4 aylık hamileyim eşimle birbirimize girdik sinirden kustum aynı zamanda karnım ağrıyor sinirden mi?

4 aylık hamileyim çocuğumuz büyüdüğünde İngilizce öğrenecek zaten evet İngilizcenin yanında bir dil daha öğrensin istiyoruz Ben Çince öğrenmesini istiyorum çünkü çok az bilen olduğu için çok işine yarayacağını düşünüyorum eşim ise Japonca öğrenmesini istiyor neymiş ingilizcenin yerini zamanla o alacakmış teknoloji Zaten onun etrafında dönüyormuş dili ile ne alakaysa birbirimize girdik bunu yüzünden tartıştık Ben ağladım kapıyı çarpıp odama girdim O da çıkıp gitti ya beyinsiz mi bu adam Japonca nedir ya bizden bire midem bulandı ve kustum karnım ağrıyor biraz da acaba yediğim bir şey mi dokundu diyeceğim ama her zaman yediğim yemek sinirden olabilir mi

Güncellemeler
+1 yıl
Hamileler hep kusar biliyorum ama ilk 3 ay kustum fazla bulantım olmamıştı birden kustum hamilelikten midir sinirden midir bilemedim Evet saçma bir sebep biliyorum ama konuşurken tartışmaya dönüştü
4 aylık hamileyim eşimle birbirimize girdik sinirden kustum aynı zamanda karnım ağrıyor sinirden mi?