Güncellemeler
+1 yıl
Olmadı zaten beklediğim bir sonuçtu ama birazcık da olsa Umut etmiştim kabul etmek zorunda değildi tabii suçu onda bulmuyorum beni sevmek zorunda değil ben ne diyeceğimo bilmiyorum böyle olsun istemedim ben onunla mutlu olmak istedim sadece o da olmadı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hadi bakalım inşaallah olur :) gönlünden ne geçiyorsa o olsun...
Çok teşekkür ederim gerçekten çok sağ olun 🙏🏼
Olmadı
Hadi yaa 😔
Yaa ne tatli yazmissin ona zarar geldimi endiseleniyorum falan zarar gelmesin istiyorsun ona demekki 🙂
Evet canı yandı mı üzülüyorum yardım etmek istiyorum ama yakın olmadığımiz için tuaf karşılar diye maalesef sadece üzülüyorum birlikte olmazsak bile tek temellim mutlu olması ve zarar görmemesi, yinede gerçekten onunla olmak istiyorum ilk ben yardım etmek istiyorum umarım öyle olur
Ya su yazdiklarin bambaska guzel ya onla sevgili oldugun zaman uzun iliskiniz olacagi net hep onu sevecegin yaninda olup mutlu edecegin net yani knk 🙂
Bide ilkinse canparcan olur o senjn🙂☺
Çok sağ ol, Bende öyle istiyorum yinede bilmiyorum o ne düşünüyor
Rahat ol benim hislerim cok kuvvetlidir simdiden mutlu olmaya hazirlan yasam kaynagin olacak o senin🙂😘
Evet ilkim ya çok acı verecek ya da sevindirecek bakalım, ama gerçekten onu çok seveceğim, eğer reddedilsem onu suçlamadan unutmayi denicem
Gerçekten çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için umarım dediğin gibi olur umarım birlikte oluruz güzel yorumlarin ile beni çok mutlu ettin , umarım sende mutlu olursun hepp
Sevindircek merak etme ama yaninda ol hep bnce onun birakma hic sevgini ver sahiplen🙂
Kabul ederse tabii ki de olurum etmezse maalesef yüzünü bile bakamam
Eder eder sen bana guven evlilige bile goturursun hatta onu knka🙂☺
Ben emin değilim yarın vereceği karara bağlı umarım mutlu bir haber ile bu soruyu guncellerim
Hee yarin direkmi acilcan cidden nasil direk senj seviyorummu diycen
Emin değilim daha ne diyeceğime karar vermedim ama bu konu hakkında uzun süredir düşünüyorum Sabah Arkadaşlarımdan destek alarak söyleyeceğim
He anladim aksam vakti soyle bence yani daha iyi olur hava kararinca falan sen ne dusunuyorsun
Tabii zaten direkt söyleyemem biraz sohbet ettikten sonra yani birazda konuyu tartışıp düşünürsek 6-7 gibi olur dediğin gibi akşam iyi olur
He anladim ya da şoyle bjraz daha zaman gecsin kendinj tam hissettigin anda soylersin uzun zamandir soylemedin galiba kac sene falan varmi🙂
Merak ettim sadece cnmya
Olmadı
Nasil acildinmi kabul etmedimi anlay
Anlat
E yazsana catlatma jnsani kabul etmedimi
Arkadaş kalalım dedi aramızda kalsın dedi
BAS ka erkeklerde var gozune kestir ya da begendigin biri illaki olur ona adim atsana baskasinada atarsin erkekmi yok yani neden bska erkekle sevgili olmuyorsun
Elbette başka erkekler var lakin o diğer erkeklerden başka biri o sevdiğim kişi direkt onu sevmeyi bırakamam en azından denerim
Hklsin galiba kac senedir seviyonki
Olmadı
Redmi yedin knk
Evet reddetti
Yapmadığın şeylerin pişmanlığı yaptığın şeylere göre çok daha uzun sürer yap gitsin :d
Bende öyle düşünüyorum eğer yapmazsam keşke yapsaydım demekten korkuyorum o nedenle yapıp en azından denedim demek istiyorum, çok teşekkür ederim
İnşallah olur
İnşallah çok sağ olun
Olmadı
Neden ya
Arkadaş kalalım dedi aramızda kalsın dedi
Hmmm boş ver o zaman