Sevgilim mi haklı ben mi, ben doğru bir karar mı vermişim?

Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşım ile aramda geçen bir olayı anlatmak istiyorum.1hafta önce ben kendisini aradım başkası ile görüşüyor dedi telesekreter. Yaklaşık 10 dakika sonra geri aradı beni. kiminle konuşuyorsun canım dedim oda annem benim telefonumla babam ile konuşuyordu dedi (babası bir müddettir yurt dışında yaşıyo) bende senin hattın ne zamandan beri yurt dışına açık dedim oda açık değil zaten whatsaptan konuşuyorlardı dedi. mantiken oradan konuşuyorlarsa benim aramamin ona düşmesi gerekirdi. baya belliydi yalan söylüyordu bana. bende ss atarmisin dedim oda saçmalama beni neyle sucluyorsun dedi. neyse işte bir müddet bunu tartıştık sonra kabul etti tamam dedi abim ile konuşuyordum ama seni ilgilendirmeyen konuları konuştuğumuz için söyleme gereği hissetmedim dedi (normalde abisi ile konuşurken abim ile konuşuyorum der bende ne konuştunuz falan diye sormam) bende abin ile konuştuğunun ss ini at dedim tam o sırada 1 dakika dedi telefonu meşgule verdi gidip abisini aradı. sonra bana onun ss ini attı. Ben ne istedim o bana ne attı. Abisi ile konuştuğuna da inanmadım oylelikle ayrılalım dedim ve ayrildik şu an da kendisinin haklı olduğunu düşünüyor. biz kendisiyle 4 yıldır birlikteydik. Ben size sormak istiyorum ben yanlış mı yaptım sizce yani o mu haklı?
Sevgilim mi haklı ben mi, ben doğru bir karar mı vermişim?