Kredi kartı şifrenizi sevgilinize söyler misiniz?

Kredi kartı şifrenizi sevgilinize söyler misiniz?
Ben onunkini biliyorum. O benimkini biliyor mu emin değilim söylediysem bile unutmuştur. Çoğunluk kart şifresini söylememekten yana. Ben pek anlayamıyorum. Eğer sevgilinde o kişi değer verdiğin biridir. Samimi olduğun beraber eğlendiğin beraber ağladığın kişidir. Bir kart şifresini sakınmak bence çok saçma. Para muhabbetlerini sevmiyorum diyorsunuz bence bunu diyenler çoğunluklu olarak maddiyata daha düşkün insanlar. Çünkü para benim için önemli değil o yüzden istediğim şekilde söylerim kart şifremi. Madem karşınızdaki kişiye güvenmiyorsunuz o zaman hata bir noktada sizde çünkü düzgün insanlar seçemiyorsunuz olabilirsiniz.
Hayatta söylemem. Neme lazım asgari ücretin 5500 lira olduğu ülkede 4500 lira ev kirası olursa fondoteni taksite mi böldüreceğiz? Rimel mi sürücez ekmeğin üstüne :) bu da farklı bir bakış açısı tabi.
Naçizane ihtiyaç duyduğu şeyleri kendim temin ederim ama kredi kartı şifremi veyahut kendisini verebileceğimi sanmıyorum şahsen.
Hayır söylemem. Hayatta çok hassas olduğum iki şey var. Biri telefonun karıştırılması diğeri de kart şifrelerini başkalarıyla paylaşmak. Bunlar özel olduğu ve istemediğim için sevgilim bile dahi olsa paylaşmam.
Ne kadar sağlam bir ilişki ve ne kadar ileriye dönük olduğuna bağlı sırları, dertleri, mutluluğu ve en önemlisi de beynimin büyük bölümünü ona verdiysem kart şifresi çok basit bir ayrıntı olacaktır.
Cevap
27Cevap
Tabi ki söylerim
Kredi kartı kullanmıyorum. Banka kartımı da bilse de sorun olmaz. Kullancak olsa temassız özelliği açık zaten.
Bu şifreleri niye sürekli eşimize annemize sevgilimize VS vs birilerine söylemek zorundayız anlamıyorum? Şifreler kişiye özeldir ne veririm ne isterim
Parana kalmadık 😀
Söke söke alırım 😀
Söylerim ya ben onunkileri biliyorum o benimkileri yani ciddi bi ilişki yaşıyorum zaten 3 senedir beraberiz totosundaki donu biliyorum😂
Kadın dediğin işte böyle olmalı 😂
Buna mecbur değilim ama öyle denk geldiyse de gizlemem galiba..
Gerekliyse söylerim o an. Ne bileyim lavaboya gitmem gerekir ve o an hesap gelir, şifremi söyler öyle giderim. Ama durup dururken buyur bunlar benim şifrelerim demem.
Para mevzusu açıldığında irrite olurum. Evlenmeden para mevzusu olmamalı bir kadınla bir erkek arasında😂
Yani bişey diyemiyorum ama eşim olmadan zor ya.. Sonra sevgilim beni dolandırdı diye Müge Anlı'ya çıkmak istemiyorum :D
Sevgilime söylemem, eşime söylerim. Eşimde alışveriş öncesi bana ne alacağını önceden söylerse hiç bir problem yaşanmaz
Evet söylerim güvenmiyorsam hayatımda işi olmaz
Aramızdaki güven endeksine bağlı ve onu ne kadar tanıdığıma.
Yanlış buluyorum bu tür paylaşımları ben. İki taraf da vermemeli
Kredi kartlarının hepsinin ek kartını çıkartıp verdim ki.. şifresine ne gerek..
Geçirdiğimiz zamana, samimiyete bağlı olarak söylerim
Kendim uzanmamak için kasiyere bile söylüyorum ne olacak
Hayır ne sosyal medya şifremi nede kart şifrelerimi vermem
Çok yakınsa ilişkimiz söylerim ki söylediğim çok olmuştu eskilere aramızda ayrım olmazdı
Hayır kartıda vermem ona iflas bayrağını mı çekiyim
Vermem sanırım. O da bana vermesin zaten. Sadece evli eşler böyle bilgileri paylaşmalı bence
Evet batırsın beni sjjs
Sözde sevgileri paraya karşı o yüzden sevgili muhabbeti güven vermiyor
çok istiyorsa o bana versin şifresini 😂
Aha bir kurutma makinası daha 😀
o ne demek ki
Vermem diyon o bana versin diyon 🙄
ee kurutma makinesi mi oluyo bu yani 🙄
Sen önceden şakadan anlıyordun 😀
hastayım ya ben :/
Neyin var?
bilmiyorum soğuk algınlığı herhalde 🥺
Geçmiş olsun… hastaneye gittin mi? soğuk algınlığı korona da olabilir. Meyve ye bol bol
gitmedim yoğundum bi kaç gündür zaten sevmem dr gitmeyi 🥺
İlk bakıştığımız günün tarihi derim. 😂
4 harf 🤗😬
Ay ve gün olabilir 😬
Eğer güveniyorsam söylerim hatta kartı eline veririm direkt
elbette neden gizleyeyim
O kadar güveniyorsam evet söylerim.
temassız var ben de bilmiyorum şifreyi
olsa söylerdim onu beni Yok farketmezdi
Kredi karti da yok, manita da
Kartı bile veririm ihtiyacı varsa ki verdiğim oldu
Bilmem belki söylerim
Evet söylerim
Evet söylerim
Söylerim bende onunkini biliyorum zaten
Sadece eşim bilir
Eşim olmadan hiçbir kadına güvenmem.
Söylenir zaten guvenmesem sevgilim olmaz.
yok artık temassız iteliyorlar
Söylerim ya o kadar korkak olmayin😅
Soylerim nolcak
Ben vermem gerçi benim kredi kartım yok… 😂
Söylerim gibi de emin olamadım abi ya :D
Kredi kartı kullanmıyorum.
Kredi kartım yok ki 😂
Yoo paylaşmam 😃
Söylerim evet
Evet söylerim onunkini de bilirim
gerek yok söylemem
her şeyini biliyorum onun ah ahh
Kafayı yemediysem vermem
Niye ben manyak mıyım?
Ek kart kendinde zaten 😅😅😅
Bana vermisti istemedim olabilir normal seyler ama
Söylerim
Söylemem
İlişkimiz güvenliyse ve ihtiyacı varsa veririm.
Evet
Söylemem.
Söylerim..
Söylesin bir zahmet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?