Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sevgilim henüz boşanamadı ama eşi gitti ev eşyalarını da toplayıp. Bir kızı var 11 yaşında. Yeni bir ayrılık ve bana diyorki gel hayatımı kurmama yardımcı ol benimle yaşa resmen boşanma olunca da hemen evleniriz. Bu işi yani boşanma işini anlaşmalı olarak çözeceğim zaten diyor. Valla daraldım ne yapsam bilemedim. Ekleyeyim kadın beyaz eşyaya kadar ne var ne yoksa almış gitmiş 1.5 yaşında bebeğiyle. Bu arada bu sevgilimin 3. evliliğiymiş.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sevgilim henüz boşanamadı ama eşi gitti ev eşyalarını da toplayıp. Bir kızı var 11 yaşında. Yeni bir ayrılık ve bana diyorki gel hayatımı kurmama yardımcı ol benimle yaşa resmen boşanma olunca da hemen evleniriz. Bu işi yani boşanma işini anlaşmalı olarak çözeceğim zaten diyor. Valla daraldım ne yapsam bilemedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence kişinin kendi kararı
Git bosanma davasi acildiysa git bosanma davasi acildiktan sonra kimse bisi dyemez ama yinede kimseye belli etmeyin
Hayır daha açılmadı ama kadın evin eşyalarını bile toplayıp gitmiş dönmez yani geri.
Dava açılmadı?
Olsn sikinti olur dava acmadan grmeyin o ise haksiz duruma duser adam ve tazmnat oder bende bosandim
Boşanma olunca hemen evlenemezsiniz 1 yıl süresi var, git adamın cinsel oyuncağı ol bekleme.
açıkcası dediki illa cinselliğe gerek yok kal yardım et bana ve biz daha yeni görüşmeye başladık yeni sevgili olduk tek kalamam yapamam falan diyor kızı da var
Kendine layık gördüğün hayat bu mu?
Haklısın tatlım da ne biliyim ya ben mi art niyetliyim acaba diyorum hemen evlenemez miyizki
Hemen evlenemezsiniz 1 yıl süresi var.
Ayrıca kızın velayeti anneye verilirse adamın hayatı biter çünkü her ay maaşının %50sini nafaka olarak ödemek zorunda kalır ve bu nafaka ömür boyu ödenir.
Adam seni orada ücretsiz cinsellik, bakıcı ve hizmetçi olarak kullanacak.
Demiiii ya resmen yani ama üstüne basa basa asla seni yarı yolda bırakmam diyor
Öyle diyecek ne diyecek, doğruyu söylese gidermisin yanına?
Tabiki hayır.
Saftiriğim ben ya demi valla bak
Ama kadın boşanırsa bekleniyor erkek boşanırsa evleniyor hemen. Bebek 1,5 yaşında vekalet alır ama %50 fazla değil mi
Erkekte boşanırsa bekleniyor, cinsiyet fark etmiyor.
Adam ömrünün sonuna kadar gelirinin %50sini nafaka olarak ödeyecek ve üstüne nafaka harici çocuğunda ihtiyaçlarını ödeyecek.
Kendine bu hayatı layık görüyorsan sen bilirsin.
aaa valla bak onu bilmiyordum ben oyalayacak tı beni demi
Yok canım baktım şimdi erkek istediği zaman evlenebiliyor yazıyor ama bu demek olmuyorki kadın davaa bile açmadı daha yani her açıdan çok sakat bir durum
Dava açılmamış yani hala evliler.
Kadın sizin birlikte yaşadığınızı ispatlarsa adam beş parasız kalır, her açıdan sakat bir durum.
Aynen valla akıllı kızsın ya. Yaş kaç ben 37. Kadın bi inat ederse zaten boşanmaz süründürür.
Ben de metres damgası yerim ya da kapatması derler
Ama ben erkeğim :(
aaa daha iyi erkek mantığı ne yani bu şimdi sence
Dünyada 8 milyardan fazla insan var, bula bula onumu buldunuz gerçekten?
Hahhahaa😀😀😀bişey dicem hani erkekler düz mantıktı bu adam niye böyle uyanıklık yapıyor
boş ver at engel gitsin, değmez.
güzelce kullanıp atar mı diyosun yani bir erkek olarak ama öyle biri değil 7 yıldır tanıyorum işyerime gelirdi arada. Ama cidden yani durduk yere kazık yemeyelim
Erkekler sadece kendi çıkarlarını düşünürler, bu işin sonunda üzülen taraf sen olursun.
Adam boşanmamış bile, adın metreye çıkar ortaya çıkarsa bu.
Biz seninle olmayacağız gibi biraz yani sen daha önce böyle daha hareketli biriydin sanki ama ben yani işyerini ve evi toparlayacak pratik biri istiyorum arkama bakmamam lazım ki kendi işime odaklanabileyim ofisin mesela anahtar üstünde kalmış yani pek senle ben bu süreci ve daha sonrasını yurutemiycem sanırım aslında dün yani bir ilişki boyutunda devam etmeyeceğini anladım yani benim bir kızım var sorumluluk sahibi pratik biri olmadan yapamam iş ilişkisi olarak kalsın dedim ama o da zor görünüyor ofisi 3 günde ancak toparladık eksikleri vs yarın 4 daha kahvaltı yeni yapacağız en iyisi devam etmemek olacak sanırım
Böyle yazdı ne bu acep
Ben evinde kalamam ama yardımcı olmaya çalışırım dedim sonra ofisinde bikaç gün çalıştım bunu yazdı
Acil yardım son durumu yazdım🤭
Çok iğrenç bir durumun içine düşmüşsün
İşteee evlenmek de istiyorum artık 37 yaşındayım
Peki sevgilin ideal bir eş mı sence eski karısıyla birlikteyken seninle sevgili olmuş birinden bahsediyoruz
Yok kadın gitti evden sonra biz sevgili olduk. Eminimmm.
İnşallah öyledir
Ciddiyim gerçekten boşanma nedeni aslaa ben değilim biz kadın gittikten 15 gün sonra açıldı bana zaten fazla birbirimizi tanımıyorduk bile bankadan müşterimdi
Anladım sen ne yapmayı düşünüyorsun peki
Kendimi düşürmüş olmaz mıyım bunu yaparak
Sen olsan napardın
Gitme be başına dert alırsın bence
Neden
Ne gibi dert