Kıskançlık kafes içine almak demek midir?
Sevgiliniz sizi kıskanıyor mu?

Kıskançlık kafes içine almak demek midir?
Sevgiliniz sizi kıskanıyor mu?

Evet kıskanıyor ama hiç bir zaman beni kısıtlayacak kadar kıskanması yok çok şükür.. Çünkü hiç bir zaman kendimi bir kafes içinde hissetmedim..
Mutluluklar
Biz erkeklerin bir türlü anlatmayı başaramadığımız durumdur. Veya anlamak istemezler artık bilmiyorum. Kısıtlamaksa bu iş aileden başlar Ordan okula ordan iş yerine kadar gider. Mesele Kısıtlamak mıdır Yoksa Bunun arkasında ki neden mi? Bi erkek durduk yerde niye sevdiği insana karışır? Bu Ego tatmini Hükmetme arzusu olarak algılandığı için Kadınlar tarafından sürekli çatışma halinde olurlar Oysa hiç alakası bile yok Başlı başına bir erkek zaten bu değil hiçbir konuda tartışmaya girmek istemez kadınla Eğer ortalıkda gezen tehlikeli abaza sapık hemcinsleri varsa Kadında bunu görmezden gelip abartılı şekilde dekolte giyiyorsa Erkek onu gerčekten seviyor değer veriyorsa Elbette ki Korumacı Sahiplenici davranacaktır. Anlaması oldukça basit Sen arkadaşında olabilir Bilsen ki gece tekin bi sokaktan geçiyor başına bela gelecek onu durdurursun onun için endişelendiğin için Bak gitme orası tekin bir yer değil seni gasp ederler bıçaklarlar falan filan gibisinden Bu durumun aynısı burdada gečerli derdimiz karışmak kısıtlamak ego kasmak hukmetmek değildir. Sapık hemcinsimizden korumaktır. Her gün bu kadınlar o kadar taciz tecavuz öldurme haberlerini izlemiyor mu televizyonda anlamıyorum ki Neyse ne kadar dersek diyelim olayı hak ve özgürlükler noktasına çekip başka başka anlamlar çıkarıyorlar. Biz anlatalım duralım
Tatlı küçük kıskançlıklar vardır ki böyle kıskançlıklar da tartışma çıkmaz bile ama bazı takıntılı kıskançlıklar var şiddete kadar gidiyor maalesef ve bunun adına da sevgi diyorlar bu sevgi değil bu hastalık.
Katılıyorum
Sevgilim beni kıskanabilir. Aynı şekilde bende onu kıskanabilirim. Sevgilisini, eşini kıskanmayan kişiler bana çok itici, yapmacık ve aynı şekilde geniş geliyor. Seven insan kıskanır, bu kadar
Cevap
2Cevap
Olması gerektiği kadar kıskanıyor ve bu hoşuma gidiyor.
Beni kısıtlama gereği duymazdı benle olan insan
Kıskançlık güven eksikliğidir bana göre
Sevgilim yok.. Keyifli günler.
Kıskançlığı abartmamak kaydıyla güzeldir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?