Aşk İlişkileri Yemek yapan erkek diğer erkeklere göre 1-0 daha mı öndedir? Şehrinkralı Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kadınlar yemek yapmasını bilen erkekleri mi daha çok tercih eder? Yemek yapan erkek diğer erkeklere göre 1-0 daha mı öndedir? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Chefnky Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 686 cevap paylaştı. Öyle olsaydı şu an yalnız değildim. 😅Kadınlar yemek yapabilen ve kendilerini güldüren erkeklere bayılır diye diye yediler bizi. 😅 Elbette kimi kadınlar için bunlar da kriter olabilir. Bence kadınların daha farklı öncelikleri var. 🙂 2 0 Yorumla
Sezen33 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Amannn, yapmayın Allah aşkına 🙂 Mutfağı berbat ediyorsunuz. Dışarıda yemeğe götürmeniz kâfi 🙂 1 5 Yorumla Şehrinkralı +1 yıl Aman mutfak dağılmasın 😬🙂 Yorumla Sezen33 +1 yıl Yani, sonra arkanızı yine biz toplayacağız 🙂 Yemeğe götürün bizi🤣😱 Yorumla Şehrinkralı +1 yıl Her gün dışarıda da olmaz yalnız arada evde yemek lazım 🤣 😳 Yorumla Sezen33 +1 yıl Eig için teşekkür ederim 🙂 Yorumla Şehrinkralı +1 yıl Rica ederim Yorumla
PolyannaLisa Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır, bir artısı yok. Evet, bana yardım etmesi, yemek yapmayı bilmesi güzel ama bu diğerlerinden daha önde olduğunu göstermez. 1 0 Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kesinlikle net 1 0 Yorumla