Evlenmeden hatta karşıdaki kişi boşanmadan onun ile birlikte yaşamak normal mi?

Arkadaşlar sevgilim henüz boşanamadı ama eşi gitti ev eşyalarını da toplayıp. Bir kızı var 11 yaşında. Yeni bir ayrılık ve bana diyorki gel hayatımı kurmama yardımcı ol benimle yaşa resmen boşanma olunca da hemen evleniriz. Bu işi yani boşanma işini anlaşmalı olarak çözeceğim zaten diyor. Valla daraldım ne yapsam bilemedim.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sevgilim henüz boşanamadı ama eşi gitti ev eşyalarını da toplayıp. Bir kızı var 11 yaşında. Yeni bir ayrılık ve bana diyorki gel hayatımı kurmama yardımcı ol benimle yaşa resmen boşanma olunca da hemen evleniriz. Bu işi yani boşanma işini anlaşmalı olarak çözeceğim zaten diyor. Valla daraldım ne yapsam bilemedim. Ekleyeyim kadın beyaz eşyaya kadar ne var ne yoksa almış gitmiş 1.5 yaşında bebeğiyle. Bu arada bu sevgilimin 3. evliliğiymiş.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sevgilim henüz boşanamadı ama eşi gitti ev eşyalarını da toplayıp. Bir kızı var 11 yaşında. Yeni bir ayrılık ve bana diyorki gel hayatımı kurmama yardımcı ol benimle yaşa resmen boşanma olunca da hemen evleniriz. Bu işi yani boşanma işini anlaşmalı olarak çözeceğim zaten diyor. Valla daraldım ne yapsam bilemedim.
Evlenmeden hatta karşıdaki kişi boşanmadan onun ile birlikte yaşamak normal mi?