TSK.
Sevgili yapmak boş iş geliyor ve vakit harcamak istemiyorum, normal mi?
TSK.
Yillardir sevgilim yok.. arkadaşlarım 2. cocugu dogururkwn. Ne görücü ne de severek kimseyle buluşma yaşamadım bir 6 yıldır.
Çünkü mesajlasmaya bile çok eriniyorum, konustugum saatler boşa gidiyor gibi hissediyorum. bu saat aralığında kitap okuyabilir , dil öğrenebilir ya da meslegimle ilgili bir video seyredebilirdim diyorum. Kendi arkadaşlarımla bile 5 ayda bir bulusuyorumdur anca fazla arkadaşım olmamasına rağmen.
Herkes Zaman Öldürücüsü imiş gibi geliyor
Zaman gerçekten çok kıymetli. Kendin için en iyisini istemekte haklısın. Birilerini biraz tanıyıp ciddi ilişkiye yönelmek istediğini söyleyebilirsin. Benim içinde çoğu zaman birileriyle sohbet etmek çok boş iş gibime geliyor. Hatta boğucu bile olabiliyor. Belkide sende aynı durumdasındır. Birşeyler keşfetmek, öğrenmek veya bilgi sahibi olmak çok daha değerli.
Bence gerçek aşkı yaşamadığın için böyle düşünüyorsun. Mesela ben 22 yaşındayım sevgilimle 3 senedir çıkıyoruz. Ama onu görünce ilk günkü gibi heyecanlanıyorum. Birbirimize sarılmak, öpmek çok güzel bir duygu. Beraber sinemaya gidiyoruz, lunaparka gidicez haftaya. Yazları tatile gidiyoruz. Kısmetse 2 sene sonra evleneceğiz. Belki seninde karşına düzgün bir adam çıkarsa sende açılırsın biraz
Böyle ne aşklar bitti soldu haberin var mıı :) geriye üzüntü kalıyor sadece
60 yaşına vardığında birde arkana dönüp baktığında umarım ah keşke demezsin. Sevmek, sevilmek dünyadaki en güzel şeylerdir. Kendine kapanırsan zaman geçtikçe çıkılması dahada zor olur. Ama yok böylesi beni mutlu ediyor diyorsan o zaman dilerim her şey gönlünce olsun.
Ben cok uzun zamandır böyleyim, düzenimi bozmak konfor alanimdan çıkmam için çok çok farklı biri gelmeli ama erkeklerin çoğu için ne üzülmeye değer ne de sevmeye ondan böylesinin en güzeli olduğuna karar verdim.
Arkadaşlarınla bir yere giderken yalnız kaldığında anlarsın yalnızlığın ne olduğunu. Şimdi saçma gelebilir evet ama insan yanında bazen birisini istiyor. her şey iş güç değil. Hayatı da ya da yaşamak lazım.
Yalnız değil ki arkadaşları var sonuçta :) o ilişkilerin çoğunda yalan dolan, kavga vs oluyor
Cevap
57Cevap
Keşke bende böyle düşünsem xjjx
Tabi ki kendi tercihiniz bu ama hayat hep böyle sürmez. İnsan doğru kişiyi bulursa gerçekten o zaman aşk ve evlilik hayatı gerçekten güzel oluyor diyebilirim ama her zaman böyle yalnız olmak ve hayata devam etmek iyi değil.
Elbette
Böyle düşünüyorsun çünkü hiç kalben sevilmemiş ve sevmemişsin. Hayatında seni seven, saygı duyan olunca o zaten seni bu saydıkları yapmakta destekler. Yanındaki zaman israfı değil güç kaynağı olur.
Hayatta her şeyi çabalayarak elde edebilirsin. Okursun diploman olur, çalışırsın kariyerin olur vs. Ama sevgi elinde olmuyor. Herkese de nasip olmuyor. O insan karşına çıkınca kıymetini bil, boşuna üzmeyin birbirinizi. Her anın tadını çıkarın.
Dediğin gibi gerçek sevgiyi tatmadigimdan da olabilir ama yaşım birkaç yıl sonra 30 olacak zaten, mantığın daha da bastığı yaşlarda duygularla hareket edeceğimi düşünmüyorum. Bir de yalnızlığa asik biriyim. Gezme tozma alışveriş vs her şeyi tek yapıyorum.
Uyduruk Pembe ask romanlarindan ibaret Kitaplari okuman kultur sahibi oldugun anlamina gelmiyor. Kultur bir davranis bilimidir. Guncellemene bakilirsa sende kultur eksikligi var. Tavsiyem kisisel gelisimini tamamla kendini gelistir. İki sene sonra yüzüne bakmiycan ask romanlarini degil kisisel gelisim kitaplarini oku :)
Ask romanı hayatımda hiç okumadım, görünüşe bakılırsa kişisel gelişim kitaplarjnj daha çok sizin okumanız lazim bu kadar ön yargi fazla.
Sevmek ve sevilmek çok güzel duygular banada vakit kaybı gibi gelirdi çünkü bir sonumuzun olmayacağını kestirebiliyodum. şu an sende tam olarak öyle hissediyosun ama hayatına biri girse seni sevdiğine gerçekten inandırsa her güne enerjik uyanırsın o yokkende hayat devam ediyor ama o varken biraz daha renkli.. Birdaha 20 li yaslar geri gelmicek bu kadar önyargılı bakmamalısın belki de.
Ben 20 li yaslarin sonundayim zaten.
Duygularin rafa kalkıp mantığın geldigi yasa geldiğim için böyleyim belki de. Kabullendim bazi şeyleri ve mucizelere inanmiyorum
Ablamda 30 yasinda ve bekar senin gibi dusunuyor ama icten ice birisinin olmasini cok isterdi biliyorum. Acikcasi kariyer yaparsin calisirsin edersin ama geriye donup baktiginda salt bunlar seni mutlu edebilicek mi? 21 yasindayim ve suanda kurucagim iliskilerin ciddiyetsiz olucagini bildigim icin hic girismiyorum bu islere. Daha benim halletmem gereken ehliyet var isim gucum var eksigim cok. Ama sen tamamlanmis hissediyosan duygusal yonden seni beslicek birine cok olumsuz bakma🤷
Ah canım benle ablani boş ver, en iyi senin yaşlarinda bulunuyor bizden geçmiş 😀
İnan çok normal ben şahsen 22 yaşında olmama rağmen flortum bile olması sadece hoslanti oda yuz vermeyince vazgeçtim üniversite de ogrencisiyim okulu bırakıp kendi işime baslayacagim 1 ay sonra boş ver mesleğini eline at hayati yasa sonra gerisi gelir zaten
5 yıldır çalışıyorum ben ztn 28 yaşındayım
Himmm bilmiyorum o zmn belki bende o yasima gelirsem ayni olurum
Bu yasa geldiğinde hala çok sevdiğin biri yoksa mucizelere olan inancını kaybediyorsun ve tek gerçeğin kendini geliştirmeye adamak, kariyer oluyor.
Kendim gibi birinin daha bu dünyada olduğunu gördüm ya, yeter. İkizim ile tanıstiğıma memnun oldum...😄 Bunların üzerine ekleyecek tek şey, birde uğraş vakit harca, hiç olsun. Ne gerek var boşuna vakit kaybı...
Bende saldım bu işleri gerçekten vakit kaybı gram sevme duyguları yok sevgi aşkın sadece siyah beyaz yazı olduğunu zanneden IQsuzlar dan ne beklersin kızın teki senden hoşlanıyorum diyor sonuç yok biriyle ilişki başlattık devamı yok gereksiz işler siz siz olun yapmayın 5 6 gününüz çöpe gidecek seven insan çabayı gösterir yanına gelir bunun dışında boş iş
Haklısınız. Öyle sevgililikmiş, gezip tozmaymış filan bunlar çocukça şeyler. Ciddi düşündüğünüz birisi olur, onunla iyice kaynaşırsınız ve bir süre nişanlı kaldıktan sonra evlenirsiniz. Olgun insanlar böyle yapar.
Sevgili aslında burada o kadar yalnız ve o kadar yalnız erkek varki Güzin abilik yapıp hepsini tanıştırmak istiyorum belki banada denk gelir arada 😂😂😂
Valla bravo böyle düşünmek herkesin harcı değil. Zaten mutluluktan daha çok insana acı verip yıpratan şeyler bunlar. İnsanın kendi yaşam kalitesi için aşk, flört işlerinden kaçması gerekiyor.
Vakit kaybetme ilk karşına çıkanla da evlen, evlenince tanımış olursun :) evlenince değişti kocam falan da demezsin hem, tanımadan evlen gitsin
Kendi tercihin ama bakış açını değiştirmelisin hayatına bir arkadas ya da sevgili almalısın zaman ve süreç içerisinde snde anlayacksın bu hayat böyle geçmez nihayetinde
Yani söylediklerin anlamlı aslında tek başına istediğin gibi yaşamak varken, gezmek tozmak gönlün ne istiyorsa onu yapmak varken neden birine vakit harcayasın? Ha belki çok başka biri gelecek o ayrı ama etrafta ki aşklara bakınca yalnız olmak en güzeli böyle devam :)
Peki sevgilin olmadığı sürede kaç kitap okudun, kaç dil öğrendin, mesleğinle alakalı video izledin, kendini ne kadar geliştirdin?
Flört varken nerdeyse hiç
Yokken sayisini tutamayacak kadar çok-dil hariç-
O zaman sevgili yapma bence, gelişimine engel olur.
akllı birisisn, sana katılıyorum bana da artık boş geliyor okuluma odaklanıp işime önem vercem geresi umrumda değil ne aşk sözleri ne de yalan sevgi hepsi boş işler
En son hangi kitabı okudun? Kaç dil biliyorsun? Mesleğin nedir? Sence KS'de vakit geçirmekte boşa zaman kaybı değil mi? :)
İçinden gelmiyor ise zorlamanın anlamı yok bence. Elbet seveceğin ya da hoşlanacağın biri çıkacaktır..
Flört evresinden gerçekten haz almiyorsan yapma ama aşk işinden elini ayağını çekip sadece gelişim odakli da olma. İkisi dengede guzel olur tabi dengeyi tutturursan. Ben flörtlesirken İspanyolca ogrenebildim sen de yaparsın 💋
Aynı benim kafa 😀 bana da hep boş iş geldiği için arkadaşlarım daldan dala konarken ben hep uzak dururdum çok talibim olduğu halde hem de 😁
Yaşın kaç?
Dünyanın en mantıklı hareketi sizi tebrik ediyorum 😂 bende elimden geldiğince uzak duruyorum böyle şeylerden tamamen vakit kaybı
O zaman dediklerini yap boş geliyorsa mesajlaşmak dil öğren kitap oku başka şeyler yap
Öyle yapıyorum zaten yıllardır
Bende seninle ayniyim yalnizliga alismisim reis
Herhalde buluşup sevişmiyorsan ben de pek manitacılık işine girmiyorum gerçekten zaman kaybı
Çok haklısın, hele zaman kaybı olanlar daha çok üzüyor.
Vakit kaybi next, arka tarafta bos yerlerimiz var.
Haklısın herkes yalancı, kimse ciddi değil sevgili falan bosş işler 😴
Üniversitede 1 yılda kütüphaneden 67 kitap alıp okudum şiir yazıyorum uzun zamandır yetermi bilmiyorum... Bende senin gibi düşünüyorum flört devri bizden geçti olacaksa ciddi olmalı
Soru eki ayrılır, 1 yılda 67 kitap okumuş çocuk:(
Boş ve gereksiz yorucu.. fckbdy ilişkisi en mantıklısı eğer bir şey olacaksa
hayatın akademik yönünü ciddiye almışsın ondandır ama çokta anormal değil
Evet boş zaten ve evet zaman kaybı ama yalnızlıkta bir süre sonra bazen sıkıyor
Tabiki kendisinin bizzat bir şeyler yapması daha çok iyi hissettirir
Sen zaten başkasının vaktini çalma, eee tabi özveri gerektirir, senin gibi bitik aseksüel tiplerin yapacağı işler değil ""kotop okomoyo, kotoplorlo sovoşmoyo sovoyorom""
Bencede onun yerine guvenilir bir erkekle anlas ihtiyac duydugun zamanlar gizliden bulun ihtiyacini gider onun disinda birbirinize karsip görsmessiniz. 🙂
O kadar haklısın ki yemin ederim sevgili denen şey boşa yani
helal lan sana +1
Sen dur artık mk engellicem bak
f*ck bosddy yap sende banada aynı şekilde zaman kaybı
Aşk işleri aşırı boş geliyor bana mantık evliliği yapmak istiyorum.
Bende aynı düşünüyorum
O nasıl oluyor
Herkesin tercihleri prensipleri farklıdır tabiki ama insanoğlu sevmek ve sevilmek ister bence düzenli bir iliski kendini geliştirmeye engel olmaz belki o şekilde hayat sana daha mutluluk verici hale gelir değişiklik ve yenilikler güzeldir.
Yapıcak bişey yok belli benim gibi 25 sın. Bende öyleyim günübirlik ilişki harici kimseyle takılmıyorum
Şu an yaşın kaç peki? Ben de boş görüyorum çoğu birliktelik zaten ayrılıkla sonuçlanıyor
Bende aynıyım yalnızlığa alıştıktan sonra oldukca normal anlayabiliyorum seni fakat kabuğundan çıktığın an birikeriyle görüştüğünde ise o kabuğa dönmek istemeyeceksin bilgine.
Genelde ben öyle oluyorum. Ama bazen sevgili kişileri görünce acaba dediğim zamanlar oluyor.
Ee o zaman burada vakit geçirmek de zaman kaybı. Katılmıyorum kesinlikle ama zatem erkeklere de guvenilmez
Uzun zaman geçirmiyorum zaten burada birkaç soru cevaplayip çıkıyorum
Mesaj kutum kapali
burası size zaman öldürücü gelmiyorsa bence kendinizi kandırıyorsunuz.
Sürekli burada olduğumu size dusundurten nedir?
sürekli diyeni bulsam ona soracağım da
Aramayı bıraksanız mı
Allah allah işim olmaz
E öyle zaten şu an kimse kimseyi sevmiyor herkes menfaati peşinde, onun için hedeflerine odaklan insanlar yarı yolda bırakır
Boş zaten takma kafana benimde hic sevgilim olmadı teklf aldım ama kabul etmedim zaman ve enerji kaypı
Belkide sevecegin birini bulursan böyle düşünmezsin şahsen bende senin gibi düşünüyorum djkskdk
Bana da öyle geliyo saçma sal*q işlerle uğraşıyolarmış gibi
Kaderinde biri varsa seni illa bulacaktır zaten istemiyorsan kendine odaklanmaya devam et
Evlenmek istiyorsan görücü usulü de evlenebilirsin. Sevgili yapmak gereksiz.
Böyle diyenler de hiç boşta kalmıyor ne hikmetse
Off ne kadar zekice bir yorum öyle oo
yani açıkcası bazen cinsellik için yapasım geliyor da sonra sicili bozmıyim diyorum. ilerde sorun yaşarım :D
ben direkt fckbudy arıyorum çünkü amacım yok. Haliyle uğraşmadan direkt sonuç odaklıyım
Bence üşengeçliğe kılıf uyduruyorsun gibi geldi.
Üşengeç biri olsam her konuda olurum
Ben kimseyi sevemiyorum, çabuk sıkılıyorum. Karşımdaki insan da umursamaz olmakla suçluyor
İlgimi çekmiyor kimse ben napayim
Çok haklısın ayni kafaydayim 👍
Harikasin
Hayat senin tercoh senin kime ne ki?
Haklı sebep ne diyeyim ki
Aynı kafadayız
sen zaten zamanını boşa harcamışsın ki
Zamanı dolu harcamak sevgiliyle vakit geçirmek, flörtleşmek mi :D
hayatını doyasıya yaşamak ne yani dil öğrenince ne oluyor
hayat çalışmak ve görevlerden ibaret değil yeni heyecanlar gerek
Normal, herkesin ilgi alanı farklıdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?