Ah şöyle 1.55 kısa yeşil gözlü duy sesimi yaratıcı:)) evet arkadaşlar soru bu neden yani benim 1.50 arkadaşlarım da var ve hepsi 1.80/1.90 hayalleri kuruyor bu çok estetiksiz ve saçma bence
Ben 1.70 boyundayım.
Neden kadınlar uzun boylu erkek sever? Erkekler neden kısa boylu kadın tercih eder? Sizin boyunuz kaç?
Standartların dışını çıkmak insan doğasına anormal geliyordur. anormallik insan doğasında kabul edilicek bir şey değildir. Değişimin büyük farkı olduğu gibi anormalliğin kabûlü de bi o kadar zordur.
Biraz içgüdüsel biraz da estetik sebeplerden ötürü muhtemelen.
Uzun boy gerçekte alakası olmasa da kadınlar için daha güçlü, koruyucu bir izlenim yaratıyor olabilir ve dışarıdan bakan birisi için de görünüm anlamında daha hoş geliyordur. Biraz içgüdüsel dedim çünkü boy uzadıkça çekicilik artmıyor örneğin 2 metre ve üzeri boylara gelindiğinde kadınların çoğu bu boyları beğenmiyor muhtemelen daha sağlıksız imajı veriyor olabilir.
Erkeklere gelirsek aslında erkekler kısa kadını değil kendinden kısa kadını tercih ediyor bunun da sebebi psikolojik olarak daha rahat olmaları, fiziksel üstünlüğün kendisinde olmasını istemesidir. Kısa kadınların tercih edilmesindeki bir diğer nedense daha tatlı, şirin durmalarıdır bu da erkekleri etkileyen faktörlerden birisidir.
@11aynjrcanq11 Atalarımız. Yaaaa. Peki o zaman demezler mi? Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz, ataerkilliğe karşı çıkarsınız ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Hani ataerkilliğe karşıydınız. Fossss.
@11aynurcanq11 Atalarımız. Yaaaa. Peki o zaman demezler mi? Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz, ataerkilliğe karşı çıkarsınız ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Hani ataerkilliğe karşıydınız. Fossss. Feminizm kocayı buluncaya kadardır diye boşuna dememişler.
Yalan mı? Hep dersiniz ki kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir. Ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz.