GİTTİĞİM İŞ GÖRÜŞMESİNDE?

Bir iş görüşmesine gittim. Yanımda bir ablamla, adam nargile felan ıcıyordu, bacak bacak üzerine atmış. Geç kaldın felan dedi bana neyse sonra oturduk. Normal sorular sordu. Kendi mesleğim hastanede bilgi işlem teknikerliği, basvurdugum iş e ticaret. Bu adam da bilgisayar muhendisiymiş. İşte sen bizim ekibimiz için fazla bilgilisin felan dedi. (tabi 3 senedir kendi işimi yapmadıgım için coğu seyı unutmusum onu anladım bugun) sonra bana birkaç kodlama yaptırdı. Yapamadım tabi, o sırada da telefonum sesli de kalmıs erkek arkadasım arıyordu. Yanımdaki ablaya dedim. Bakabilir misin dıye, adam da annesi arıyodur dedi. Ablamda civcivim kim kız dedi. Sonra bende kapat kapat dedim. Bu adam da sevgilisidir kesin dedi. Bende güldüm. Sonra sevgilin mi dedi. Evet dedim. Çalışıyor mu dedi. Evet dedim. Ne iş yapıyor dedi. Hemşire atama beklıyor dedim. Hemşire mi kaç aldı dedi. 80 almıs dedim. Atanamaz dedi. Bilmem atanır belki dedim. Atanamaz dedi. Sonra neyse bizde cıktık. Arkamdan seslenmiş duymadım. Aradı, seslenmiştim ama dedi. Duymadım dedim. Tmam annenle konustugunda yarın sabah gelip gelmiceğini mesaj at gelirsen yarın gel başla dedi. Ama pazar günü tatil demişti. Ben pazar gunu gıdıyorum ki anlamadım

GİTTİĞİM İŞ GÖRÜŞMESİNDE?