Kızlar, Eski sevigilimle ne yapacam?

Merhaba, Benim 5 yıllık bir ilişkim vardı biraz umursamaz ve ilgisiz tavırlarımdan 5. yılın sonunda kız arkadaşım biraz ara vermek istedi sonrasında yavaş yavaş uzaklaştı benden aynı şehirlerde olmadığımız bir dönem idi ve sonrasında istemiyorum dedi ve 1 yıla yakın bir süreç geçti ben geri kazanmak için elimden gelen herşeyi yaptı istemiyorum dedi hep sonrasında seni sevmiyorum dedi tabi süreçlerde 2 defa evlenme teklifi ettim sayısızca hediyeler gönderdim geçmişi hatırlatan her türlü şeyi yaptım ama hiçbişey işlemedi geri döndüremedim. Maalesef aradan 2 yıl geçti ben hep bişeyler yaptım ama bir çözüm bulamadım. Her yerden engelledi beni istemiyorum seninle olmak ama eskinden ölümüne sevdiği biri idim. Ama şimdi istemiyorum diyo ve ben onu çok seviyorum unutamıyorum geri kazanmak istiyorum ama olmadı olmadı olmadı...

Ben bütün hayallerim geleceğim onunla idi şimdi ise kimse ile bir hayal dahi kuramıyorum. Ama Çözüm bulamadım bana bir yol gösterir misiniz. Çaresiz kaldım onu geri kazamak için herşeyi yaptım yine yaparım çözüm bulamadım. Bana bir akıl verir misiniz?

Kızlar, Eski sevigilimle ne yapacam?