2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
21
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
18 yaş ve 25 yaş arası ise herkesde bir sexse merak var ama anlasalar 5 dk zevk veriyor ama o 5dk zevk yüzünden bu oktan Dünya ya geldik ne gerek vardı kardeşim diyorum bak gene sinirlerim bozuldu. Dürüst olmasını ayrıca takdir ettim.
@FısFısOdaSpreyi tövbe tövbe ben en sevdiğim yemeğin tepesin de en fazla 30 dk kalıyorum. Hayat zaten sıkıcı. Kitabın sonuna bakarım okumam filmin sonuna bakar izlemem kendimden sıkılıyorum yani Allah kahretsin onda da mı mesayi gibi iş var. Neden gerçekler acı veriyi. Ulan herşeyi yanlış aktariyorlar. Yoksa sen de benim ile şaka geçiyorsun Allahım inşallah şakadır. Ula sende mi bürütüs ula bu iñsanlara güven olmiyo.. Soran çok haklısın valla alnı olsa sorunun öpjim yani. Hepimize geçmiş olsun.
@FısFısOdaSpreyi şakayı yidiriken sıkılmıyorsun iyi iyi o da iyi neyse ki 24 dk sonra bilimsel kaynaklara ulaştım. Abaza dürüst ama siz olmadı. Neyse birsey daha öğrendik.
@FısFısOdaSpreyi hocam son cevap düşündüm sen yani ben saydım toplamda 6 saat yani istanbuldan yüruyerek çıksan arnavut köye yürünüyon atıyorum yani o saatle ne bel kalır ne ayak kesinlikle yanlış var mutlaka mola vardır ve benje toplam 5 saat sevişiysin bu da ön sevişme taş çatlasa 70 dk sürer sx olayı yani ondan sonrası sizin mazoşist çiftler olduğunu düşünmeme neden oldu ben kil kırarken 1 saat balyozla elim yara oldu ciğerim kil doldu anam ağladı o kadar harekete bir de yani bunu bu kadar abartmayın ya valla üzüldüm şimdi. Sevin bir birinizide böyle değil valla hoyrat kulaniyonuz birbirinizi. Sıkılırsınız yemin ediyorum. Ekşiden öğrendim bu bilgileri tecrübeleri okudum. Iyi ki evli değilim iyi ki sevgilim yok. Millet neler çekiyi soran siz erkeği kadını Allah kolaylık versin hepinize. Aşk cinsellik vs. Zor...
@FısFısOdaSpreyi onu bende farkettim avrupa yakasına çok bakıyorum da şu sıra kusura bakma buhrana sardım böyle tarzanca bir şey çikti ama çok mutluyum kafam çok güzel. Sizin de güzel ve iyi olmaniz dileģiyle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
18 yaş ve 25 yaş arası ise herkesde bir sexse merak var ama anlasalar 5 dk zevk veriyor ama o 5dk zevk yüzünden bu oktan Dünya ya geldik ne gerek vardı kardeşim diyorum bak gene sinirlerim bozuldu. Dürüst olmasını ayrıca takdir ettim.
Seninki 5 dk sürmüşse üzüldüm :D
Ben seks yaşamadım çaktırma hocam sende 5 dk de ortayı bulalım sonuçta 24 saat sürmüyor değil mi? Yoksa ortalık neyse...
12 de başlar sabah 6 da biter :D
@FısFısOdaSpreyi tövbe tövbe ben en sevdiğim yemeğin tepesin de en fazla 30 dk kalıyorum. Hayat zaten sıkıcı. Kitabın sonuna bakarım okumam filmin sonuna bakar izlemem kendimden sıkılıyorum yani Allah kahretsin onda da mı mesayi gibi iş var. Neden gerçekler acı veriyi. Ulan herşeyi yanlış aktariyorlar. Yoksa sen de benim ile şaka geçiyorsun Allahım inşallah şakadır. Ula sende mi bürütüs ula bu iñsanlara güven olmiyo.. Soran çok haklısın valla alnı olsa sorunun öpjim yani. Hepimize geçmiş olsun.
:D yemek yerken ben de sıkılıyorum
@FısFısOdaSpreyi şakayı yidiriken sıkılmıyorsun iyi iyi o da iyi neyse ki 24 dk sonra bilimsel kaynaklara ulaştım. Abaza dürüst ama siz olmadı. Neyse birsey daha öğrendik.
Ben kendi yaşadığım deneyimlerden kaynaklı ortalama süremi söyledim :D
@FısFısOdaSpreyi hocam iyisskre bunu begenmiş iyi ki sx dedik gelen beğenideki nicke bak hak ettim kabul seks demeyecektim neyse hayırlı günler.
Ahahahha harbiden ha şimdi fark ettim
@FısFısOdaSpreyi hocam son cevap düşündüm sen yani ben saydım toplamda 6 saat yani istanbuldan yüruyerek çıksan arnavut köye yürünüyon atıyorum yani o saatle ne bel kalır ne ayak kesinlikle yanlış var mutlaka mola vardır ve benje toplam 5 saat sevişiysin bu da ön sevişme taş çatlasa 70 dk sürer sx olayı yani ondan sonrası sizin mazoşist çiftler olduğunu düşünmeme neden oldu ben kil kırarken 1 saat balyozla elim yara oldu ciğerim kil doldu anam ağladı o kadar harekete bir de yani bunu bu kadar abartmayın ya valla üzüldüm şimdi. Sevin bir birinizide böyle değil valla hoyrat kulaniyonuz birbirinizi. Sıkılırsınız yemin ediyorum. Ekşiden öğrendim bu bilgileri tecrübeleri okudum. Iyi ki evli değilim iyi ki sevgilim yok. Millet neler çekiyi soran siz erkeği kadını Allah kolaylık versin hepinize. Aşk cinsellik vs. Zor...
:ÇD
@FısFısOdaSpreyi Acının tebesümü bu hocam haklısınız 😥
Aynı dili konuştuğumuzu düşünmüyorum :D
@FısFısOdaSpreyi onu bende farkettim avrupa yakasına çok bakıyorum da şu sıra kusura bakma buhrana sardım böyle tarzanca bir şey çikti ama çok mutluyum kafam çok güzel. Sizin de güzel ve iyi olmaniz dileģiyle.
Abaza nedir ya görmemiş gibi hiç dokunmadım birine yani birlikte olmasının hiç
Allah kurtarmış artık önüne bak hayatına odaklan. Gecmis bitmiş boş ver
Böyle dürüst efendi adamları terk ediyorsunuz gidiyorsunuz zibidilere
Dürüst adam helal olsun
Şu aralar bende abazayım idare et gardaş diyen dayı gibi
Doğru yapmışsın 👍 ulkem erkeği kendine saygısı olmak zorunda
Eeee en azından onun ne olduğunu biliyorsun ondan sonra gelen hirlimi hirsizmi nerden bileceksin
Evet ya
Yazık olmuş bizim abazaya
abazaysa abazaligini almak sana duserdi. yoksa niye sevgili olasinki
Dürüstlükten ödün vermeyerek seni böyle yatağa atacak
Abaza olmayan var mı kadın erkek
Her erkekte abazalık vardır
Bnde yok
Dürüst en azından. D
İyi etmişsin en azından dürüst davranmış
Tebrikler ldkgkfkgkfgkfhfhkg
Çocuğa dimi hajaja
İvit dkfjfg