Flört edip ayrılınca çok üzülüyorum. Eski bir konuştuğum çocuk sen çok temizsin ondan ayrılınca üzülürsün diğerlerinde biri gidip diğeri geldiği icin üzülmüyorlar gibi bir cümlesi vardı. Sosyal medyadan konuştuğum oldu ama buluşmadım vs.. üniversitede son sınıf ama erkek ortamim yok, kız arkdaslarimlayim hep. Sosyal medyada da sınıftan bile olsa istek atmam vs... annemin çevresi çok var ama gorucu usulünce evlilikte adamin piskopat çıkma ihtimali yüksek geliyor. Birini hiç bulamamış neyi var ki annesi kız bakıyor diye düşünüyorum uzak duruyorum... kendim tanışarak evlenmeye yonlendiriyor bu beni... flört aşamasından arkadaşlar daha doğrusu sosyal medyadan evlilik adam çıkmaz demi bunu da anladım... kendim matematik öğretmenliği okuyorum sınıf zaten full kız 🙂 kantinden vs takilmam biraz efendi olduğumu söylerler... çirkin olduğumu düşünmeyin bu arada , arkadaşlar asi ve umursamaz ama efendi bir duruşum olduğunu söylüyorlar... benim flört anlayışımda mi bir sıkıntı var? Mesela sarılmak, öpmek değilde konuşup buluşup bir şeyler yemek içmek konuşmak telefonda iletişim halinde olmak onu tanımak.. erkekler için zaman kaybı mi,, seven ve isteyen nasıl davranr
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende gorucu usuluni severdim ama cok begenmedigim surece kabul etmiyorum. Hadi begendin bi sefer o begencekmi. İlla gorucu gelince alcak diye bi durumda olmuyor.
Ruh hastası cikmasindan, kısa sürede evleniyorsun ya maskeyi kolay saklar.. Bir de annesine danışıklı her şeyi annesi tecrübeli şunu şöyle bunu söyleme der ama kendin tanışınca aile pek devrede değil sanki
Aile varsa ciddidir ama vazgecebilirde. Disardan tanidigin ciddimi bakalim. Bence taniyarak daha iyi tuba ilahiyat diye bi kadin var instada evlilik terkibini yap kismetlerin artiyor sec birini
Tam niyetli değilim... sadece şu an bakınıyorum. . Kadın çöp çatan mi
Yok be kitabini alion ama kitap hani ivir zivir yok rituel yok bilmem koku zaman gbi seyler yok. ayet esma var
Ben atarim ama sadece bir terkip yapmadim ben yapmiyorumda. Kitabi alirsa anlarsin instasini incele bi anlarsin.
İlk messala dua etcen ya
Duan icin yuzun olmasi lazim temiz olman lazim gunahlarina tovbe esmalari ayetleri vermis
Sonra nazar buyu varsa kismetine engel onlar icin esma ayet var
Hayir kapilari acilsin die ayrica var
Bir suru boyle her soruna karsi yazmis kadin. Sevgi esmasi ayeti falan baya cok. Ondan diyorum icindekiler kismini acinca 100 tane terkip var sorunlarini goruon zaten bu var bende dion okuosun.
Nazar büyü olduğunu zaten düşünmüyorum, merak ettiğim anlaşarak mi gorucu usulünü mu daha mutluluk getirir
Öğretmen olunca kriterlerde yukseldi çevreme bakıyorum kızlar subay , doktor takılıyor. bu kesim bana hitap etmiyor bile mesela..
Allah bilir karakter huy gorucuye tanisarak bakmio sans isi sen aklini kullancaksin gozunu accaksin dua edeceksin Allah karsina hayirli insanlar cikarsin
He bende subay dedim serefsiz cikti aman allah korusun jsjsj iyi biri olsunda mali mulku olmasin
Mal mülk de olsun 😀ben seni Bi saattir erkek sanıyorum bu arada.. dedim ki ilahiyatçı tuba Muğla nerden bılıyor bü ya
Senin meslegin var mi subaylar hep öğretmen hemşire takılıyor, ya onlarla zaten yuva zorrr
Sanki tanıdığın ve sevdiğin ile oluyor da sadece günü kurtarıyorsun tanıdığını sanıyorsun ama maalesef öyle değil
Gün kurtaramaz ki telefonla fazla konuşuyorum be bulusmuyorum buna engel olmak icin
Görücü usulü arkadaş aracılığıyla vs de oluyor illa anneler değil.. Ve ben iki gez görüştüm ikincisinde turnayı gözünden vurdum 😂
Arkadaşın güvendiğin biri miydi bir de mesela sosyal medyasını göz ucuyla bile kontrol ettin mi bu gorusmelerede
Görüşme olmadan ekledik görüşme gününe kadar konuştuk tabiki sonrada kordine Bi şekilde randevuya çıktık olmayacaksa zaten ilk görüşmeden belli ediyor