Bu sabahta iste o mesaji atip engelleidm
Bir adim gelir mi yinede?
Neden engellediğini anlamadım. Mesajı atıp öylecr bırakabilirdin de.
Engellenmek demek benim düşüncemde bir daha seninle işim olmaz bana ulaşma demek. Arkadaş benim gibi düşünüyorsa yazmayacaktır.
Engeli geri kaldirayim mi? O uyuyor daha
Kafasi biraz nanay oldugu icin sert cikismak istedim anlasin yaptigi seylerin dogru olmadigini
Ben ona her türlü belirttim onu istedigimi ve bu mesaj da aslinda acik biraktim bence kapisini. Akli olsa azcik benim icin ugrasir
Sonucta kendisi de eski sevgilisini engellemis güya yazmis yinede
Hatta cuma günü tarstistik diyebilirim hani bana yazdi aslinda cok kez düsündüm seni engellemeye vs. Dedikten sonra bende dedim ki gerek yok aslinda benim sana karsi bi mesafeye ihtiyacim var eger sende bira olsa degerim varsa bana ulasirsin diyerekten kapatmistim mevzuyu
Ben ona sürekli istegimi belirttim aptal olmamali bence bu mesajin aslinda onun bir adim atarsa olacagina varacaginin mesaji oldugunu anlamali okadar emek harcadim ona daha gecen hafta araba sevdasi oldugu icin resim cizirdim el cizimi benim onu arabasiyla cektigim resmi hani bir örnek olarak verdim yani aptal olmamali bence
Yemege davet ettim bir güzel restoranda hatta 1-2 hafta önce annesi aramisti sakasina dedim sessizce merveyleyim de diye güzelce söyledi annesi de sevndi duydum
Apatal aptal hareketleri var aslinda bence kendi üzülsün
Bide bana diyor ki incelik gösterdim aslinda bir kac hediyeler aldim icine de kendi kafamla yazdigim sözler : bir zaman sonra kendimi kötü hissetmeye basladim arkadas kalmakla bile dedi aslinda biz 1,5 ay civari beraberdik aramizda epey yakinliklar gecti iliski canım canım halleri olmasaydi bayagi kaliteliydi
Öyle bi ugrastim ki anlatamam. O yüzden zoruma gitti artik
Bir kere cikarmadim engellemedim orasi dogru ama hakli sebeplerim var bu sefer uzaklasmaliyim ona göstermeliyim ona mesaj atmadan durabildigimi engellememin sebebi de bu arada mesaj atmama engel olmak degil onun gözünden uzak olmak
Istiyorsa hayatimda kalmayi ADAM gibi ciksin karsima
Kac kez dedim ciddiye almadi
Araba sevdasi oldugundan dedigim gibi gecen hafta okadar para verdim resim cizdirdim ona el cizimi cercevelettirdim pahaliydi bayagi.
Araba cekimleri yapabilmesi icin extra bi tripot var ondan aradim okadar buldum onu da yanina koydum bir kazak ile o ayri bi hediyeydi
Yani cerceve bi ayri hediye o tripotla kazak bir ayri hediye icine de kendi yazdigim söz vardi 2 tane bir de anahtarlik yaptirmistim plakali
Kendisi bana beraberken bir gümüs künye bir de kendine tespih tarihimizle banada bir tarihli boncuklu kolluk almisti
Bide bana bu inceliklerim karsisinda diyor ki: ben alisik degilim böyle seylere hep ben yaptigim icin cok garip geldi
Cok özel bir insansin aslinda falan
Ozaman kiymet bil dimi
Iliski istemiyorum diyip duruyor anca ama instagramdada eklemeleri durmuyor bir gün öyle bi patladim ki gecen haftaydi herhalde sonra silmis dedim ki sen seni takip etmeyenleri takip etmeye devam et it gibi kos peslerinden dedim bi baktim yavas yavas silmeye baslamis ama bir kaci duruyor tabi
Bide bana 1-2 gün gecen hafta soguk davrandi nerdeyse yazmaid hic sonra da böyle yapti: uzak durmaya karar verdim senden anlamiyosun beni cünkü nefes aldirmiyosun bana salsana beni artik yazdi
Bir de 4 senelik iliskiyi bu cocuk nasil yasamis anlamiyorum
Bana diyor ki ben okadar bikmisim ki kendimden benimle ayrilinca da öyle dedi bana okadar sey vermisim ki elimden bir daha nasile derim yaparim bilmiyorum dedi
Engeli kaldirdim
O mesaji okursa belki kafasinda bir seyler tak eder
Profilim de zaten gizli de ne onun storysine basicam ne onun icin profilimi acip bir seyler paylasicam
Engeli kaldirdim artik zaten ve eger mesaj atmazsam bu kiz unuttu mu beni artik etkisini verebilirim sanirim durumlarina da basmassam
Canim cok aciyor ya bide geri dönmezse mahveder beni
Peki yazdigim sey kötü mü olmus? Geri dönüsü olmayacak sey olmamasina dikkat ettim ve bu kadar kisa ve net yazisima da sasirdim o bile sasiracak normal uzun uzun destelerdim
Ayrica bu benim blöf yaptigimi saniyor galiba ama bu sefer kesinlikle yazmicam naz yapiyorum da düsünebilir stratejik olarak evet ama engeli kaldirdigim da iyi oldu bir yönden belki bir ara yazmazsa etmezse görürüm storylerime bakarsa acarsam profili beni takip ettigini
Ayrica bana biz olmayiz falan gibi laflar da etti bende geri dönüsü olmayan lflar etme dedim
Önce beraberdik sonra zmana ihtiyacim var diyip diyip durdu sonra iliski istesem zaten sensin tercihim gibi sözler sonra uzaklasmalar ama beni hic bir yerden sildigi yok
Ve bu sefer disimi sikarsam zaten kapiyi acik birakmisim aslinda anlamali ki sorun bende degil kendisinde
Bugün uykudan aglayarak uyandim artik nedir bu cektigim diyerekten. Sacmalik aramizda 1,5 ay beraberlik gecti öyle yakinlik vardi ki arkadas kalmak da olmaz ceptesin diyor bana yani arkadas olarak adlandirdigi bu. Sonra uzaklasmalar falan silmiyor cünkü cani isteyince yaklasmak istiyor
Agzinin suyu akiyor aslinda abana ama ac gözlü halleri var zevk pesinde
„ Seni güzel sevmeye sana güzel bakmayi denedim ve yaptim da her zaman. Sana hic bir zaman toz kondurmadim, kondurmam da ama hak etmedigm noktalar var, biliyorsun. Bazi seyler de tek tarafli dönmüyor, hep ben yapinca olmuyor. Lügatim budur, varsa yoksa 1 kisi. YA BEN, YA HIÇ. Rahat birakilmak istiyordun, tüm rahatlik senin olsun. „
Kisa ama öz yazdim bence kendisi bile sasircak ne oldu bu kiza bu kadar döktüren biri bu kadar kisa ce net bir sey yazarak
Numarasi da kayitli dursun degil mi? Hani whatsappda resmim görünüyor yani, story atarsa basmam, instagramda takipten ciktim onu da cikardim, snapchatden de ben arkadasliktan cikardim
Muhtemelen asla bir geri dönüs olmuyacak ama az tatsin bakalim baska seyler kendi agziyla bana demisti senin bana yaptiklarini ben 4 yil iliskimde bile görmedim
Beni arayacak eminim :)
Bensizligi bi tatsin bakalim 1 ay sürede dönmezse bende silcem ama bu 1 ayi kendi kafami dagitmak icin de kullanmaliyim kendime odaklanmaliyim salarsam kendimi oyunu bozarim
Bir önceki sildiklerim gibi olmayacak bu sefer hic bir yerden storylerine basmamam gerek profili de gizli tutarak kudursun dursun
Belki iyi bir resim atarsam acarim😂
Onu bilemeyiz iste simdi bi ölü taklidi yapicam o yazdigim mesaj ardina belki ise yarar
Ve ben ona demistim ki seni siliyor olmam aklimdan sildigim anlamina gelmez
Verdim vermesine de bana dedi ki bu silmelerden gicik aliyorum
Ekli kalinca da bi fark yok ki zaten yazismiyoruz
2 hafta önce oldu beni sürekli görüldü atip durdu bende sinirlendim sildim sonra da hatali benmisim gibi kabul etmiyor istegi silmeseydin falan yalvartti resmen
Rahat birak demisti bende biraktim iste okadar
Nefes aldir sal beni demisti
Bu cocuktan adim gelmezse cidden canım. Su an kuzenin yaninda kuzeniyle o ayrildigimiz zamanlar cok konumustum destek cikti bana hatta dedi ki bence cok canım benim kuzenim kiymetini bilmiyor sen bu cocugun eski kiz arkadasini görseydin 4 sene neler cekti bi bilsen dedi köpek gibi kostu pesinden bu ilgiden anlamiyor falan dedi
Eskisi ona cektirmis güya
Ve bana dedi ki tekrar beraber olmasi kendisini birak ailesine ayip olurmus
Sen bir erkek olarak bakarsan benim yapabilcegim hic bir sey yok degil mi? Evet bir kac defa onu silmis olabilirim ama silince akildan silmiyorum bin bir türlü isaret vermisim ona zaten kapi acik dönesi varsa döner
Bu hafta sonu da ailesi yok evde güya beraber takiliriz diye düsündü sanirim ben olmazsam baskasini bulur sorun mu ki
Belki de o istedigi zamana gercekten ihtiyaci var ben hayatindan ciktim demedim ona zaten degil mi bugün ki yazdigim ile gayet kirici dökücü seyler olmadan ifade ettim kendimi
Ayrica benim cabalarimi kendisi gördü hep gözüyle
Belki bi yoklugumu hissederse bir seyler ifade eder onun icin ama ben bir ölü taklidine gecmeliyim
Mesela enistemin bir sayfasi var kendi meslegi marangoz benim elemanin ve enistem de marangoz sayfasi var ilgi alanina girdiginden mi takip ediyor bilmiyorum ama onu da cikarmiyor takipten zaten benimle alakali hic bir sey yok o sayfada
Ama verdigim anahtarligi da tasiyor hala o cerceveli hediyemi de atamaz kendi arabasi var üzerinde ben cektim onu arabasini cikarken plakasi falan bayagi özel bir hediye aslinda iyi de para ödedim..
2 tane de kart yazmistim kendi sözlerimle
Bence bu cocuk anlayacak degerimi ama ne zaman sadece maddiyattan degil manevi degerimi de frk edecek
Arasin bakalim bulabilcek mi
Bana bide diyor ki eger seni kaybetsem bile gercekten hayatimdan ciksan bile benim aptalligim ve ben bununla yasamaliyim diyor
Ama iliski yasayabilcek bir durumda degilmis onu anlamis
Kafam okadar karisik ki nasil atlaticam bilmiyorum ilk günler cok zor geciyor zaten bugün ilk gün sabah 5 de attim o mesaji ve cikardim iste her yerden ama resimler hediyeleri vs duryor
Onun o biz olmayiz eminim deidigi sözlere takilmalimiyim peki?
Illa ki bir it birakmisimdir verdigim ilginin degerin her seyin farkinda
Ve aramizda gecen yakinliklari da aklinda kalmis özleyecek o yönden numarasini da silmicem edki sevgilim benimkini silmemisti düsünüyorfum neden niye ayni yöntemi kullanicam hemde profilim gizli instagramda bu sefer acip bir seyler paylasmicam ona görsün diye yapiyormusum gibi olmamali hix bir sey onun icin olmamali
Bir izler biraktigimdan cok eminim hayatinda böyle ilgi görmedi herkes bunu diyebilir ama ben cok eminim
Bana bide huyun suyun anneme cok benziyor demisti yani bu her kiza söylenmez cok iyi bir anlami var
Su an kuzeniyle belki benim hakkimda bile konusmus olabilir bide oturup: oh be kiz pesimi birakti sonunda diye konusuyordur belki😄
Cünkü kendi yaptigi seylerden övünecek bir nedeni yok ki benim yaptiklarimi da söylemez cünkü „malmisin böyle kizi biraktin“ sözünü duyacak ama allah var kuzeni iyi kötü biliyor durumu
Cidden ama sabah ki attigim mesaj cok iiyi kendimi tebrik ediyorum bu kadar kisa bir mesajla „cizigimi“ cekebildigime
Simdi o dedigim gibi yazacagimi düsünüyor maximum 2 gün sonra
Illa ki biliyor hatasini.. bir de bana diyor ki sana iliski istemiyorum diyorum kendin devam ediyorsun
Ozaman arkadas neden oluyorsun benimle? Cok mantiksiz beraberdik sonucta
Agzinin suyu akiyor aslinda bana bundan eminim. Ama son zamanlarda benim resimlerimi falan da begenmiyor du görmedim falan diyor herkesinkini görüyor benimkini görmüyor allah allah😂
Ama sürprizim var ona.. epey bi süre ya da daha dogrusu o adim atmadigi sürece onu görmemezliktrn gelicem. Allahtan sabir diliyorum kendime cok zor bir sey ama bunu bu sefer basarmassam oyun tamamen bozulur 0 sans kalir geriye
Muhtemelen o sildigime yine kizmistir ama ona okadar acik kapi birakmisim ki kendisi de biliyor silmis olabilirim ama aklimdan silmedigimi biliyor defalarca da söyledim aptal da degil yani.
Ille dönesi varsa ulasmasini bilir bu silmek engel degil
Rahatlik istedi bende rahatligina teptim.
„Rahat birakilmak istiyordun, tüm rahatlik senin olsun. „ son parti efsane olmus: kendin istedin bende birakiyorum öyle istemezsen düzeltiriz gibisinden yani senden adim gelmeli demisim zaten apacik ortada
Senin icin her zerre döktügüm yas kadar yüzün gülsün demis insanim ben ona beddua falan bile kötü konusmamis insanim. Bu cocugun benim arkamdan konusmasi veya benim icin bir sey yapmadi gibi seyler zoruma gider
Nasil bir bos yani hak etmemis mi?
Keske anlasa belki de kendisi bana karsiligini veremiyecegini anladi. 4 yillik iliskimde bende böyle degildim diyor eskiden beni görseydin falan gibi laflar etti ben böyle degildim bende deger vermek nedir falan iyi biliyordum diyor
Cok yiprandim bu cocuktan umarim kafami toparlarim uzak kalarak
Kendisi de bana cuma günü demisti bence konusmayalim senin bu hallerinden dolayi isim var diyorsam sürekli yaziyorsun hala diyor bende görüldü atarsan durdun yere tabi bir sey var sanarim dedim bence keselim artik konusmayi dedi bende dedim iste boş ver bence ben uzaklasirim kendim bi süre bana mesafe lazim dedim benim sende bi degerim varsa bana ulasirsin demistim tamam dedi
Sonra konusmadik iste sadece iyi yolculuklar diledim bi uzun yola gitti dün ve vardin mi diye sordum
Sonra da görüldü atti falan
Bos ver demek kolay ama yarim kalan bir seyler var iste sikinti orada. Verdigim emekler bosa gitmesin bari
Gitmese bari
Su an mesela instagramda durum atmis meraktan ölüyorum ney diye ama basamiyorum 😔
Duruma bakarsam zaten mesaj atmis gibi olurum.
Disimi sikip bakmazsam iyi.
Bir de 1-2 gün sonra ben bi durum aticam profilimi acarip bakalim o bakacak mi deniyecegim
Seytan diyor ki instagram biografine bas harfini koy onun ama okadar bir vurdum duymaza bu bile fazla ne anlar ki o.
Simdi storysine bir basarsam yine basarim o yüzden basmamam lazim ölmem basmazsam öyle diyerek avutuyorum kendimi ama cok zor
Bakmicam.. umarim atlatirim bu süreci
Bakmazsam da veya bir seyler yzmazsam etmezsem umarim unutmaz beni😞
Sonra yazarsa soguk dus etkisi degil mi? Yazmazsada benim yazmamam gerekir
Bu yorum burada kalsa ben sana sorularimi sorsam? Konusacak bir arkadas yok bu mevzuyu..
Ayrica kavga falan etmedik ki zaten belki biraz uzak kalirsam düsünme firsati/ özleme firsati olabilir
Sonucta olmayacak bir dua degildik
Peki bir sorum olursa sorabilirmiyim yine? Biraz kafami dagiticam bugün
Peki sagol
Story paylastim manzara resmi profilimi actim ama onun icin degil gibisinden keyfim yerinde acisindan bir kac gün acik kalsin bakalim onun icin acmadigim da belli olur
Bakmadi tabi belki bakar bakalim
Bakmayacak.. umudumu kessem mi bilmiyorum beklentim de yok gibi pek. Ama kafasi nanay eminim her an her sey olabilir belli olmaz
Aynen bak ama simdiye kadar storysine basmamam bile bir beceri :)
Anlamiyorum ya nerdeyse 24 yasina girecek ne bu haller ne bu isler
Yüzüne onun demistim ki kendine bi ceki düzen vermelisin beni istiyorsan ozaman adam gibi karar ver demistim yok efendim zaman lazimf alan diyordu sana karsi hislerim var diyordu
Simdi o da yok iliski istemiyorum partina gecti bana da „uzaklasma modu“ görüldüler falan güya ben hediyelerle geliyormusum tavlamaya calisiyorMusum diye düsünmüs oysa ki ben incelik gösterdim sana beklentisiz dedim ha bilmiyordum diyor bide ben yanlis düsünmüsüm ozaman dedi
Profilimi de geri gizliye aldim su an acik birakirsam onun icin yaptigimi düsünecek en az bi hafta bi disimi sikmaliyim bunu basarirsam akisina varir zaten her sey
Tek canimi sikan ve zoruma giden acaba bu hafta sonu eve kiz atar mi diye cok zoruma gidiyor onun tenine baskasinin dokunmasi veya dokunacak olusu
Nerden bilebilirim ki zaten…
Ama bir yöndende rahat olmaliyim sanki herkes kucagini acti onu bekliyor herkes ona ölüyordu sanki yatarsa da yatsin aslinda benim olmayan bir sey beni ilgilendirmemeli. Muhtemelen tamamen aklimdan silmek istesem silerim adini bile ama su an bi tam kesinlessin olay ondan sonra maximum 1 ay diyorum ondan sonra silcem.
Yattigi kisi de zaten iliski degil de gönül eglendirme s. ksbuddy tarzinda olur ancak
Aslinda sana bi göndersem resmimi sende bana söyle bakalim gercekten üzülmeme deger mi diye
Peki nereden mesaj atamiyorum sana
Öyle
Mesaj atabilirmisin
Su an canli yayin veriyor cok merak ediyorum ney diye simdiye dek hic vermeyen biri..
Sahte hesap acip bakasim geldi
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?