Herkesin bir kıstası var , kimisi bana fark etmez karışmam der kimisi de olmaz der.
Sizin tercihiniz nedir?
*Erkeklere sorum
Herkesin bir kıstası var , kimisi bana fark etmez karışmam der kimisi de olmaz der.
Sizin tercihiniz nedir?
*Erkeklere sorum
Ne derece abarttigina bağlı olarak.
Kendine bu kadar çok bakılması konusu hastalık halini almamış ise sorun olmaz herhalde.
Bu şekilde bir şey yaşamadım ama hayat suprizlerle dolu.
Kim kimin karsisınıza nasıl çıkacağını bile bilmezken kesin bir şey söylemek biraz zor.
Belki beni tanıyınca bazı değişiklik yapma gereğini hissecek.
ya da ben farklı bakmaya başlayacağım.
Cevap
16Cevap
Benimle oldugu gunden sonra giyim kusam otueup kalkmasına cevresine dikkat edip ceki duzen verdiyse evlenirim. Cunku hepimiz genc olduk hepimiz yaptik ama yok aksini yapyorsa isim olmaz o kadinla
Instagram da beğendiğim bazı kombinler var. Hani ileride sevgilim falan olursa onunda giymesini ve tanrıça gibi kolumda gezmesini istediğim kombinler var.
Potansiyel yengeniz giyiyor ama abartmıyor tabi ki, zaten Konyalıyız yani ne kadar abartabiliriz ki. 😂 Kısaca sevince pek dert olmuyor sanki şu an uzaktan.
olunur ne alaka tabi çoğusu olmaz der ama pazardan meyvamı seçiyoruz kaedeşim kğitabı cildine göre yargılamasa ya millet
Ben olmam kıskanırım karımı net niye görsün milllet benim karımın vücudunu
Kıyafeti sorun eden biri değilim. İçindeki insanı sevdikten sonra ne giydiği ya da giymediği çok da sorun değil.
Kendi giyimi yani karışılmaz evlenene kader tabi
Olurum tabi hoşuma gider hatta açılması
Evet, niye olmayayım?
Sevgilim oldu çok fazla fakat evlenme yok
Olunur önemli olan karakter
Asla istemem
Tabi ki evet
Ben karışmam net
Orbdur la o ahaha
Karakterine bakarım
Farketmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?