Bir adim gelir mi yinede?

„ Seni güzel sevmeye sana güzel bakmayi denedim ve yaptim da her zaman. Sana hic bir zaman toz kondurmadim, kondurmam da ama hak etmedigm noktalar var, biliyorsun. Bazi seyler de tek tarafli dönmüyor, hep ben yapinca olmuyor. Lügatim budur, varsa yoksa 1 kisi. YA BEN, YA HIÇ. Rahat birakilmak istiyordun, tüm rahatlik senin olsun.“

Bu mesaji gönderdim her yerden engelledim.
Ulasmak isterse imkanlar mevcut.
Aramizda gel gitlerden sıkıldım. Sürekli beni cepte gördügü icin. Aslinda biz beraberdik 1,5 ay beraberdik sonra birden iliski adami olmadigini anlamis güya arkadas kalalim triplerine girdi yani sen kenarda bekle diyor kisacasi. Her gün hala konusmaya devam ediyorduk ama hep onun caninin istegine göre. Artik sikildim isteyince görüldüler falan atip durdu. Bende cuma günü patladim isim var anlamiyomusun sirf bu hallerin yüzünden kac kez seni engellemeyi düsündüm biliyomusun dedi..
Simdi aile ziyaretinde kuzeni de beni biliyor umarim morali bozulur da lafim gecer. Bu sefer epey bi süre gözden uzak olmaliyim stratejik bir durum degil aslinda kendime de iyi gelecek diye düsünüyorum. Tek soru: bu yazdigim yazi bir erkek icin ne ifade eder, ne düsünür sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Hatta cuma günü tarstistik diyebilirim hani bana yazdi aslinda cok kez düsündüm seni engellemeye vs. Dedikten sonra bende dedim ki gerek yok aslinda benim sana karsi bi mesafeye ihtiyacim var eger sende bira olsa degerim varsa bana ulasirsin diyerekten kapatmistim mevzuyu

Bu sabahta iste o mesaji atip engelleidm
Bir adim gelir mi yinede?