Arkadaşlar kız arkadaşım instagramından eski sevgilisine bakıp duruyor. Normalde onun instagramında adını yazdığımda çocuk çıkmıyordu ama dğn yazdım ve 2. sıra da çıktı yani profiline bakmış. Soruyorum baktıysan baktım de bir şey olmayacak her insan merak edip bakabilir diyorum aslaa bakmadım diyor annesinin babasının küçük kardeşinin üstüne yemin edip duruyor. İnstagram neye göre bu sıralamayı yapıyor sizce ben şimdi kızdan ayrıldım gerçeği söyleyene kadar barışmıcam dedim ona ama asla bakmadım neden bakayım diyip diyip duruyor arkadaşlar
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ortak arkadaşı olursa ön sıraya alır Instagram. Ama hemen ayrılma 2 yıllık ilişkiniz varmş.
bakmadığına dair çok yemşn etti çok zorladım sanırım bakmamış gibi
Bakıyorsa da ayıp ediyor. Bu kadar zaman geçmiş.
Sen arattigin icin çıkmış olmasın 😂 her defasında baktığına göre pek meraklısın anlaşılan
ismini direkt aratmadim ki adının 2 harfini yazdım direkt çıktı 2. sırada
arama istatistiğine göre mi çıkıyor fazla takılmamak lazım, bazen ismi tam yazsan bile çıkmıyor dediğin gibi oysa eski sevgilisi çıkması gerekir
bu instayı yeni açtı ben sana söyliyim birisine tıklarsan onu ön sıraya alır bu kadar basit bir mantık
yeni actiysa tabii.. isler degisir
ben diyorum kş baktıysan söyle bir şey olmayacak diyorum küçük kardeşinin üstün e yemin ediyor bakmadım diyor allah korkusuda kalmamış neden bu kadar yalan söyler bir insan boş yere ayrıldım şimdi sence söyler mi baktığını ve neden bakmıştır sence
Salt merak olabilir
yani duyguları olduğunu düşünmen için bir sebep gibi görünüyor ama bazen öyle olmuyor
sen böyle bir şey yapsaydın merak için, eski sevgiline baksaydın terk edilirdin, değil mi? artık geri dönse de boş
ya tamam olabilir bende aynısını diyorum ama asla aaslaaa bakmadım diyor
ya doğruysa 😂
bak yemin ederimm sana öyle bir yeminler ediyorki bakmadığına dair ama bakmış işte bakmasa orada çıkmaz çıkmazzz
Bakmıştır çünkü bende ilk yazdığımda hemen çıkmamıştı 2. De çıktı en üstte
Ne yaptıysam olmadı kesinlikle kabul etmiyor neden nedennb?
Neden kabul etsin ki neden senin aklında kötü biri olarak kalmak istesin?
Tamam söyledim kabul et görmezden gelicem dedim kabul et seninle aram düzelicek dedim yeterki bana yalan söyleme dedim ama yine de nuh diyor peygamber demiyor
Gerçekten bakmamıl olabilir mi 1 tane ortak arkadaşları var ondan mı çıkıyor acbaa
O da olabilir
Sana karşı tavırlarından davranışlarından seni sevip sevmediğini anlayabilirsn
Bir de peşinden koşuyor mu hala yani seni yapmadığına dair inandırmayançalışıyır mu
Ya beni seviyor bundan eminim ana neden eski sevgilisine bakıyor ben bunu anlamıyorum 2 yıldır beraberiz bir de
Sen ayrıldıktan sonra kaç defa sana yazdı uğraştı mı
Evet kesinlikle çıkdırma sevşyesine geldi bana artık malsın sen bana inansaydın böyle olmazdı hiçbir şey diyor
Çok yazdı
Tamam üzme kızı artık yeter
bakmamıştır dimi
Rezalet ya
ya tam rezalet ben diyorum kş baktıysan söyle bir şey olmayacak diyorum küçük kardeşinin üstün e yemin ediyor bakmadım diyor allah korkusuda kalmamış