım ama ona çok aşığım? Sanal aldatma? Namaza - Kur'an'a - zikirlere basladim , açık giyinmeyi bıraktım kapanmak üzereyim?