"Sana bir şey olsa haberi olmayacak insanlar için yıpratıyorsun kendini , sana bir şey olmasin die içi titreyenler varken" dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Önceliğinin ben olduğuma emin olduğum değerli hissettiren sevmem için gözümün içine bakan birisine şans vermek gerekir mi? Ben kendisine karşı ne hissettiğimi bilmiyorum uzun yıllardır başka birisine karşı yoğun hisler yaşadım fakat olmadi. Peki şimdi ne yapmalı değer verene mi değer verilmeli?
Ee neden bunu onunla konuşmuyorsun? Tanımaya çalis onu dersin ki ben henüz seni tanımak istiyorim ama bu sana belli bir ümit vermesin sonunda ne hissedeceğimin garantisini veremem belki olumsuz veya olumlu ama sen bu şansı hak ediyorsun de. Bu konuşmayı yaptıktan sonra adam bana kesin ümit berdi diyemez garanti vermyoruz sadece deniyorsin.
Ee neden bunu onunla konuşmuyorsun? Tanımaya çalis onu dersin ki ben henüz seni tanımak istiyorim ama bu sana belli bir ümit vermesin sonunda ne hissedeceğimin garantisini veremem belki olumsuz veya olumlu ama sen bu şansı hak ediyorsun de. Bu konuşmayı yaptıktan sonra adam bana kesin ümit berdi diyemez garanti vermyoruz sadece deniyorsin. Belki ucunda çok mutlu olacaksın ve seveceksin bilemezsin denemeden🤷🏻♀️
Çok teşekkür ederim çok haklısın boyle bir konuşma yaparsam o zaman ümit vermiş olmam garantisini vermiyorum sonuçta dediğin gibi belki ikimizede iyi gelir. Çok teşekkür ederim
Rica ederim denemekten korkma🌸Karşındaki adama açık olursan korkularını şüphelerini o bunu bilerek kabul eder, edip etmemesi de bu saatten sonra onun sorunudur, sen yeter ki net ol. Dedigin gibi biriyse zaten denemeye değer birisi belkide ruh eşin çıkar bilemezsin, ha olmadı mı yapacak bir şey yok sana bu kadar değer veren biri bence bunu da anlayacaktır sevmek içsel bir şey 🤷🏻♀️İlişkiye başlayın demiyorum ama onu tanımaya çalışabilirsin şimdilik arkadasca vakit geçir sonrasında belki duygum olusur
Nasıl teşekkür etsem bilemedim cesaretlendirdiğin için minnettarım.🥰 Çok haklısın denemeden bilemeyiz net bir şekilde konuşursam zaman belirler her şeyin nasıl şekil alacağını zaten 🌸
Yaaa ne demek🌸❤️benim pismanliklarimdan biriydi aslında birine ümit verme korkusundan denememek, içinde kaliyor mutlaka denemek lazım astım bunu herkese de tavsiye derim. İyi bakalım hadi haberini bekliyorum merak ederim
En İyi Cevaplar