Bir erkek neden sürekli sen başkasıyla mi konuşuyorsun der
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Güvenmediği için veya seni kıskanıyor
takintili biridir tatlım ben böyle bir tanesini zor attım başımdan hiç bulaşma kurtulmasi en zor insan tipi takintililar
Aşırı kıskancım demişti biraz geç felan yazsam hemen sorguluor Altan alta kimle ilgileniorsan oraya git diyor
Kıskançlığın alt zemininde takıntılı bir ruh hali yatar zaten. Kıskançlık sanıldığı gibi fazla sevgi kaynaklı gelişen bir durum değildir
Kendisi öyledir de ondan, aşırı kıskanç olmalı
Öyle dedi fazlasıyla kiskancmis
Neden kıskanç olduğunu sana söyledi mi? Bu durum seninle mi alakalı? Yoksa her kız arkadaşına böyle davranan biri miymiş?
Sordum ilişkilerinde nasılsın kiskancmisin oda evet fazlasıyla kıskancım dedi
Demek ki sana özel bir durum değil. Histerik haller, takıntı, kendine güveni olmaması pek çok etken var
Bilmiyom sinir hastasiyim demişti kendine güveni yok galiba şey demişti, sen kitap okuyorsun ama okuduğunu anlamamissin ben kendimi çok geliştirdim felann
Ordan mı vurmaya çalışıyor kıskançlıktan? Bu arkadaşın seninle yarışıyor gibi bir hali var! Sanki seni rakip olarak görüyor
Ne bileyim önceden onu terketmistim tekrar başladık dedim sen böyle biri değilsin oda demişti özellikle sana oynuyorum içimde ukte kaldin galiba kitap okumamdan şöyle düşünmüş, bu kız kültürlü beni istemez felan
Sana oynuyorum! İçimde ukte kaldın? Kitap okumanla ne alakası var olayın? Onu istememe sebebin nedir? Yani neden terkettin onu?
Ne bileyim ortaokulda lisenin başında terketmistim bilmiyorum soğudum birden bire annem bir kere görmüştü demişti bu çingene çocukları niye bura geliyor o laftan sonra soğudum ya annem niye öyle dedi bilmiyom çocukluk aklı işte
Sanki benim sorduğum soruların cevabı değil bunlar
Sana oynuyorum cümlesi, içimde ukte kaldın cümlesi başka anlamlar ifade eder. Sanki sana aşık bu çocuk
Dedim ki sen normalde böyle biri değilsin oyun mu oynuyom ne yapiyon oda demişti ki evet özellikle sana oynuyorum içimde ukte kaldin dedi
Kitap okuma şöyle hikayeye kitap atıyordum bir konuda tartıştık oda dedi ki kitaplarla poz vereceğine içindekileri biraz anla
İçindekileri anlamıyosun demek istemiş, sana hesap vermekten kitaba odaklanamıyorum deseydin. İçinde ukte kalmışsın peki amacı ne?
Baya baya seni kontrol ediyor arkadaşımız. İçinde ukte kaldın seninle ne yapmayı planlıyor sorsana ona?
Evlenmek içinmiş. Kurulu düzgün bir hayat istiyormuş evlenmeyeceksen hiç konuşma burada bitsin demişti bende dedim seni önceden tanıyorum tamam ama pat diye nasıl evleneyim oda demişti sen eglenilecek kız misin sonra bende tamam konuşma bitsin dedim oda dedi ki peki ne istiyorsun ne yapalım yani bende duygu istiyorum demiştim ondan sonra evliliği açmadı bende dedim bana aşkım diyemiyorsun canım diyorsun oda aşkimin zamanı var dedi
Çok zeki biri bu çocuk. Laf oyunları oynuyor seninle. Aşkım diyeceğim zamanı biliyorum demek istemiş! Nabza göre şerbet veriyor. Peki ne yapıcaksın bu çocukla?
Ne zaman isterse o zaman İstediği hamleyi yaparmış evet çok kurnaz biri söyledim de ona kurnazsin diye.. sana bana aşık olduğunu düşündüren şey nedir?
Fazlaca öznel bir soru!
Yıllardır süregelen acılı bir süreç var bilmem farkında mısın?
Nasıl yani üç yıl peşimden geldi sonra ben istemedim ben terkettim.. sarılalım. mi dedi onca yılın ozlemi dedi birde
Aşık mı? Duygu istemişsin yok demiş mantık insanı sanırım
Sen içimde ukte kaldi sözünü duyunca sana aşık galiba dedin ya onu soruyorum.
İçinde ukte kalma sebepleri; çok farklı şeyler hissetmiştir sana karşı aynı hisleri kimsede bulamamıştır, ya da çok istemiştir seninle bir şeyler yaşamayı yaşayamamıştır. Hangisi?
Bilmem çocukken ne yasadik ki sanki demişti seversin demişti beni
Bir şeyler yaşamak istiyor heralde?
Ne yaşamak sarılmak el ele tutusmak bakismak felan dedi
Nasıl? Erkek olarak bunlarla sınırlı kalacak öyle mi?
a-seni kıskanıyor
b-kendine güveni yok
c-sen ona öyle davrandığın için
d-başkasıyla konuştuğun için
Bilmiyorum ki buluşma ayarliyordu yarın olmaz dedi hastayım öpüp sarilamam seviyor demek ki beni düşünüyor sizce
mı yoksa yarın diğeriyle mi buluşacak. yoksa evli mi?
Hayır öyle değil izin gunlwri pazar Perşembe o yuzden hayır tüm gün evdeydi hastalık bulasmamasii icin
eminsen ok. ana babasıyla mı kalıyor? evine gittin mi? gördün mü?
İki seçenek var ya güvenmediği için ya da sırf sormak için sorar konuşabilmek adına
Aşırı kıskancım demişti ona geç yazınca öyle dusunuor
Olabilir
senden şüpheleniyor olabilir. yani güven sorunu vardır
Kendisine ve sana güvenmiyordur.
Kendisine niye guvenmiyordur ilişki başlamadan da kitap okuyorum diye şey düşünmüştü sen kitap okuyorsun bir şey anlamamissin ama ben kendimi geliştirdim felan
Özgüvensizdir.
Kilosu var o yüzden olabilir mi
Geç cevap verdiğinden olabilir
Olabilir
kendisiyle konuşabileceğine inanmıyordur.
Yani beni kendinden daha mı güzel goruyor çünkü şey diyor kimle ilgileniyorsan oraya git felan
hayır aşağılık kompleksi var sanırım.
Kilosu var o yüzden olabilir mi
yaşadığı kötü şeyler yüzünden de olabilir. bilinmez ki.
Kendisinde öyle bir izlenim bırakmışsın..
Guvenmiyor ne oynak kariysan artik
Yok öyle biri degilim
Nerdensin
Man yaktır çünkü
Aşırı kıskancım felan dedi bilmiom
Kıskançlığı sevgisinden değil man yak oluşundan. Hayatım iyi misin? Sana resmen hakaret ediyor? Ne demek kimle konuşuyorsun? Küfür etse daha iyi.
Sevgili değildik flört halinde oldugumuz için neredeysen git oraya felan diyip duruyor
tamam devam et.
Paranoyak mı kanki
Guvenmiyor sana
Neden
Verememissin o guveni
paranoyaktır
guvensızlıkten
Sana mi