Aşk İlişkileri Kadınların erkek poposuna karşı ilgisi ne tam olarak? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çoğu kadın dolgun popolu erkekleri seviyolar ama tam olarak istedikleri ne yani o popoya ne yapmak istiyolar? 😀 Güncellemeler+1 yıl Detayda foto var :) Güncellemeler+1 yıl Var mı farklı bi yorumu olan? :) Kadınların erkek poposuna karşı ilgisi ne tam olarak? Cevapla Dolgu Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
tuğbaatuğba Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Dikkat lerini çekiyordur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Onu anladim ama tam olarak yapmak istedikleri ne yani. Dolgun olması dikkatlerini çekiyosa yapmak istedikleri bişey de vardır illa ki sonuçta erkek poposuna ilgileri var :D Yorumla Soran +1 yıl Peki benim popom bi erkeğe göre sence çok mu tuhaf? Detayda fotom var:) Yorumla
-DLR- Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı. ben sevmiyorum popiş mopiş😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha çoğu kadının dolgun erkek poposuna ilgisi var ama ya nedense merak ettim tam olarak istedikleri ne acaba 😀 Yorumla Soran +1 yıl Detayda foto paylaştım peki Benim popo bi erkeğe göre çok mu tuhaf sence:) çoğu kadın bizden güzel kalçaların var diyo da hep genelde Yorumla -DLR- +1 yıl Allahim kardeşim ya bende anlamiyorum bu erkek poposuna olan ilgiyi. biraz şisko bi popişin var😂 Yorumla Soran +1 yıl Şişko mu normalde zayıf birisiyim yani fitim. Kilolu biri değilim popom şişman poposu gibi mi duruyo? 😀 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sıkmak😂 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha sadece bu mu yani sıkmak mı istiyolar? :D Yorumla Soran +1 yıl Bu arada detayda foto paylaştım sence benim popom bi erkeğe göre çok mu tuhaf :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum erkeğin götüyle başka ne yapabilir bir kadın😃 Ama çekici geliyor sıkmak dokunmak istiyor insan, ele gelir seninki güzelmiş😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha bende onu merak ediyorum işte sadece sıkmak falan yani. Peki tokatlamak ister misin karşı taraf izin vermiş olsa? 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Sustun 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilirr Yorumla Soran +1 yıl Ahaha peki sert mi yavaş mı 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sert😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha en sevdiğim:D kızartabilir misin peki? :) Yorumla Soran +1 yıl Sustunnn 😀 Yorumla Soran +1 yıl Heyyy:) Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Dikkat lerini çekiyordur
Onu anladim ama tam olarak yapmak istedikleri ne yani. Dolgun olması dikkatlerini çekiyosa yapmak istedikleri bişey de vardır illa ki sonuçta erkek poposuna ilgileri var :D
Peki benim popom bi erkeğe göre sence çok mu tuhaf? Detayda fotom var:)
ben sevmiyorum popiş mopiş😂
Ahaha çoğu kadının dolgun erkek poposuna ilgisi var ama ya nedense merak ettim tam olarak istedikleri ne acaba 😀
Detayda foto paylaştım peki Benim popo bi erkeğe göre çok mu tuhaf sence:) çoğu kadın bizden güzel kalçaların var diyo da hep genelde
Allahim kardeşim ya bende anlamiyorum bu erkek poposuna olan ilgiyi. biraz şisko bi popişin var😂
Şişko mu normalde zayıf birisiyim yani fitim. Kilolu biri değilim popom şişman poposu gibi mi duruyo? 😀
Sıkmak😂
Ahaha sadece bu mu yani sıkmak mı istiyolar? :D
Bu arada detayda foto paylaştım sence benim popom bi erkeğe göre çok mu tuhaf :)
Bilmiyorum erkeğin götüyle başka ne yapabilir bir kadın😃 Ama çekici geliyor sıkmak dokunmak istiyor insan, ele gelir seninki güzelmiş😂
Ahaha bende onu merak ediyorum işte sadece sıkmak falan yani. Peki tokatlamak ister misin karşı taraf izin vermiş olsa? 😀😀
Sustun 😀
Olabilirr
Ahaha peki sert mi yavaş mı 😂
Sert😂
Ahaha en sevdiğim:D kızartabilir misin peki? :)
Sustunnn 😀
Heyyy:)