Gerçekten boyuna önem vermiyorum benden uzun birine de ilgi duydum benden kısa birine de ilgi duydum boy olarak benimle aynı olan insanlarla da konuştum bu gerçekten önemli değil duyguları seni çekince zaten boyuna kilosuna yaşına bakmıyorsun gözün hala boy filan görüyorsun zaten duygular gerçek değil uzaklaşmak en iyisi.
Tecrübeli olarak söylemeliyim ki evet önemli. Ama kızın bug'ını bulabilirseniz belki az da olsa şansınız olur. Onun dışında kadınlar fizik olsun boy pos olsun önem verirler. Bunu etkileyen bir çok faktör var tabi. Sevgililerini daha çok kendileri değil de çevrelerinin beğeneceği şekilde seçerler ki bence de çok saçma biliyorum. Ama kadınların doğasında var bu yapacak pek bir şey yok aman ha sakın bu tip yarışlara kurban gitmeyin ya da öyle bir eş/sevgili seçeyim demeyin.
Yanımda kim olursa olsun ben her durumda kısa oluyorum, böyle olunca boy benim için sorun olmuyor. Ayrıca burada olduğu gibi 170-175 boyundaki erkekleri kimse sevmiyor muhabbeti de yok, dışarıda birçok çift gördüm ve çoğu erkek kısaydı. Bu platform sadece saçma isteklerin sıralandığı bir yer, gerçek hayatta kimse böyle kompleksler yaratmıyor.
Sen galiba paralel evrende yaşıyorsun. Dışarıda ve üniversitemdeki çiftlere bakıyorum hepsinde erkekler 1.80 üstü. Senin çift dediklerin friendzonedur.
Sana böyle çiftler denk geliyor olabilir, elbette vardır da ama benim değinmek istediğim nokta şu, burada genelde erkekler boylarının kısa olduğundan yakınıyorlar. Bende tam tersi dışarıda gördüğüm kadarıyla, aynı boylarda olan erkeklerin de kız arkadaşlarının olduğunu anlatmaktı.
10 çiftin 9 unda erkekler 1.80 üstü istisnalar kaideyi bozmaz ve kısa erkeğin yanında kız olsada çoğunluk onlar arkadaş oluyor sevgili değil kızların %99 u uzun boy diyor bu soruda da %90 uzun boy demiş zaten 1.75 erkek tipi iyiyse belki bulur da 1.70 erkeğin işi çok zor.
Ya ben önceden boya önem vermiyodum karaktere bakıyofum sadece ama kendim biraz uzun olunca kısa erkeklerin yanında kadın gibi hissetmemeye başladım sanki ben onları koruyacakm gibi geliyodu şimdi kendimden uzun ve iri adamlar dikkatimi çekiyo kısa olsam hiç takılmazdım
Kadınların kendisinden az da olsa uzun erkek istemesi doğal bir durum ve uzun boylu kadınlarında doğal olarak uzun boylu birisini istemesi bana çok anormal gelmiyor.
Ama 150 160 boyundaki birisinin en az 185 vs gibi kriterler koymasını komik buluyorum.
@isimsizz01234 Kastettiğim şu boyun kısadır mesela 150 dir ve 190 bir erkek ile muhabbetinis olmuştur, karşılıklı olarak birbirinizi seversiniz ve boya bakmadan sevgili olursunuz işte bu normaldir ama boy 150 dir ben 185 den 190 dana aşağı istemem vs diye kriter konulursa o zaman çoğu erkek git bir aynaya kendine bak der.
Evvelden okadar takardimki bu konuya şu an gecti takintim uzun boylu isterdim suanda boyuma yakin 173 falab biri olsa diyom fotolarda cok siritiyor fark kendimi asiri kisa hissediyom
Benim Boy 1.83 ama boy takıntım yok. Allah'ın emir ve yasaklarına göre yaşayan biri olduktan sonra isterse 1.50 olsun farketmez benim için. Benim için İslam'a göre yaşayıp yaşamadığı önemli
Kadınlarda karakter o kadar fazla aranmıyor. Aranan karakteristik özellik de sadece namuslu olma konusundan ibaret. Kız ortalamanın üzerinde bir güzelliğe sahip ve namuslu diyelim. Bu kızın müsrif olması kendini beğenmiş olması fitne fesatla uğraşmasi o kadar dert edilmiyor.
Çok uzun değil ama kızlar yanında kendisini güvende hisetiği erkeklerden hoşlanıyor 1,64 felanmı topuklu giydiğim de 1.74 arası oluyorum erkekğin boyu 1.75 olsa güzel olmaz max 1.83 ideal
Bu kisige gore degisir bence, bir uzun erkek veya kadın kendisinde hemen uzun boylu biriyle hem kısa boylu birisiyle olabilir. Bence bu abartılacak bir konu degil :)
En azından güzel gözükmesi acısından min 180-185 olsun istiyorum. Boyum 172 çünkü. Onun dışında kısa olsam böyle şeyleri de takmazdım önemli olan onunlayken iyi hissetmek
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Uzun boylu ister hepsi kan. cıklar işine gelene aşık olur