👇👇Sorun kimde sizce DETAY AŞAĞIDA..👇👇?

Üniversiteden tanıştığım 5 yıllık bir kız arkadaşım vardı. Çok iyiydi aramız. Mezun olup kpssye girdik. Sonra ben iş buldum ailem söyleme ona dedi 1 hafta sonunda söyledim. Evden çıkmayıp çeyizine lif ören kız bi anda iş arayışına girdi ve buldu o da 1 hafta sonra söyledi bana. Sonra arkadaşım yüksek bir puan alarak atandı başka şehre gidecekti gitmeden önce buluşalım dedim. Beni eksiklerini tamamladığı bi alışverişine dahil etti. Ben bir yere otururuz sanmıştım ve akşamda özür dileyen bi mesaj attı sıkılmadın dimi diye. Okulda sevdiğim biri vardı ona anlatırdım karşılaştık şöyle oldu diye hep dinler yorum yapardı. Atandığı yere gittikten bir kaç ay sonra yine anlattım karşılaştığımızı ve unut, boş ver, senin için diyorum, benlik sıkıntı yok, senin için üzülüyorum, kimi bulsak ki sana gibi şeyler demeye başladı. Bu konu için tartıştık aynı şeyleri söylemesinden sıkıldığımı, beni en iyi o anladığı için anlattığımı üzülmesinin gereksiz olduğunu söyledim ve anlatmadım bi daha. O da o çocuk yüzümden bana kızdın diye 4 aydır benimle konuşmuyor, instada hikayesini kapatmış, beğenilerini almış, attıklarımıda beğenmiyor ama annesinin teline kaydetmiş beni, ordaki wpden çıkardım mı diye bana bakıyor, 4 yıldır foto atmayan profilini değiştirmeyen kız dün foto attı yeni arkadaşlarını bana göstermek için bana, bugünde attı 😅 saçma geliyor ya anlam veremiyorum, sorun onda mı bende mi sizce ya da hatalı mıyım?

👇👇Sorun kimde sizce DETAY AŞAĞIDA..👇👇?