Görücü usulü evlilik için defterler kapandı peki kullanılmadan karşıdakini nasıl tanıyıp nasıl bize göre biri olduğunu anlarız?

Flört edip ayrılınca çok üzülüyorum. Eski bir konuştuğum çocuk sen çok temizsin ondan ayrılınca üzülürsün diğerlerinde biri gidip diğeri geldiği icin üzülmüyorlar gibi bir cümlesi vardı. Sosyal medyadan konuştuğum oldu ama buluşmadım vs.. üniversitede son sınıf ama erkek ortamim yok, kız arkdaslarimlayim hep. Sosyal medyada da sınıftan bile olsa istek atmam vs... annemin çevresi çok var ama gorucu usulünce evlilikte adamin piskopat çıkma ihtimali yüksek geliyor. Birini hiç bulamamış neyi var ki annesi kız bakıyor diye düşünüyorum uzak duruyorum... kendim tanışarak evlenmeye yonlendiriyor bu beni... flört aşamasından arkadaşlar daha doğrusu sosyal medyadan evlilik adam çıkmaz demi bunu da anladım... kendim matematik öğretmenliği okuyorum sınıf zaten full kız 🙂 kantinden vs takilmam biraz efendi olduğumu söylerler... çirkin olduğumu düşünmeyin bu arada , arkadaşlar asi ve umursamaz ama efendi bir duruşum olduğunu söylüyorlar... benim flört anlayışımda mi bir sıkıntı var? Mesela sarılmak, öpmek değilde konuşup buluşup bir şeyler yemek içmek konuşmak telefonda iletişim halinde olmak onu tanımak.. erkekler için zaman kaybı mi,, seven ve isteyen nasıl davranr

Görücü usulü evlilik için defterler kapandı peki kullanılmadan karşıdakini nasıl tanıyıp nasıl bize göre biri olduğunu anlarız?