+1 yılUzun yıllardır kapalı. İlk üye olduğum zamanlar 1 yıl kadar açıktı. Allahım ne manyaklar var ne manyaklar dediğim yıllardı 😄 hangisi tuhaf değildi ki içlerinde bir iki tane aklı başında soru soran oluyordu. Şimdi bakıyorum aynı manyaklar aynı şeyleri başkalarına yapıyor... Sitede özellikle belli başlı belirgin kişiler var ciddi kafayı tirlatmiş.. tabi bunlari keşfetmek için en az 3,4 yıl siteyi gözlemlemiş olmak gerekiyor. Neyse tecrübe edinmiş biri olarak kızlara şunu demek istiyorum; kizlar kendinize özel sanmayın bunlar manyak 😂 benim gibi hiç muhattap olmayın engelleyin direkt başa bela oluyorlar sonra benden demesi
16 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın bu konuda gerçekten ben bunu çok iyi bildiğim için dm mi kapalı tutuyorum bunu anlamak için tecrube sahibi de olmak gerekmiyor aslında biraz mantıklı düşünceye sahip olnak yeterli oluyor ben burayı 3.5 aydır kullanıyorum hiç bir tecrübem yoktu ama az çok insanları tanıdığımı düşünüyorum oyuzden de ilk günden itibaren den dm mi kapalı tuttum önlemimi baştan aldım böyle daha güzel ve kafam rahat ... Yorumun için çok teşekkür ederim 🌹☘️🌹☘️🌹☘️🌹🌹☘️🌹
- +1 yıl
En güzelini yapmışsın. Ben üye olduktan 1 ay sonra fenomenlik almıştım, iyilerin dostu kötülerin düşmanı modunda ihtiyacı olana yardımcı olurum kafasindaydim, nedense 😄 delirmeme ramak kala kapadim neyse ki 😄
Rica ederim🌷 - +1 yıl
Çok iyi yapmışsınız eğer bir insan kendini gelistirememişse. Basit düşünüyor ve basit yaşıyorsa sen ne anlatırsan anlat anlamaz bosyere kendini yorarsın sadece ben sohbetlerimi burdan açıktan yapıyorum herkesle çünkü burada fazla ileri gidemiyorlar bir sınır oluyor muhabbetimi de burada yapıp bitiriyorum zaten hatta ekle ya da dm den yaz diye ısrar etmelerine rağmen burdan öteye taşımıyorum çünkü ekledigim an ne yapacaklarını ne muhabbet edeceklerini çok iyi biliyorum ve bu fırsatı da onlara sunmuyorum çünkü basitleştirilmiş hiç birşeyi sevmem ben bu konuda da prensiplerimden hiç vazgeçmedim
- +1 yıl
Sohbetin için çok teşekkür ederim 🙏 ozaman iyi ki burdasın ve iyi ki varsın 🙋 ... iyi akşamlar 🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹
- +1 yıl
Bende teşekkür ederim güzel yürekli insan ♥️
- +1 yıl
🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹
En İyi Cevaplar
+1 yıltelefon isteyen olmuştu vermiştim aradı 2 saat konustuk evde yalnız kalmıs diye korkmus birinin sesini duyunca rahatlıyorum dedi konusurken uyuyup kaldı sonrada devamı gelmedi.. çok daha gençkende kamerada soyunmamı ister misin diyen olmustu iyi bari sen bilirisin demiştim (soyunmuştu)
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılPara istiyor kızlar genelde
06 Yorumla- +1 yıl
Ciddi misin yooluyormusun peki 😂😂
- +1 yıl
Gördüm
- +1 yıl
Sakın yollama para filan kadınları böyle kolay paraya alistirmayin
- +1 yıl
Yollamam dilenciye bile vermem
- +1 yıl
Gerçekten tanıdığın bildiğin birisi olursa ya da güvendiğin bir insanın tavsiyesi olursa yardımcı ol çok ta sevaba girersin. Ama her para at diyene lütfen atmayın olur mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılBir çok aldım ama cevap vermedim
00 Yorumla
+1 yılSenden cok hoslaniyorm ama gercekten cok capkin ve birden fazla kisiyle konusan bir tipsin seni tanimak istyordm bunlari hissetgm icin vazgctm dedi bir kac kisi. ;) oysaki tam aksine oyle biri deglm vefali sadik guwenlir birisiuim hamdolsun :)
012 Yorumla- +1 yıl
Bizlerde bu önyargı gerçekten hep vardır ama insan göründüğü gibi olmayabiliyor insanı en güzel yaşayarak öğrenirsin anlattıklarıyla , paylasimlarıyla tanımaya çalışmak yanlış olur. Kötü diye düşündüğün bir insanın içinden çok güzel bir adam çıkabiliyor
- +1 yıl
Evet tabikide oyle. Mesala ben zamane hatalar yaptm yani kollarim hep facali beni hep kotu gozle bakip yargiliyorlar ama beni tanidikdan sonra yemin ederm dedikleri şu oluyor
iyi ki tanimisim adam gbi adamıssin seni iyi ki yargilamamisim tanimadan dediler cok sukur.
Ve ben asla bir insani yargilamam - +1 yıl
Aynen öyle bu konuda çok haklısın
- +1 yıl
Cok tesekkur ederim guzel insan:)
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim sohbetin için 🙏🙏
- +1 yıl
Estagfirullah yuregi guzel insan. Benim icjnde guzel oldu sohbet cok sagol. Ve nezaman istersen konusablriz problem degl insan insana herzaman lazim yeterki dürüst olsunlar
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Rica ederim. Durust olan herkese kapim acik elimden geldigince yardim. etmek isterim insanlara cinsiyet farketmez kendime yakisani yapmak isterm hep
- +1 yıl
🤗🙋🙋🙋
- +1 yıl
Merhba :))
- +1 yıl
Emojiler merhaba isaretiydj sanirim oyuzden merhaba yazdim :)))
+1 yılmarkette çalışırken bi kız beni beğenmiş 2 hafta aramış ben hariç sormadığı kişi kalmamış sonunda bulunca ne adamsın ya zar zor buldum seni yazmıştı direkt asdgdsa
02 Yorumla- +1 yıl
Yaa süpermiş 👍 ee sen ne dedin peki?
- +1 yıl
görüştük 2 ay kadar
KS sağolsun ilk hesap açtığımda gözümün kanamasına sebep olmuştu okuduğum mesajlar 😅 millet köle olmaya ne kadar meraklıymış.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGoogle’da aylarca benim yorumlarımı okumuş ve bana hayran olup KS’ye üye olduğunu iddia eden bir kadın olmuştu 🤣🤣🤣
04 Yorumla- +1 yıl
Vuuu çok etkileyici ee sen ne dedin peki?
- +1 yıl
Aynı şey burada benim de başıma gelmişti. Birisi tesadüf bir yorumumu okuyor sonra beni takibe alıyor ve beni tanımaya çalışıyor ama yorumlarımi , kaçta girdiğimi çıktığımi herşeyi takip ediyordu kime ne demişim ne konusmusum bende dedim ona sen dedektifmisin niye takip ediyorsun sen sorsan ben söylerim zaten dedim oda bana bu kadarı yeterli oluyor sormam gereken bir şey olursa sorarım zaten dedi iyi tamam dedim , ve beni burada tek çözen anlayan insan da o oldu gerçekten sonra bende onu takipe aldım ben onun takip ettigi Z insandan birisiyim o da benim takip ettiğim tek insan şu an
- +1 yıl
İki gün konuştum
Hangi yorumlarımdan etkilendin diyorum, bana google ekranlarını at diyorum, atamıyor. Baktım bir dümen çevirmeye çalışıyor ama beceremiyor
Engeli bastım - +1 yıl
Doğrudur ben öyle bir sorun yaşamadım çok şükür.3.5 aydır konuşuyoruz çok anlaşıyoruz ama sevgili değiliz sadece saçma sapan herşeye gülüyoruz onunla kendimi çok rahat hissediyorum kendim gibi davranabiliyorum oda aynı şeyleri söylüyor zaten seninle konuşmak bana çok iyi geliyor diyor. Birde en güzeli aylardır hiç kendini bozmadı seviyesini hep korur abuk subuk bir şey istemez söylemez. Oyuzden kendimi bu konuda çok şanslı hissediyorum 3 .5 aydır tanıyorum ve iyi ki ekledim diyorum her şey cinsellik değil bezen insan güvenecek konuşacak ya da gülecek bir insanda arıyor oyuzden benim içinde çok değerli birisi yüzlerce insanla konuşuyorum ama bir tek onunla çok rahatım çünkü o kendini hiç bozmuyor sohbetinden de çok keyif alıyorum 🤗
sitede son dakikalarım hesabı siliyorum güzel bir insandın seviyeli sohbet edebiliyorduk kendine iyi bak hakkını helal et olur mu
08 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun ne demek asıl ben teşekkür ederim
- +1 yıl
Neden siliyorsun peki noldu
- +1 yıl
Ya üzüldüm gerçekten
- +1 yıl
Cokmu önemli bir sebeb var silmen icin
- +1 yıl
sen üzülme gülüm gamzende güllerin biter 🙂 çoktandır kapatmayı düşünüyordum daha önce instagrami da bu şekilde kapattım bi daha hiç dönmedim sonunda sadece whatsapp bırakacağım herhalde iç dünyama çekilecem kendime hobiler edinmeye bakacam sonuçta daha önce bi eksikliğini yaşamıyordum bundan sonra yeni bir hayat tarzı kurmaya çalışacam
- +1 yıl
Saygı duyarım hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤗
+1 yıl"Bdsm'e ilgi duyuyor musun?" diye bir mesaj almıştım. Daha ilginç bir mesaj almadım, çünkü mesaj kutum kapalı. 🤷🏻😅
04 Yorumla- +1 yıl
Ee sen ne dedin peki?
- +1 yıl
Cevap vermedim.
- +1 yıl
İyi yapmışsın
- +1 yıl
Evet. 🤷🏻
+1 yılben şey almıştım tanımadığım bir tip şey yazmış senin için küçük bizim için büyük bir iyilik bana 500 lira atsana :PPp
02 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 attın mı peki 🤣
- +1 yıl
yoo ne atcam kekoya:PP
+1 yılŞuana kadar aldığım en değişiği benimle evlenirmisin mesajıydi oda trajikomik bir anı olarak kaldı bana.
10 Yorumla
+1 yılKanka dedi, kilolu kızlarla her türlü pozisyon deneniyor mu dedi, görüldü attım. 😂
04 Yorumla- +1 yıl
Haydaaaa neden peki?
- +1 yıl
Sormak istemiş herhalde. 😂
- +1 yıl
Ee cevap verseydin yaa 😂 niye görüldü attın zalımmm 😂
- +1 yıl
Kanka yetişmedi bazılarında diyemedim utandım çekindim. 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGaylerden bnde çekiciyim benide düşün mesajları
04 Yorumla- +1 yıl
😂😂 sen ne diyordun peki
- +1 yıl
Götçü değilim 😁😁
- +1 yıl
🤣🤣 iyi demişsin sen beni oduncuda gördünde odun mu sandın deseydin. 😂 Ben senin bildiğin erkeklerden değilim deseydin 😂😂 biraz gözünü korkutsaydın 🤣
- +1 yıl
Hahahha alemsin
+1 yılAa pardon ben bir kıza yazacaktım yanlışlıkla sizin gibi bir meleğe yazdım shdjdj
01 Yorumla- +1 yıl
Çok güzelmiş ama yaa
Aşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı. Seni azdırmak istiyorum diye bir giriş mesajı almıştım bir üyeden. Ablanın niyeti kötüydü ben de aldırış etmedim.
00 Yorumlaİlginç mesaj bir kenara da neden hep 20 21 yaslardakiler yazar veya takip eder ısrarla arada 10 yaş var nedir bu olgun merakı anlamıyorum
00 YorumlaBir çift meme gönderenim bile yok anlıyor musun beni 😝
04 Yorumla- +1 yıl
Böyle duygusal konuşma leynn beni de ağlatacaksın şimdi 😂😂
- +1 yıl
Niye sen çocukmusun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılResim aticam yorum yapar mısın olmuştu resimde malum yerleri
017 Yorumla- +1 yıl
Yorum yaptın mı peki 🤣🤣
- +1 yıl
Yapmadim dersem inanacak misin?
- +1 yıl
🤣🤣 ikna edersen inanirım
- +1 yıl
İnanmak istiyor musun onu de :D
- +1 yıl
İnanırım
- +1 yıl
Vicdanım yapma kandırma diyor :D
- +1 yıl
Yapmissindır kesin 🤣🤣
- +1 yıl
Senin eline düşsek idam edersin yeminle :/
- +1 yıl
Bir erkeğin ölmesini isteyecek kadar gaddar biri değilim ama sürünmesinde bir sakınca görmüyorum 🤣
- +1 yıl
Himmm eline düşen cehennemden kombine bilet almış gibi bisey mi yaşıyor
- +1 yıl
Hı hıhı 😂 hemde cam kenarı 😂
- +1 yıl
Baaaak !! Manzarali olmassa 2 elim yakanda :D
- +1 yıl
🤣🤣 yok yok manzaralı ayırdım sana hiç merak etme
- +1 yıl
Sürünürken bile keyif akacaksin hatta niye daha önceden sürünmedim ki diye uzuluceksin reiss 😂
- +1 yıl
Emmogli senmisen
- +1 yıl
Evet benim Dayıoğlu 😂😂
- +1 yıl
Sevdin demi muhabbeti mi
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Çok ilginç mesajlar aldım uzun süredir mesajlarım kapalı kafam rahat.
09 Yorumla- +1 yıl
Ohhh mis en güzelini yapmışsın 🤗
- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın
- +1 yıl
Evet yine çok haklısın çünkü mantıklı zeki insanlari severim
- +1 yıl
Aynen öyle çünkü karşınızdaki insanın anladığı kadarsınızdır siz ne kadar konusursanız konuşun karşı taraf bunu idrak edemiyorsa boşuna çenenizi yormuş oluyorsunuz
- +1 yıl
Rica ederim gülüm ne demek 🙏🙏 asıl ben teşekkür ederim sohbetin için 🙏
+1 yılgusül abdesti alma sebebim olur musun demişti birisi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnce çoraplı bir soruya yorum yapmıştım. Ardından bir kadın giyilmiş ince çoraplarımı satın alır mısın diye mesaj attı:)
028 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 sen ne dedin peki
Cevap sahibi+1 yılFetişim olabilir ama böyle bir şey bana gereksiz dedim:)
- +1 yıl
Sen şey deseydin " kızım sen beni oduncuda gördünde odun mu sandın" deseydin 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYok bahçede gördün bahçıvan mı sandın dedim :D :D :D
- +1 yıl
🤣🤣 iyi demişsin kızım ben senin bildiğin erkeklerden değilim de deseydin evlenmeden olmaz deseydin 😂
Cevap sahibi+1 yıl:D :D :D Bu arada senin de mi bir ara gördüm yoksa yanlış mı hatırlıyorum:)
- +1 yıl
Yok gülüm ben hiç o tarz bir resim koymadım
- +1 yıl
Koyduğum resimler normal profil resimlerdir
Cevap sahibi+1 yılŞu anki normal mi sence ablası?
Cevap sahibi+1 yılSoruma cevap alamadım:)
- +1 yıl
Normal değil mi yani öyle çoraplı vss resim koymadım demek istedim
- +1 yıl
Resmim gayet normal bir resim bence. Ben ne resimler koyanları da gördüm
Cevap sahibi+1 yılYok yürek hoplatıyor ondan dedim:)
Cevap sahibi+1 yılöhöm:)
- +1 yıl
Sen yürek hoplatan resimler görmemişsin de ondan
- +1 yıl
Bu resimde yürek hoplatan bir durum yokki gülüm niye bukadar abartiyorsun
Cevap sahibi+1 yılYürek hoplatan resim açık resim demek değildir:) Bir güzel yüz bir de ufak bir çatal detayı insanı etkileyebilir. Kişiden kişiye değişir tabi:)
- +1 yıl
tamam peki teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim:) Keşke günlük rengarenkyollar dozumu alabilsem 3-4 resim ile:)
- +1 yıl
Çünkü çok erotik pozlar veren ne profiller görüyorum ben. Oyuzden dedim , ben abartılı hiç birşeyi sevmem giyim makyaj vss doğallıktan yanayım çünkü
Cevap sahibi+1 yılEvet ondan çekici geldi belki de bana. Doğal bir güzelliğin var. Çok açık olanlar, teşhir edenler çekici gelmiyor.
Cevap sahibi+1 yılDoğal olan güzeldir zaten:)
- +1 yıl
🤗🤗
Cevap sahibi+1 yılGüzele ulaşmak imkansız mıdır?:)
- +1 yıl
Bilmem o insanın ne aradığınıa bağlı
Cevap sahibi+1 yılBir sohbet arıyor insan özelde, doğal biriyle:)
- +1 yıl
Et sende gülüm burada da sohbet edicek yüzlerce insan var
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum tamam
+1 yılBen dm mesajlarına bakmıyorum bile.. kim gonderirse gondersin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadının biri yazmıştı abi kocamı kööpek yapmak istiyorum diye mesaj atmıştı
00 Yorumla
+1 yılİlginç bir şey gelmedi bugüne kadar.. klasik şeyler, nude isteme vs
00 Yorumla
+1 yılŞu an mesaj kutum kapalı.. fotoğraf atanlar oldu 😬
00 Yorumlaevlenelimmi?
sevgilim var
grup yaparız demişti :D
00 Yorumla
+1 yılİlginç olması önemli değil ya hâlâ beklemedeyim 🙂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı. Bana her gelen mesaj ilginç zaten merhaba selam demeden buluşmak istiyorlar
05 Yorumla- +1 yıl
meraba selam buluşalımmo
- +1 yıl
Konum at direkt 😂😂
- +1 yıl
rahatsız oluyor isen kapat dm yi
- +1 yıl
mesaj attım cevap vermedin
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerden hoşlanır mısın. Konuşalım mı demişti birisi.
032 Yorumla- +1 yıl
Tabi buldular yumurta gibi adamı yürürler tabi 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılErkekler yürümesin mümkünse. Kadınlar da tabii. Benim aradığım başka.
- +1 yıl
Aynen öyle sadece latife olsun diye söyledim
Cevap sahibi+1 yıl😊
- +1 yıl
Bu işler yürümekle olmuyor zaten
Cevap sahibi+1 yılBirbirini anlama ile oluyor bence. Sence nasıl oluyor.
- +1 yıl
Anlamak ve hissetmek ile oluyor her yürüyenle iltifat edenle olsaydı şu an benim yalnız olma ihtimalim olmazdı
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle birbirini anlamak önemli. Zaten yürüyen koşan olmaması imkansız.
- +1 yıl
Ben burada ne yürüyenler ne ısrarlar , yalvarmalar vs görüyorum ama işte sadece görüyorum o samimiyeti ve güveni hissetmiyorum. Oyuzden cevabım da hep hayır oluyor çünkü hislerime güveniyorum birisine güvenirsem ve onun samimiyetini hissedersem o insan doğru insandır. Şuana kadar hiç yanilmadım çünkü binlerce insanın arasından elimle koymuş gibi bulurum onu ben
Cevap sahibi+1 yılBurada ki herkesin samimiyeti güveni aynı değil ki. Farklı kişilikte insanlar var. Onlara ayak uydurmak lazım. Herkes senin istediğini sevecek yapacak sadece sana uyacak değil. Karşıdakinin de kararları ve isteklerine saygılı olmak lazım.
- +1 yıl
Ya tabiki orası öyle ama şunu unutma bir insanı anlattiklariyla değil davranışlarıyla tanırsın. Kullandığı cümlelerle konuşma üslubuyla verdiği tepkilerle çok çabuk çözersin. Bir insanla on dakika muhabbet etsem ne mal olduğunu anlayacak zekaya sahip biriyim
Cevap sahibi+1 yılKimler çıktıysa artık karşına. Sanal ve reel hayatta. Farklı insanları tanımak değişik tecrübelere sebep oluyor tabii ki
- +1 yıl
Real de çıkmadı ama sanal alemde çok insanla konuştuğum için biraz da hayat tecrübem olduğu için insanları kolayca çözebiliyirum dedim ya şuana kadar hiç yanilmadım
Cevap sahibi+1 yılSanal da nasılsa istersen engelleyebiliyorsun ama reel de öyle değil tabi. O yüzden sanaldan güveni sağlayıp terle dökmek doğru oluyor.
- +1 yıl
Sende çok insanla muhabbet et eminim sizde çözersiniz çünkü her insan birbirinden farklıdır düşünce, yaşam kültür vss hiç kimse birbirine benzemiyor. Kimi aşkı arıyor kimisi gönül eğlendirecek birini ya da birisi maneviyata önem verirken diğeri maddiyata önem veriyor. Ve sen bu konuşmalardan yola çıkarak o insanı çözüyorsun
Cevap sahibi+1 yılÇok kişi ile uzun süreli konuşmalarımız oldu. Hatta reel de görüşme fırsatımız da oldu. Aynen herkesin yaşam tarzı hayatı farklıydı.
- +1 yıl
Mesela sen şu an aşkı arayan insansın sadece sevebileceğin birisi çıksın karşına istiyorsun maneviyatçı bir adamsın ve benim her söylediğim şeyi iç dünyanda sorguluyorsun bunu hemen farkettim buda senin duygusal ve çevrene duyarlı maneviyata önem veren birisi olduğunu gösteriyor
Cevap sahibi+1 yılDuygusal olduğum doğru. Maneviyat samimiyet ve güven çok önemli benim için. Karşımdaki bana güvenmeli.
- +1 yıl
Ve şu an duygusal bir boşlukta olduğunun farkindamisin Ertuğrul
- +1 yıl
Nasıl seni doğru çözebilmismiyim
Cevap sahibi+1 yılDuygusal boşluktan ziyade hayat şartları biraz
Cevap sahibi+1 yılEvet bayağı bir doğruyu görebiliyorsun. Bu konuda iyisin.
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙋
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ilginç bir mesaj sende de gelir umarım 😊
- +1 yıl
Hayatta her istediğimiz şey olmuyor maalesef keşke olsaydı ama emin ol hiç kimse hayelindeki hayatı yaşamıyor çünkü her şey dönüp dolaşıp paraya çıkıyor ama her yol sen ne kadar ben maneviyatçı bir insanım desende hayat her yolu paraya çıkartıyor ve sen eli kolu bağlanmış gibi kalıyorsun yolun ortasında hani bir laf vardır kıyafet adama yürümesini para adama konuşmasını öğretir diye işte şu an yaşadığımız hayat bu ister kabul et ister etme ama gerçek bu
- +1 yıl
Ertuğrul sen hem duygusal boşluktasin hemde hayatın çok maraton seni heycanlandiran hayel kurduran bir şey yok çünkü bunları yapabilmeniz içinde paranız olmasi gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılEvet maalesef her şey para. Ne yapmak istersen karşına maddiyat çıkıyor.
Cevap sahibi+1 yılParanın olması ve imkanların da olması gerekiyor. Para olsa bile bazen istesen de olmuyor.
- +1 yıl
Aynen öyle oluyor paran oluyor sağlığın olmuyor ya da paran oluyor yiyecek vaktin olmuyor düşünsene adam gece gündüz çalışıyor bir günü var izinli ee bu adam ne yapabilir ki kendine mi zaman ayirsin sevdiği kadına mi ailesine mi kime ayirsin bu bir günü
Cevap sahibi+1 yılYani. Konuyu istersen konuşabiliriz
- +1 yıl
Konuşuyoruz iste
Cevap sahibi+1 yılAma herkesin görmediği bir yerde
Gizli Üye(30-35)+1 yılTopun biri yazmış ayaklarını yalayabilir miyim diye mk midem bulandı
08 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 sen ne dedin peki
Cevap sahibi+1 yılSen gibi top değilim dedim
- +1 yıl
😂😂 iyi yapmışsın insanın kendi hemcinsinin resim atması vss gerçekten iğrenç ve itici oluyor insan ne cevap vereceğini de şaşırıyor
Cevap sahibi+1 yılSanada resim gelmiş demekki 😂
- +1 yıl
Bir keresinde kadının birisi göğüslerini atmıştı bende bana ne atıyorsun mal erkeklere atsana bana atana kadar dedim
Cevap sahibi+1 yılSende bana atsana işte 😂😂
- +1 yıl
Ağzının üstüne terlik geliyor ama birazdaha konuşursan 😂
Cevap sahibi+1 yıl🙊🙊
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen söyleyemem valla o derece mesajlar aldım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk üye oldugumdaydi. Para karşılığında düzenli nudeler atmami teklif etmişti biri.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKayitlar başladı mı? Sana yazılacam da
Kölem olur musun
07 Yorumla- +1 yıl
Hadsize bak blde seni mi kölesi yapacak
Cevap sahibi+1 yıl@Cayseevmiyormuşgöt valla sapık dolu.
- +1 yıl
Sana köle olsa anlıcam da 😁😁
Cevap sahibi+1 yıl@Cayseevmiyormuşgöt lez dadanmisti . olmadık yerlerini atıyordu.
- +1 yıl
Bize adanmaz ki😁😁
Ergenlikte yapmıştım Bn bi kre😁
Cevap sahibi+1 yıl@Cayseevmiyormuşgöt senin fotonu gördüm deyip Nutella resmi yollayan vardı saçma sapan anılar 😂
- +1 yıl
Ya şey 2 ay oldu evleneli halen daha bsey yapmadık bx
+1 yılufaklığın da sen kadar çekici mi yazmıştı karının teki
00 YorumlaFoto atsam yorumlar mısın diye bir mesaj gelmişti
08 Yorumla- +1 yıl
Yorumladin mi peki 😂
- +1 yıl
Haydaa niyeki 😂
- +1 yıl
😂😂ilahi sen çok şakacısın 🤣
- +1 yıl
İlk defa mi gördün neyine bukadar şaşırdın anlamadım ki
+1 yılProfil valla hiç mesaj almadım gelen sıfır ama yazma olarak 8 9 kişiye kölen olabilirmiyim diye yazdım bende
00 Yorumla
+1 yılSon zamanlarda hiç almadım
06 Yorumla- +1 yıl
Aman alma boş ver en güzeli kafan rahat olur
- +1 yıl
Haklısın zaten konuştuğum iki kişi vardı Biri Ateist diğeri deist çıktı konuşmayı bıraktım
- +1 yıl
Sendeki de şans işte ben 3 .5 aydır burada aktif kullanıcıyım ve sadece bir kişiyi takip ediyorum dm den konuşuyorum çünkü herkesle konuşmayı sevmem dm mi kapalı tutarım bu konuştuğumuz insanla da çok güzel bir dostluk kurdum beni burada tek çözen ve anlatan insan oydu bayagi testlerden geçirdikten sonra onu ekledim çünkü bu onu fazlasıyla haketmisti hiç pişman da olmadım çok şükür oyuzden benim için çok değerli bir insan ve onun gibi birine radtladigim için kendimi çok şanslı hissediyorum bu konuda ben onun başının tatlı belasiyim oda sağolsun benim her kahrımi çekiyor
- +1 yıl
Anlıyorum ne güzel ☺️
- +1 yıl
Aynen öyle ama binde bir denk geliyor böyle insanlar
- +1 yıl
Haklısın
Rica etsem
29 Ekim Cumhuriyet bayramı'nı nasıl değerlendirmeyi planlıyorsunuz? ↗
Yorum yapar mısın
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kölem olmak isteyen biri bana yazdı
06 Yorumla- +1 yıl
Sen ne dedin peki yiğidim 🤣🤣
- +1 yıl
🤣🤣 vuuu çok etkileyiciymis
- +1 yıl
Veremem çünkü benlik bir durum değil
erkek penis resmi
09 Yorumla- +1 yıl
😂😂 erkeklerin attığı en popüler resim bu zaten 😂
- +1 yıl
Çünkü basit düşünüyorlar basit yaşıyorlar
- +1 yıl
@murattiii maalesef hepsi abaza sadece eline sığdığı için büyük sanıyor
- +1 yıl
@murattiii sen konuyu anlamadın gibi
+1 yılResim atacam yorumlarmisin
06 Yorumla- +1 yıl
Yorumladınmı peki 😂😂
- +1 yıl
Evet her karışıni metrekaresine kadar 😁
- +1 yıl
🤣🤣 buna eminim
- +1 yıl
Hakkını vermek lazım 😁
- +1 yıl
Nasıl yorumluyirsunuz peki ne diyorsunuz
- +1 yıl
Burdami söyleyim yani herkesin içinde çok ayıp 🤭🤭🤭
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBeni zorla hamile bırak demişti biri sjdlks
010 Yorumla- +1 yıl
😂😂 ee sen ne dedin peki?
- +1 yıl
Yürü git kızım dedim lksjdlks
- +1 yıl
Sen şey deseydin kıza ; kızım sen beni oduncuda gördünde odun mu sandın dee 😂🤣
- +1 yıl
Yorumlarda görmüş fantezilerimi heralde ama o kadar da değil jsldks
- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
İstersen yap ömür boyu nafaka ödersin artık
- +1 yıl
Al başına belayı sldjks
- +1 yıl
Öyle canim kadın bunu birde biyolojik olarak ispat ederse gerçekten zor bir durum dikkat etmek gerekiyor birde çocuğa da yazık olur gerek yok öyle şeylere her şey zamanında ve olmasi gerektiği gibi olmasi gerekiyor buda benim nacizane görüşüm
- +1 yıl
Tabi katılıyorum bu kız fantezi kuruyor kendi kafasında ama sonuçlarını düşünmüyor jsdsh
- +1 yıl
Erkekler artık çok akıllı bu konuda kime nasıl davranacağını çok iyi biliyorlar bence
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Karımla beni si. ermisin di
04 Yorumla- +1 yıl
Ciddi misin? Ee sen ne dedin peki 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Soyunursam kaç para verebilirsin?
07 Yorumla- +1 yıl
Ee sen ne dedin peki?
- +1 yıl
Travestimi çıktı 🤣🤣 ee attinmi peki
- +1 yıl
Kadın ciksaydi aticaktin demekki 😂
- +1 yıl
Yok daha neler 🤣 böyle bir şey yapma kadınları kolay paraya alistirmayin der ve susarım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDm mi geliyorda arada bir geliyor o da merhaba
04 Yorumla- +1 yıl
😂🤣 yaa kıyamam sana böyle duygusal konuşma leynn beni de ağlatacaksın şimdi 😂😂😂
- +1 yıl
Geçen, şu an ne olmasini istersin diye sormuş kız ben de sürpriz bir mesaj yazdim. 10 dk sonra mesaj geldi sürprizzz diyee
- +1 yıl
Xdoğanx (erkek) en ilginci o da olabilir csjcksk serefsiz ya
- +1 yıl
🤣🤣🤣
+1 yılparçala benı :D
03 Yorumla- +1 yıl
Parçaladın mı peki 🤣😂
- +1 yıl
yopk o benı parcaladı d :
- +1 yıl
🤣🤣 vahşi cazibene dayanamadı kız demek ki 😂🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı.
+1 yılyasi küçük kisilerin attığı ilginç sorular
00 Yorumla
+1 yılBirisi gel kucağıma abin yer seni yazmıştı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSize atılmıyor ki hanımefendi 🙂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel içerikli birkaç yazı olabilir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde eşcinsel mesajları
00 Yorumla
+1 yılKölelik falan yazıyorlar yaa Allah'ım Allah'ım 😅
01 Yorumla- +1 yıl
Kölelik teklif edilen bir şey mi
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şimdi hangi birini söyleyelim😃
00 YorumlaKapalı olduğu için almıyorum
00 Yorumla
+1 yılyardım mesajları
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİlginç fotograflar
34 Yorumla- +1 yıl
Olgunlar kadınlar candır gerisi heyecandır t a knslmm
- +1 yıl
Derken
Cevap sahibi+1 yılherkes anladı işte, saflığa vurmayın
- Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyağının altını yalayayim diyen erkek
04 Yorumla- +1 yıl
Haydaa o nasıl bir mesaj mış? sen ne dedin ki peki 🤣🤣
- +1 yıl
ne diyon la iyi misin dedim bir daha cevap gelmedi. aslında ilginç çok mesaj gelmiştide en sonuncusu buydu :D
- +1 yıl
Ne igrenc insanlar varya harbiden kafayı yemişler artık bunlar
- +1 yıl
eşimi paylaşayım diyen. kız zannedip sanal seks teklif eden. trol görüş yazınca onu gören bi kızın bana küfürle mesaj atması :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnstagramdan hiç yazıştığım olmadı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılDm hep kapalı
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı. çıplak resimler sanal seks mesajları :D
00 Yorumlapenis attı pijler
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂 ee sen ne dedin peki 🤣
Yasli teyse yazmsti ama utaniom
01 Yorumla- +1 yıl
Haydaaa 🤣🤣 ee ne yazmıştıki peki utandın
+1 yılensest aldım
01 Yorumla- +1 yıl
Haydaa ee sen ne dedin ki?
- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!