Kızların hangi tür paylaşımları sızin dikkatinizi çekiyor mesela
Kitap paylaşımı mi
Çizim paylaşımını
Manzara paylaşımı mi
Vb...
Kitap paylaşımı mi
Çizim paylaşımını
Manzara paylaşımı mi
Vb...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Açik konusmak gerekirse hiçbiri
Kitap okuduğunu paylaşması veya kitap paylaşması çoğu kişi hangi kitapları okuyor diye bakmaz bile hatta çoğu erkek okumuyor zaten istisnalar hariç
Çizim paylaşması yani böyle insanın hoşuna gidecek ve karşıdaki insana o resmi gördüğünde yaratıcı geliyorsa evet onun dışında ilgi çekmez
Manzara ise yani manzara paylaşımına denilecek bir şey yok çünkü sadece gittiği yer nerde diye bir konum harita görevi görür onun dışında bence en mantıklısı çizim veya kitap.
Normalde hangi paylaşımlar ilgi çeker genellikle ben radyom var ordan bir şarkı kitap ve kahve çekiyorum normalde hangileri ilgi çeker
Erkekler için bence bir çoğu ilgi görmez açık konuşmak gerekir yani ya komik içerikler olacak ya araba içerikleri ya maç içerikleri ya din hakkında içerikler bazı erkekler din hakkında fazla seviyor veya bilim hakkında şaşırtıcı içerikler
Veya evet şarkı gibi içerikler de olur ama kitap ve kahve pek sanmıyorum görüp geçilen içerikler onlar ilgi çekmez helekide kitap okumuyorsa okuyorsa da ilgi alanına girip girmediği önemli tabi bu dediklerim kişiden kişiye değişir mesela bir teknoloji hastası ise teknolojiyi kullanarak onu etkilersin veya maçı kullanarak
Anladım çok teşekkür ederim
Bir deniyecegim
Bol şanslar iyi akşamlar 👋
Teşekkür ederim sizede iyi akşamlar ☺️🙏
Güzelligini paylaştıgı hikayeler diyeyim 😂 kitap okuduğunu paylaşması sacma manzara pkey ama sürekli bi manzara paylaşımları da sacma çizim olabilir evet kendi yaptıgı şeyler güzelse bakmaya deger
İnstada pek aktif deilim, kimin nerde kimle ne yaptığı, nereye gidip ne yiyip ictigi pek umrumda değil
sen erkeklerin instagram keşfetlerine bir baksan. Anlarsın doğamı böcek mi ne baktıklarına 😁
Manzara paylasimlari, kendi vucutlarinin manzarasi ozellikle
Kitap çünkü ben kitap kurdu kadınları çok seviyorum.
Ya açıkçası bende çok seviyorum hayatımızdaki en büyük ihtiyaç
Evet
Genelde cinsellik geçiyor burada dediklerini paylaşırsan pek kimse yorum yapmaz
Tabiki kitap tum erkekler öyle der zaten
Neden öyle der
Poposunu paylaşmasın da gerisi önemli değil
Gördüğü yerleri paylaşması
Video oyun veya korku filmi paylaşımı l
Ksde mi
Yok genel olarak
Çizim
Kitabini yazmmi