Yürüyorum daha cok red yiyip kendimi geliştirmek içn.
Düzgün bi kıza yürürümde elde etmesi kolay. Hep zoru denedim benide çok geliştirdiğini düşünüyorum.
Siz napıyonz?
Yürüyorum daha cok red yiyip kendimi geliştirmek içn.
Düzgün bi kıza yürürümde elde etmesi kolay. Hep zoru denedim benide çok geliştirdiğini düşünüyorum.
Siz napıyonz?
Bence seni seveni sevmen daha doğru, her kız sevilmeyi hak eder. Ayırt etmeden sev nimet seçilmez fakir umduğunu değil bulduğunu yer. Hep zoru denedim ne demek level mi atlıyor sun. Bakarsın anlayışınız uymaz ayrılır sın ama sevmeyi dene
Ozaman sana acı bir gerçeği söylüyorum.
Eve 20 yi geçik kız attım. Biriyle ilişki yaşarken domates kabuğu nu da gördüm 🙄
Ya ben ne blm seni tahmin ediyorum.
Demek istediğim şey sen embesilmbi tipsin ama bir kız seni sevdi onla birlikte ol evlen ama hayatın boyunca kendini geliştirme ve embesilce yaşa.
ya da bir kız gör vurul ama ona ulaşama.
Buda seni hırslandırsın.
Ve en iyisi ile birlikte ol.
İnsanlar seni iyi bi kadınla görünce saygı duyuyorlar. Seni merak ediyorlar. Tanımak istiyorlar bir çok kez yaşadım.
Ne kadar çok kadın o kadar sosyal statü üzgünüm. Orman kanunları
Ulaşmaya çalıştığın kişiyi yüksek görürsen zaten kaybedersin kısaca sen onunla kendini eş değer tutacaksın. İnsan saygısı varsa biraz adaletli ise yazar dikkat çekme
Cevap
1Cevap
Red yiyip nasıl kendini geliştiriyorsun ¿
Bu nasıl taktik be 😂
😂😂vay be millette nasıl zeka çalışıyo bizde anca beyaz atlı prens gelsin de bulsun 😂😂
Öyleyim zaten
İyi bir taktikmiş🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?