6 yıl bir kızı platonik sevdim içimden geçen Allah benden başkasını sevmesin diye böyle yaptı diye düşünüyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Biraz detay verebilir misin konu ile ilgili
6 yıl kızı platonik sevdim vazgeçtim içimden geçen içime öyle doğuyor Allah benden başkasını sevmesin diye böyle oldu diye düşünüyorum
Neden vazgeçtin peki özel değilse
Söyleyemedim ya kız nişanlandı birde ben çirkinim kız güzel
Bence çirkin - güzel ayırımı yapmak pek doğru değil şöyle ki bu tamamen şans ile alakalı veya da onun için hayırlısı öyle ki öyle olmuş gibi düşünebilirsin haa tabi ki şöyle bir şey de var bazı insanların hisleri gerçekten çok kuvvetli olabiliyor o ayrı konu
His dediğin yeri anlayamadım biraz daha açık yazarmısın
Tabi ki sorduğun soru mesela şöyle demişsin " 6 yıl kızı platonik sevdim vazgeçtim içimden geçen içime öyle doğuyor" bunu söylerken mesela hissederek mi söyledin 6. hislerin gerçekten kuvvetli olduğuna inanarak mı söyledin
Öyle olduğuna inanıyorum
Artık öyle pek kimseyi sevemiyorum sevdiklerimde reddediyor engelliyor falan
O zaman doğrudur ki tutmuş.
Artık maalesef kimse kimseyi kolay sevmiyor
Ama çok güzel sevmiştim geceleri kaç defa hüngür hüngür ağladığımı bilirim
Doğrudur lakin şöyle bir şey de var değerini bilmeyen, anlamayan veya da onu göremeyen için ağladığına inan ki hiç değmez sonradan gözünün önüne gelir canlanır işte o zaman anlıyor insan boşa kürek çektiğini.
Kızın haberi yoktu ki belkide anladı bilmiyorum ki istek atıp durmuştum engellemişti 6 sene önce hala engelli duruyor
Pp si nişanlısı ile resim koymuş
Anlamıştır muhtemelen ki nişanlısı ile resmini koyduğunda göre görmeni ve ondan uzak durmanı istemiş açık açık belli
Yok yeni atmadım isteği ilk gördüğüm zamanda atmıştım sildi bir kaç defa daha attım sonra engelledi 6 yıldır engelli duruyordu nişanlanmış yakın zamanda nişanlanınca profil resmini nişan resmini koymuş nişanlandıklarını da ben öyle öğrendim
Yeni atmadığını biliyorum az önce söyledin zaten ilk gördüğün zaman 6 sene önce demek ki ilişkisi varmış devam eden
Olabilir
Şunu biliyorum karşılıklı karşılıksız bir daha kimseyi böyle sevmeyeceğimi biliyorum ama
Aynen öyle
Anladıysada mesela neden şey yaparki acaba bir iki sefer gittiğimde evlerine birinde bayram idi kola getirdi içmiyorum demiştim başka bir şey daha söyledi ama onu hatırlamıyorum onuda içmiyordum yok dedim canı sıkıldı bardağı aldı gidiyordu tam dönünce su alayım dedim su getirmişti neden ısrar ettiki acaba
Bana da tuhaf geldi açıkçası o zamanlar ne kadar yakındınız
Yani babamın akrabasının kızıydı arada babam ya da annem ile evlerine giderdim bazen böyle olduğu gibi iyi davranırdı bazende değişik yani hiç umursamıyor gibi davranırdı yani umursama derken şöyle pek samimiyet kurmak istemen ya da işte dediğim gibi akraba çocuğu ya işte yaşta yakın hatta arada ay vardı benden büyüktü fazla şey olmayayım diye kızlar davranır bilirsin bazende öyle davranıyordu
Anladığım kadarıyla seni sevmiş gibi yapıyordu içecek getirmeler ya da değişik davranmaları muhtemelen o zamanlar sen ve nişanlısı vardı nişanlı olmadan önce ikinizle konuşuyordu sen ve o çocuk yani hani nasıl desem ikinizin arasında kalmış ama bir karar vermek zorundaymış gibi
Bilmiyorum ki yani kader de değişik yani bir gün bayram dı gittik evlerine akşam yemeğe kalın dediler kaldık yemeği beklerken küçük kardeşi vardı o babasının telefonunu almış bana verdi çocuk sonra kimse fark etmedi o ara hemen rehbere girdim kızın numarasını aldım sonra telefonu adama verdim
Dediğim gibi ben o şekilde düşündüm başka bir şey gelmedi aklıma
Anladım
Telefon numarasını hala ezbere bilirim ilk gittiğimiz zamanlarda annesi benim doğuduğum yılı sordu söyledim ay gün olarakta oda kızınınkini söyledi hala aklımda doğum tarihinide ben doğum tarihini söyleyince annesi kızının ismini söyleyerek senden büyükmüş mü demişti ya da sen küçükmüşsün gibi bir şey söylemişti o Eylül doğumlu imiş ben ocak
Ne olmuş ne soruyorsun anlamadım
6 yıl kızı platonik sevdim vazgeçtim içimden geçen içime öyle doğuyor Allah benden başkasını sevmesin diye böyle oldu diye düşünüyorum
ne oldu oglummmmm anlamiyom
Tmmm
Yani diyorum ki artık öyle pek kimseyi sevemiyorum sevdiklerimde reddediyor engelliyor falan
sevdiğin kadına ihanet etme
Şimdi sevdiğim biri yokki platonik sevdiğim kızımı diyorsun anlamadım
gerçekten sevmemişsin demek ki
Sevdim kaç gece hüngür hüngür ağladığımı bilirim
anladım o zaman bir şey diyemem hakkınızda hayırlısı budur belki dediğin gibi
Öyle ama şunu biliyorum karşılıklı karşılıksız bir daha kimseyi böyle sevmeyeceğimi biliyorum
doğrudur ilk aşkların yeri ayrı
Belki de duan tutmuştur
Öyle bir dua etmedimki
olabilir ama bence sacma
Yani bilmiyorum da ilerde evleneceğim kişi kimseyle görüşemesin sevgili olamasın diye dua etmiş gibi geliyor sevgili olamıyorum kızlar konuşmuyor arkadaşım hiç yok kız
bana takil sana kiz arkadas yapim okadar zor bi durumdaysan kanka 😊
Nasıl takılacam
nerde yasiyorsunki
Sen nerde yaşıyorsun
İstanbul
Kayseri bende
ekle beni
Ekleyeyim
bekliyorum
Olabilir