Saçımı mavi yapmak istiyorum ama sevdiğim adamın rızası yok, sevgilinin buna karışmaya hakkı var mıdır sizce?

Beraber yaşayacağız ve eski ilişkime geri döndüm napıyorum ediyorum yok mavi istemiyor sarı dedim oda sarısın onuda istemiyor şimdi boyama saçını diyor , keseyim diyorum uzat uzun saçlı istiyorum diyor yani dile getiriyor gibi görünsede istediği olmazsa istediği gibi kadına gitmesinden korkuyorum zor kavustum ona , onu nasıl saçımı mavi yapma konusunda ikna edebilirim

Güncellemeler
+1 yıl
Baslarda küt kısa saç kullanıyordum asker arkadasım mısın diyordu uzatmayı sevmiyordum şu an saçımı kırıkları alma dısında kesemiyorum kuaförde de gördüm öyle kadınları , kocaları saçlarını kesmesine neden izin vermez ki? O zaman her kısa saçlı kadın özgür kadındır diyebilir miyiz?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben uzun zamandır yani 4 aydır kulak arkası mavi kullanıyorum yarısını ama bir kere iltifat etmedi , alısır sandım yok. Eski haline getirirsem saçım yanar dedim diye birdaha sindi boyamamı istemiyor ve her defasında kötü olmus diyo moralimi bozuyor
Saçımı mavi yapmak istiyorum ama sevdiğim adamın rızası yok, sevgilinin buna karışmaya hakkı var mıdır sizce?