Yeni komşumla nasıl iletişim kurabilirim?

Hepinize merhabalar,, yalnız yaşadığım apartmana yeni bir komşum taşındı. Kapımı çalıp internetinin bağlanmadığını ve benim internetimi kullanabilir miyim diye sordu. Bende wifi şifresini paylaştım. O günden sonra sadece 1 kez balkonda karşılaştık ve hiç selam sabah vermedik. Bursada yaşıyorum öğrencilerin çok bol olduğu bir mevkide. Acaba bu arkadaşla nasıl iletişim kurabilirim. Kendisi gerçekten çok güzel ve çok hoş birisi. Acilen iletişim kurmam gerekiyo

Güncellemeler
+1 yıl
Evet buradaki tavsiyelerden internet şifremi değiştirmeyi denedim ve geçen kapıda karşılaştık ben dışarı o içeri geçiyordu. telefonla konuşurken iyi akşamlar dedim oda iyi akşamlar dedi ve geçtik. Bir iki saat sonra eve döndüğümde kapım çaldı ve geçen ay kullandığı internetin parasını ödemek istediğini ama beni hiç evde bulamadığını sürekli kapımı çaldığını söyledi. Bende öyle şey mi olur ne parası falan dedim. Sonra internetiniz bağlanmadı mı halen diye sordum. Oda bağlanmadı bağlanmayacak dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Sonrasında ben şifreyi tekrar yazıp verdim. O arada bir kaç soru sordum. Nerelisin ne okuyorsun gibisinden. Sonrasında teşekkür edip gitti.
Yeni komşumla nasıl iletişim kurabilirim?