Hala unutamadığım sevdiğim?

Azerbaycanlı sevdiğim vardı. ilk sevgili olduğumuzda 1 buçuk sene konuştuk. Sonrasında Azerbaycana gideceğini İstanbul'da yaşanmayacağını söyledi ayrıldık. Sonrasında yine bı kaç kez barışıp ayrıldık hep bu memleket sorunu yüzünden. En son baristigimizda 2 ay konuştuk. Annesine beni söyleyeceğini söyledi. Söylemiştide fakat annesi Türk gelini istemediği için beni istememiş. Bu yüzden bana annesine söylediğini söylemedi. Sonra son zamanlara doğru içime şüpheler düştü. Birşeyler vardı fakat ben bunu kanitlayamiyordum. En son bı ara gece vakti vatsapa girdiğini gördüm. Ertesi günü nedenini sorduğum da söyledikleri çok tutarsizdi. Ekran yakalama attım kanıtlı bir sekilde fakat yinede bana "senin derdin ne" vs yazdı. Üste çıktı. Tartıştık. Üç gün konuşmadık ne beni aradı ne mesaj attı. Ben okadar çok sevmeme rağmen üçüncü günün sonunda uzunca bir ayrılık mesajı attım tabi biraz ağır oldu içimi döktüm çünkü sevgim emeklerim çöptü.. bana yazdığı tek şey "eyvallah" oldu. Ondan sonra hiç bir iletişim olmadı. Numaramda kayıtlı onda hala silmemis. sizce geri döner mi bana yaptıklarından pişman olur mu?

Hala unutamadığım sevdiğim?