1 senedir konuşuyoruz son 3 aydır daha samimiyet kurduk el teması oluyor vs her türlü gülüyoz eğleniyoz beraberken... Şu attığı gönderi mesaj mı istemem seninle demek istiyor diye anladım Sizce... Daha öncelerden arkadaş olamayacağın biriyle evlilik zor diyordu..
Senin kendisine olan hislerinin farkında ve uzak tutmak için sana bunu atmış. Ben böyle düşünüyorum haberin olsun diye. Kendisinden hoşlanan erkek arkadaşını uzaklaştırmak için “sana bir kız ayarlayalım” demenin farklı bir versiyonu bu.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Arkadaş 3 aydır sayılırız ondan önce haftada 1-2 laflardik ayda 1-2 parka ya da AVM gezmeye giderdik.
Peki bir kız hoşlanmadığı erkeğin yanına gider mi bizim çatıya geliyor çağırıyom işi olmayınca hemen geliyor ayarlayıp bir şeyler içiyoz yiyoz konuşuyoz el kol şakası baya sevgili gibi oluyoz yanyanayken madem istemiyor niye hevesle geliyor bu beni ortada bırakıyor
Dün gelecekti ablası geldi gelmedi söylüycektim sevgilim ol diye sende istersen... Bugün geldi yarım saat zamanım yoktu işim vardı uygun zaman olmayınca söylüyemedim... Mesajla da söylemek istemiyom
Belki de tam tersi açılman için bir araç olarak kullanmış da olabilir bu paylaşımı. “Bak böyle düşünenler de var kötü birşeymiş diyorlar” diye atacak sen de neresi kötü diyip açılacaksın🤷🏼♀️