İşten ayrıldım bölge müdürü dedi ki “çok ani karar veriyorsun. Ben işe devam etmeni isterim insan kaybetmek kolay kazanmak zor vs işte. En azından ay sonuna kadar devam et tam maaş alırsın dedi. Ben yok falan dedim. Bugün gelemem sizin mağazaya ama böyle şeyleri yüz yüze konuşmak daha iyi dedi.
bir iki kere dedi üçüncüde dedi ki “sen kararlıysan ben kararını değiştirebileceğimi çok düşünmüyorum.” Sonra da istifamı kabul etti. Bir gece önceden ben istifa edeceğimi yazmıştım ona. Mesajımı gördü ama hiçbir şey demedi. Ertesi gün de sabah “merhaba burçak hanım günaydın. Bugün mağazaya geldiğimde konuşalım” yazmıştı. Ben onu beklemeyip direkt dilekçeyi verdim.
velhasıl pişmanım. Bana bir kez daha ısrar etse kabul edecektim ama etmedi işte. 4 gün oldu işten ayrılalı. Arkadaşıma sordurdum dün. Arkadaşım “burçak hanım çok iyi kızdı çok çalışkan kızdı niye ayrıldı” diye sorunca bir şey dememiş. “Konuşuruz sonra” deyip geçiştirmiş.
sizce yerime hemen birini bulmuş mudur? Bana sinirli midir sizce direkt kestirip attığım için? Yani çağırma ihtimali falan olur mu? Bir de normalde de işveren işçi işi bıraktığında konuşuyor mu gitme falan diye yoksa direkt çıkışını mı veriyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer