- Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılMaço ne ya? Maço erkek isteyen kadın kaldı mı? Neden bir erkeğin kısıtlaması, aksi konuşması, baskılaması, her şeyi ben bilirim havası bir kadını cezbetsin? Millet çatır çutur boşuyor öyle adamları. Geçmiş olsun artık nazik saygılı ve eşini düşünen erkekler kazanacak. 👊
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı. Romantik erkekten zaten böyle şeyler beklenir ama maço erkek böyle davranışlarda bulunduğu zaman kızlar daha çok çekilir. Yani romantik insan zaten sevdiği insan için herşeyi yapabilecek kapasitededir. Ama maço erkeğin belli sınırları vardır ve erkeklik onlar için önemli bi noktadır. Maço erkeğin yemek yapanına kızlar her zaman çekilir ve ilgi duyar çünkü sert görüntüsünün altında aşkın insani getirdiği dönüşümü severler.
11 Yorumla- +1 yıl
devamlı görüştüğüm bi kız vardı home office çalışıyor onda kalmaya gittim birkaç günlüğüne ekstra iş almış çocuk doğum gününde kostüm giyip çocukları eğlendirme işi o gün çok az vakti vardı hazırlanmaya bile bende kalkıp yemek hazırlamıştım işini bitirip geldiğinde benden hiç beklemediği bir şey yaptığımı ve çok etkilendiğini söylemişti :D
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılO yemeği sadece ben yemeyeceğim kendisi de yiyecek yardım edebilir hatta bazen görevin tamamını üstümden alıp yemek yapabilir
Çok aşırı maço olması sıkar beni Ama çok böyle aşırı derecede romantik de olmasın🫠 arada yemek yapsın yardım etsin orta derecede olsun yani tam olarak şu diyemem 😂😂😂😂 ne çok şey istediğimi farkına vardım şu an😂21 Yorumla- +1 yıl
İstekleri bitmiyordu :D
Genel kabul görmüş veya herkes için geçerli bir şeyi yok bunun.
Her ikisini de isteyen farklı kadınlar var.
Tabi bir de senin de yaptığın gibi ikisinden mix yapanlar da var 😀
O yüzden şunu ister denilemez ama bir şey için şunu ister denilebilir.
Her kadın kendi isteklerine göre full+full ister 😂
18 Yorumla- +1 yıl
Ne istediğimizi biliyor muyuz ki hsjs
- +1 yıl
Yes be :D
- +1 yıl
:D Redanın uzun yorumları meşhurdur shjs
- +1 yıl
😅👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBazen maço tavırlar sergilesin, bazen romantik olsun. Yerine göre davransın. 😌
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Maço ister jdjfhf napsın romantik erkeği şöyle gergin, aşırı kıskanç, kısıtlayıcı bir tip ister
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 266,4b cevap paylaştı.
u +1 yılTürk kızları maalesef maço erkek ister.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYemek yapabilsin yeter. 😁Gecen hafta hep kocam yapti yemegi valla super bir his. Isten geliyorum masa hazir. Ama killanmaya basladi gibi bu hafta cildirir gibi hissettim. Sen iyi alistin deyip duruyor ama sorun herseyin kokusu agir geliyor.
11 Yorumla- +1 yıl
shjs tadını çıkar :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAslında o bu değil de şu son zamanlar da insanlar çok değişken bir yapıya sahip çabuk bağlanıp anında sıkılabiliyoruz kısacası karşındaki partner yerine göre her rolü üstlenebilmeli yoksa sıkılırsın 😁
12 Yorumla- +1 yıl
Çok yönlü olmalı hsjs
- +1 yıl
Aynen öyle 👍
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. İkisinden de biraz olmasını isteyeceklerini düşünüyorum. Bende ne yemek yapabilirim ne de romantik olabilirim. 😅 O konuda hiç şansımın olmadığını farkettim.
15 Yorumla- +1 yıl
Kendine yemek yaptıran maço erkek :D
- +1 yıl
Yanii kim istemez :D
- +1 yıl
Yes ✌️
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐Ben ikisinin de tek bedende vücut bulduğu erkek isterim, nett.⭐😄😄
#tubasueda 🍀🍀12 Yorumla- +1 yıl
Bay-bay sayın bay. Kadına bayan diyeni adamdan saymam zaten. Kafanı kestim bay🙄
+1 yılRomantik isterler ama maço ile evlenirler o yüzden maço diyorum 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYemek yapabilir ama yemek yapan biri kesin benim yaptığım yemekleri beğenmez. Çünkü kendi çapımda yapıyorum iddialı değilim. Yerine göre romantik ve maço olsun nerede nasıl davranması gerektiğini bilmeli
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Eski köye yeni adet getirmeyin, erkek dediğin eşinin dibinden ayrılmaz 😂😂
22 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki :D
+1 yılBen yemek yapmasını bilmiyorum o yüzden erkek yaparsa iyi olur :D
11 Yorumla- +1 yıl
piüüh bunu her yerde söyleme :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenimkisi saf slk olsun mümkünse ya dışardan söylesin ahjajaksks
11 Yorumla- +1 yıl
hsjsah öyle deme kız
Yemek konusunda bence eşlerin birbirine yardımcı olması lazım maçoluk konusunda çok abartı olmaması lazım istediğini giyer istediği zaman istediğiyle gezer ama eşinin onayıyla her iki tarafta birbirlerini çok kısıtlamadan
10 Yorumla
+1 yılTabiki romantik erkek isteriz hangi manyak maço ister ki
13 Yorumla- +1 yıl
Ben manyak :D hajsah
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılMaçolar açmı kalıyor onlara biri yemek yapmazsa beceriksizler bildikleri tek şey masaya yumruk vurmak artistlenmek yani. Hayatı müşterek yaşamayı severim ikiside bana ters
20 Yorumla
+1 yılÇok yemek yaparım çok iyi dans ederim hobilerim futbol oynamak mangal yapmak çalışmak çalışmak çalışmak.
Taliplerimi şimdiden bekliyorum hayırlı uğurlu olsun 😁
10 YorumlaYemek yapacakları maço erkekleri tercih ederler. Romantik erkekler ilk başta güzel gelebilr fakat bayanlar maço erkeğin kendisine daha çok sahip çıktığı kanısında...
İyi adamlar üzülmeye mahkûmdur.10 YorumlaBen 20 yıldır yemek yapıyorum. öyle bir erkek isteyen cıkmadı daha her ikisi de oluyorum. Kadınların cogu paralı ve sürekli gezen erkek aradıgı için.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılyemek yapabilen karizmatik erkek iyi olurdu. karizmatik, maço değil ağır başlı. ama yemek asla yapamıyor. ne yapalım... ben yeterim yaa..
22 Yorumla- +1 yıl
@Mrsoydan maço hiç çekemem ya.. maço deyince kaba saba het höt biri geliyor aklıma. istediği kadar yemek yapsın.. gözümde olmaz valla. ben böylesine razıyım.
+1 yılYemek yapan maco erkek diyorum, yemek yapan ya da eve çeki düzen veren erkeğin maco olmaz olamaz diye bir kural yok bence... 🥂
10 Yorumla
+1 yılben yemek yaparken mutfakta yalnız bırakmamayı akıl edecek kadar romantik adam ( şükür ki öylesi var hayatımda)
10 Yorumla
+1 yılİkisindende biraz huy taşımalı birlikte yemekte yapabilmeliyiz yeri geldiğinde yumruğunu masayada vurabilmeli
10 Yorumlakızların ne istediğini asla bilemezsin çok düzgün biri olur efendi ama giderler fırmala ve gereksiz bir adamı tercih edebilirler çok garipsemem
10 YorumlaYemek yapabilen maçomsu ve romantik karışımı erkek kesinlikle ☺️
20 Yorumla
+1 yılBirlikte yemek yaptıkları maço ve romantik bir erkek
23 Yorumla- +1 yıl
Derken
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılnadir bulunur ama bulabilirse benim gibi hem maco hemde mutfakta iyi olan erkegi arar
10 Yorumla
+1 yılOrtaya karışık yok mu yaaa. Tek çeşit güzel olmuyor 😅😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Kadınlar hem yemek yapsın hem yaptırsın hem maço olsun hem romantik olsun ister.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunun tam cevabini kadinlar bile bilmiyor ki. Ben nasil bileyim.
10 Yorumla
+1 yılÇeşitlilik o kadar fazla ki;
Kadınlarda ne istediğini bilmiyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. Ben yardım etmesini yemek yapmasindan daha çok tercih ederim, yapsa da olur aslında ama.. 😅
10 Yorumla
+1 yılyemek yapan erkeği (!) överler ama hep yemek yapacakları erkeğin hayalini kurar isterler
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı. Tek bir insan tipolojisi yok. İkisini de beğenen çok
10 Yorumla
+1 yılMaço erkek ergenlik hevesi romantik erkek uzun mutlu evlilik olarak görüyorum Şahsen
10 Yorumla
+1 yılYemek yapsın kadınları yaslandiran ne yemek yapsam düşüncesi yemek yapsın bana gelecek erkek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yemek yapan romantik erkek diyelim bakalm :)
10 Yorumla
+1 yılİkimizin de sağlığı açısından sevgilimi mutfağa sokmuyorum ben bize yemek yaparım 😂😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Türkiye de efendi erkek isteyen kız olduğunu sanmıyorum azıcık saygı değer gördünüz mü değişiyorsunuz hemen
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılyemek yapmayı bilmiyorum artık yapacak bir şey yok gelen çekecek
10 Yorumla Kadınlar ne istediğini bilmeyen varlıklar sürekli değişken bir yapıya sahipler 😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar hiçbir iyiliği cezasız, hiçbir kötülüğü de ödülsüz bırakmaz. Mevzu budur.
10 Yorumla
+1 yılMaçoluğu duruşunda olan romantik erkek ister.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılYa macoyla kim ugrasir hayati zindan eder... digeriyle yaşlanilir
13 Yorumla- +1 yıl
@Mrsoydan kimi kimden koruyorlar... erkeklerden😂erkeklerin diger erkeklerden ustunluk kurmak egolarini tatmin etmek icin kadinlari koruyoruz laflarindan biktik... istemiyorum kiskanmasin da korumasinda sevsin deger versin saygi duysun istiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Maço falan sevmem ben sakin olsun her dediğimi de yapmasın bayar orta şeker
10 Yorumla
+1 yılBence yemek yapacakları maço erkek isterler😂
10 Yorumla
+1 yılBirlikte yapsak olmuyor mu? Bu daha zevkli.
11 YorumlaYapabileceğim tek şey genelde çorba ve durum o yüzden umarım birinci şıktır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendisine minicik bebeği gibi davranan o beyi ister
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyemek yapan maço erkek bana mı seslendiniz:) ama yerine göre romantiğim de...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRomantik isterim. Maço erkekleri anneleri sevsin 😀
10 YorumlaBir porsiyon romantik alabilirmiyim😇
116 Yorumla- +1 yıl
Hemen hsjs
- +1 yıl
Nadir bulunan cinsten shjs
- +1 yıl
Eh yavrum o ürün bende olsa önce kendime kayırırım bi tane hajdha
- +1 yıl
İnşallah oğlum olursa seni alırım :D babası nasılsa oğlu öylemsi olur herhalde hsjdsh
- +1 yıl
Tüh bea dur belki erkek kardeşi, kankası falan vardır hallederiz onu biz hssjks
- +1 yıl
Hemencik :D acele işe devil karışır az ağırdan alalım shsjsj
- +1 yıl
Takıl bana hayatını :D yaşa demek isterdim ama diyemiyorum shdjsj
- +1 yıl
O zamansa tamam takıl bana dhjs
+1 yılRomantik erkek tabii ki napalım odunla.
11 Yorumla- +1 yıl
Hajssj doğrudur :D
+1 yılÇok romantik olmasın ya öyle ezik gibi olur. Özel günleri unutmasın, ayda 1 çiçek veya küçük hediyeler bana değer verdiğini hissettirsin yeterli
10 Yorumla
+1 yılİşte işte tam da bu 😅😅
14 Yorumla- +1 yıl
Tam olarak ne 😅
- +1 yıl
Yemek yapabilen maçomsu erkek 😄😄
- +1 yıl
Ah evet bu :D
- +1 yıl
Kesinlikle 😅
Kadinlar biraz seydir ya sey
13 Yorumla- +1 yıl
Ney
- +1 yıl
🙄🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılPeki buna erkeklerin karar vermesi 😂😂
15 Yorumla- +1 yıl
Onlarda yorumunu katıyor tabii kendince 😬
- +1 yıl
Kadın gibi düşünen koca yürekli erkekler hepsine selam olsun 😂 kadın yerine karar verme konusunda inanılmaz başarılı olduğumuzun göstergesi bu sosyetik 😂
- +1 yıl
sjshs şaapma şimdi sen hemcinslerine
- +1 yıl
Feministim ben sosyetik 😂
- +1 yıl
Aferin sana shjs
+1 yılmaço sevmem ne yapayım höt höt erkeği
13 Yorumla- +1 yıl
Hajsjaj :D niye güzel oluyor bence
- +1 yıl
ben ona bi höyt derim görür o 😂
- +1 yıl
dhssh de tabii görsün 😅
+1 yılKadınlar kendileri biliyor mu bunun cevabını 🤣
15 Yorumla- +1 yıl
Biliyozzz
- +1 yıl
Neymiş çok merak ettim 🤣🤣
- +1 yıl
Eee hadi 😀şaşırt beni
- +1 yıl
Ben şahsen maço kılıklı romantik yemek yapabilen erkek diyorum ahjdah
- +1 yıl
🤣🤣 Aynı ben tüh 🤣 bir gün bir kadın buna ilgi duyar deseler inanmazdım 🤣 iyi ama kadınlar badboy sever bak herkes iyi masum olsun der ama uygulayan olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDetaya kalbimi bırakıyorum 😌
12 Yorumla- +1 yıl
Ay birden soru güzelleşti :D
- +1 yıl
Utanırımm😻
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYemek yapabilen erkege nasil maco derler anlamiyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Demiyorlar zaten, anlamamışsın 😅
- +1 yıl
Diyenlere diyorum, boyle gorenlere:)
- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih